Bigor 7863 Napisano Septembar 9, 2023 Drug član, 2996 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Zarkela je napisao: Nov jeste nov i iskreno treba teziti tome. Staro je staro, koliko god se dobro pokazalo opet je to zamor materijala i to vise nikad nece trpeti onakvu eksploataciju kao nov. To je kod kola najvise izrazeno. Tako da bih sad da mogu sebi priustio nov Beneli ili Versys. A godine se nozu tako da sge te modele koje mi nabrajamo vec ozbiljno vreme gazi. Ja sam hondu vt500 prodao jer je bio star motor i nisam hteo da se njakam sa popravkama, da mi pola sezone ode itd itd... Slazem se sa tobom i sam sam nesto gore slicno napisao ali... Evo kolega izbaci cijenu nultog servisa za NC750 18000din, pitam se koliko je za vece i skuplje motore!? Sta bi nedao Bog bilo da se sta polomi ili pokvari mojom greskom, ode bubreg. Ko moze da priusti svaka mu cast, meni je to odrzavanje jos preskupo. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8808 Napisano Septembar 10, 2023 Ne silazi, 2258 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Mi se žalimo na cenu Motula,a ovi u servisu biju skoro 3000 za litar.Ovo ulje izgleda koristi NASA. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4716 Napisano Septembar 10, 2023 Drug član, 509 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan E zato da ponovim, u SAD ne postoji obaveza nultog servisa, ovlascenog servisa,kurcipalci.. Jedina obaveza je da se upise sta i kad je menjano u knizicu. Zamenu i upisivanje moze vrsiti bilo koji servis ili fizicko lice( vlasnik) i time se NE GUBI jbn garancija. Ali moraju fa nas sisaju u Evropi pa to ti je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1371 Napisano Septembar 10, 2023 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bio do garaze cackao nesto na skuteru i dolazi komsija vozi afriku 1100 adv, i pohvali mi se da uzeo Kawasaki w800, kaze prvi servis 500 chf… Pa sta mu radili za te pare kad mu samo ulje zamenili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4944 Napisano Septembar 11, 2023 Ne silazi, 5584 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, vex said: E zato da ponovim, u SAD ne postoji obaveza nultog servisa, ovlascenog servisa,kurcipalci.. Jedina obaveza je da se upise sta i kad je menjano u knizicu. Zamenu i upisivanje moze vrsiti bilo koji servis ili fizicko lice( vlasnik) i time se NE GUBI jbn garancija. Ali moraju fa nas sisaju u Evropi pa to ti je Ne postoji ni kod nas, ni u Evropi. Jedina obaveza je da se servis uradi sa originalnim delovima. Drugar koji je kupio novog GS-a i radio servis mimo ovlašćenog, je imao problem sa kardanom na 1300km i ostvario garanciju bez obzira na to. Naravno da su pokušali da ga preveslaju, ali pošto ni on nije od juče, komunikaciju je zasnivao na pisanim tragovima. Posle par hiljada km, ponovo je imao problem sa kočionim klještima na zadnjem točku, kao posledica tog servisa kardana, njihovom greškom (nije zamenjeno nešto što se menja prilikom skidanja klješta) pa je ponovo ostvario garanciju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4716 Napisano Septembar 11, 2023 (promenjeno) Drug član, 509 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, doktor je napisao: Ne postoji ni kod nas, ni u Evropi. Jedina obaveza je da se servis uradi sa originalnim delovima. Drugar koji je kupio novog GS-a i radio servis mimo ovlašćenog, je imao problem sa kardanom na 1300km i ostvario garanciju bez obzira na to. Naravno da su pokušali da ga preveslaju, ali pošto ni on nije od juče, komunikaciju je zasnivao na pisanim tragovima. Posle par hiljada km, ponovo je imao problem sa kočionim klještima na zadnjem točku, kao posledica tog servisa kardana, njihovom greškom (nije zamenjeno nešto što se menja prilikom skidanja klješta) pa je ponovo ostvario garanciju. Laze, GS se ne kvari Promenio Septembar 11, 2023 član vex 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4716 Napisano Septembar 11, 2023 Drug član, 509 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Apropo GS, prica mi drugar u poverenju(kada je kupovao najnoviji triple black world domination tour, rally Paris-Dakar..) adventure morao da potpuse disclosure agreement . Kaze da ulje menja na 100 tkm, filteri dozivotna garancija. A potrosnja , ma ni Paganinijeva cezetka ne moz prici, sipali mu u salonu pola litre da nalije creva i dizne. Evo vec trecu sezonu gori lampica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7863 Napisano Septembar 11, 2023 Drug član, 2996 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ta njegov BMW ko Brazilac da je, stotinu nekih imena ima Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8808 Napisano Septembar 12, 2023 Ne silazi, 2258 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, Bigor je napisao: Ta njegov BMW ko Brazilac da je, stotinu nekih imena ima Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Tako deluje još veće,a bogami i skuplje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18752 Napisano Februar 5, 2024 Integrisan, 5616 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10871 Napisano Februar 5, 2024 Hronični Motociklopata, 7492 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Baš sam ovo gledao juče, 20+ godina star CBR F4 demolirao RS-a ,malo me iznenadilo, očekivao sam da će RS da pruži veći otpor pošto su slične snage. Bez starca nema udarca 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18752 Napisano Februar 5, 2024 (promenjeno) Integrisan, 5616 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 57 minutes ago, Paljevina said: Jeste... a evo kao neko ko je vozio oba modela, RS je znatno slabiji, oseca se, ali i laksi, vozi se kao bicikla, lagan i upravljiv neverovatno, idealan motor za nekog ko nikad nije seo na jedan. S druge strane, porede babe i zabe, nije ovo uopste isti tip motora, pogotovo ova "trka", ne moze da se uporedi rednih 4 protiv V2 agregata od 600cc, jednostavno nije realno, normalno je da ce F4 da bude brzi kad se razvrti. Ispravka, 660 . Mozda nema ali, 599 vs 660 plus motor GANC nov protiv 20 godina motora kome je izlapelo nekoliko KS... Promenio Februar 5, 2024 član Motorcyclist Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13939 Napisano Februar 5, 2024 Integrisan, 7679 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan U jednu ruku nije fer ali kontajte da su četiri redna sada retka u toj klasi. Sa tim pedigreom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10871 Napisano Februar 5, 2024 Hronični Motociklopata, 7492 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan CBR: 600cc, 110ks, 65nm, 193kg RS:660cc, 100ks, 67nm, 183kg Razlika u starosti 20 godina, i RS je kao neki top model, a realno napredak nikakav, vrtimo se u mestu... Mada, to su sasvim skroz zadovoljavajuće cifre za tu klasu, i ne treba jače, eventualno lakše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...