gixxer750/94 735 Napisano Avgust 30, 2023 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Potreban ovakav modul, da se poklapa serijski broj, sjebali mi prilikom neke popravke majstori , e sad sredismo optiku i jedan modul, al nemam ton kad prikljicim ovakav, pa mi autoelektricar rece da mora da je isti serijski broj, ako neko zna gde ima da se uzme nek napise Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4433 Napisano Avgust 30, 2023 (promenjeno) Svrati cesto, 3553 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Audi A6 MMI interface 4e0 035 729 - KupujemProdajem NOVI.KUPUJEMPRODAJEM.COM Ispravno Interface MMi 2G navigacija WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Interface MMi 2G navigacija za Audi A8, Q7, Auto oprema, Audio i video oprema, Multimedija, Obrenovac. Cena Po dogovoru - Polovni Automobili Promenio Avgust 30, 2023 član Fredi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 735 Napisano Avgust 30, 2023 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam linkove pa cekam da mi javi majstor, jebada vec mesec dana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6142 Napisano Avgust 30, 2023 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Da nije kod obrisan/ukucan pogresan . svaki modul ima svoj kod, koji zapisujes kad se igras kodiranja i kad se ugradjuje drugi mora da se upise prethodni kod. Recimo imas kod kojim je iskljucena neka opcija u opremi, i kod koji je aktivira, dok je modul isti. Imaju spiskovi tih kodova za svaki modul na netu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 735 Napisano Avgust 30, 2023 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa unistena su 2 modula, optika na 4 mesta i jos neke sitnice, sve je sad skockano , ali mora bas neki broj modula da se poklapa, nadjoh malopre u Cacku pa ce da vidimo, inace posle se kodiraju valjda, mada kapiram da ovaj sto mi sredjuje ima sve jer vazi za jednog od najboljih elektronicara u Nisu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...