Vojkan 267 Napisano Februar 28 Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4969 Napisano Februar 28 Drug član, 3035 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Vojkan je napisao: Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Ne brini Vojo...čim se vratim podižemo ekipu i letimo u Sarajevo na ćevape! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 267 Napisano Februar 28 Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Krećem na režim ishrane Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 700 Napisano Februar 28 Zainteresovan, 651 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Dohrane misliš? Nadam se da nisam pročitao da odbijaš ćevape u Sarajevu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukaimasa 206 Napisano Mart 5 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 300s, QJ SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Ja uzeo ovaj štender, na prvi pogled OK, varovi solidni, plastifikacija dobra, šrafovska roba je komplet prohromska (A2-70), jedino su opruge pocinkovane ali i to se da zameniti. E sada kako paše i da li radi, zbog trenutne zdravstvene situacije, neću znati još neko vreme. Kada ga budem namontirao pišem utiske. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pirkee 34 Napisano Mart 5 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ Motor SVT650x Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, doslo vreme da se menja motor, pa je miljenik na oglasima QJMOTOR SVT 650X WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM QJMOTOR SVT 650X, 2024. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 17200 km, Beograd. Cena... Maksimalno mazen i pazen i redovno odrzavan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pre_blag 3 Napisano Mart 12 (promenjeno) U prolazu, 2 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: QJ SVT650 X Prijavi odgovor kao problematičan Ćao svima, samo da javim da sam kontaktirao Cosmo asseccories u vezi štitinika hladnjaka za QJ SVT 650 i čovek me je povezao sa Milanom iz Lazarevca koji je neka vrsta "dilera". Razlika u ceni je 5 EUR u odnosu na njihov sajt i rekao mi je da za desetak dana stiže kod njega. https://www.cosmo-accessories.com/products/qjmotor/svt650-2022-2026/radiator-guard-r-svt-650x-650-2022-2023-2024-2025-2026-549-detail Čekam da stigne, pa javim utiske kada dobije i postavim na motor. Pozdrav Promenio Mart 12 član Pre_blag 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2685 Napisano Mart 14 Drug član, 1641 postova Motocikl: SUZUKI (V-Strom 650, Address 125) Prijavi odgovor kao problematičan Stigao je danas štitnik hladnjaka za Pedju, imam jedan centralni štender slobodan za prodaju ako nekome bude trebalo. Pozz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pre_blag 3 Napisano pre 3 sati U prolazu, 2 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: QJ SVT650 X Prijavi odgovor kao problematičan Samo da pohvalim štitnik hladnjaka. Postavio sam na motor. Jednostavno se ugrađuje na tri šrafa nosača hladnjaka i uz to je čvrst, bez vibracija i tonova. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...