nafetS 3818 Napisano Avgust 30, 2023 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa, drugar (nije na forumu) prodaje svoje kofere. Potvrđujem priču iz oglasa, vozio ih je jednu moto turu i od tad stoje u garaži. Broj imate u oglasu. Preuzimanje u NS ili ih ja mogu provozati na motoru do Bg (često sam na toj relaciji). Koferi Givi Trekker - KupujemProdajem NOVI.KUPUJEMPRODAJEM.COM Prodajem Givi trekker dva kofera od 46 litara. Kupio sam ih na pocetku prosle sezone, bili su na motoru ukupno 10 dana i ove sezone uopste. Gotovo da uopste nemaju tragove koriscenja... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Avgust 30, 2023 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj ti da voziš. Ti si rizičan Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Avgust 30, 2023 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan NS - Transalpina - Bg, dobiješ kofere sa atestom 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...