ARES1979 0 Napisano Avgust 18, 2023 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, pre svega da vas sve pozdravim . Nov sam ovde i nov sam u svetu motocikala . Vozim Suzuki V strom 650 2015g. Posto je vreme za zamenu guma potreban mi je vas savet / preporuke koje gume uzeti ? Hvala svima unapred . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesasavage 53 Napisano Avgust 22, 2023 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Suzuki Vstrom 650 L1, Yamaha XT 1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja vec drugi put za redom arčim Metzeler Tourance Next. Prezadovoljan, odlicna i za suvo i za mokro, sa prvim kompletom presao 21.000km, ali se zadnja skockala po sredini zbog autoputa, a prednja je ostala u boljem stanju. Sad ovaj drugi komplet, presao nesto malo preko 12.000km i ima da gaze jos. Pre nekih dve nedelje kupio sam Yamahu XT 1200, u Swiss i tamosnji vlasnik na nju stavio isto Tourance Next i po njegovim recima, prezadovoljan je gumama. Tako da mislim da neces pogresiti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES1979 0 Napisano Avgust 22, 2023 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno, neka preporuka za prodavnicu ili prodavca, gde si uzimao ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca Strom 123 Napisano Avgust 23, 2023 Svrati ponekad, 236 postova Lokacija: Beograd - Žarkovo Motocikl: Suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam te gume kupio u Subotici - XMOTO. Platio gume, gorivo za auto, putarinu i uštedeo 4000 din. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DasaNis 45 Napisano Avgust 24, 2023 U prolazu, 72 postova Lokacija: Niš, Brzi Brod Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Conti Trail Atack 3, guma mi je trajala oko 12K, fabrička oko 14 K. Guma je zlooo, drži i na suvom i na mokrom, jedina "mana" je da se malo brže potroši. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Avgust 24, 2023 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Bridgestone bt023 (fabrička na stromu bila) - 19k km, mislim da je kliznula na nekoj nečistoći u krivini malo, al gotovo, vozio ko baba, i na 21k km sam je zamenio. Prva guma, upoznavao se sa motorom, al pred kraj mogu reći da je ispunjavala ono kako ja koristim motor. Stavio Metzeler tourance next 2 i gurale 21k km bez da se jave. I na poslednjem njihovom putovanju (Jadranska magistrala) sam zavrtao gas naglo, trudio sam se bar malo da popuste (ignorišite ovo ponašanje, idiot sam, znam) i da imam razlog za zamenu. Ma ništa. Kad sam se vratio kući, ipak ih zamenim, za iste. Videćemo koliko će ove da traju, sve je moguće (i manje i više i opet da mi bude u glavi da su prešle 20k i da je dosta). Što se tiče ponašanja, Mečići drže u svim uslovima, dosta je bilo vožnje što po normalnoj kiši, što po potopu. Meni prija što nema mnogo povratnih informacija, ja vozim, ona radi svoj posao držanja i to je to. Drugar ( @maxx) vozi Dunlopa i ta guma ti "priča" kao zaljubljena srednjoškolka, ne zaklapa, tačno znaš šta se dešava ispod. Probao sam je u NP Sutjeska po onim krivinicama, i samo mogu reći da me je sramota kako sam vozio, perfektna guma, ne znamo za trajanje još uvek, troši Vlajko prvi set (tek). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1200 Napisano Avgust 24, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dunlop Trailmax Meridian i Metzeler Tourance Next 2. U objedinjenoj Strom temi ima kratki review obe, ovaj komentar i jedan posle: P.S. Kucam ovo kad mi iskace da si napisao odgovor. Pretekao si me P.P.S. Trenutno je sa Dunlopima predjeno 12+k km (a moci ce jos dosta, do 20k sigurno). Ponasaju se isto kao prvog dana. Promenio Avgust 24, 2023 član maxx 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dado85 0 Napisano Jun 11 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko da mi kaze sta se desava. Na v stromu 650 2005 bile su metzeler turance next i sve ok. Kad je dosao red na zamjenu stavim opet iste. Ali sad mi se desava da kad vozim po mokrom asvaltu, znaci posle kise, noge mi budu mokre do koljena. Kroz bilo kakvu baricu da prodjem odmah sva voda ode na cizme i pantalone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 791 Napisano Jun 11 Zainteresovan, 771 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @dado85 nova guma, dublja šara grabi i više baca vodu... ne vidim drugo objašnjenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9463 Napisano Jun 11 Ne silazi, 2242 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Da nije slučajno okrenut smer rotacije ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dado85 0 Napisano Jun 12 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, Blaza je napisao: Da nije slučajno okrenut smer rotacije ? Nije, bas cu danas otici u servis gdje sam kupoo gume da pitam sta se desava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dado85 0 Napisano Jun 12 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 11. 6. 2024. at 10:42, Guliver je napisao: @dado85 nova guma, dublja šara grabi i više baca vodu... ne vidim drugo objašnjenje. Moguce, ali sad na voznji jos 3 druga su stavili nove gume na motor i kod njih nista. Jedino nisu iste gume, kod njih su pireli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy and slow 248 Napisano Jun 17 Svrati ponekad, 76 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Suzuki V strom 650 XT Prijavi odgovor kao problematičan Michelin Anakee Adventure. Odlična guma, montirana pre 1,5k km. Super drži po suvom i mokrom. Mane, malo bučnija od OEM guma. Male, jedva primetne vibracije pri 120-130km-h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...