PremieRacing 3534 Napisano Septembar 19 Drug član, 1276 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Prošli 13i... nije petak no subota... neću je zaboraviti... Vraćajući se ka NS sa prelepe vožnje po Divčibarama i šire, sa noćenjem kod Gvozdena "Ipak se Okreće", a posle neizostavnog prolaza putem VA - LO, krenemo okolo-naokolo kako ne bi išli dosadnim poluautoputevima ŠA-RU i krenemo uz Savu preko Zasavice na FG. Negde kod sela Crna Bara, u toku vožnje, prvo mene nešto ćapi za levi ručni zglob, stanem, otresem, peče, boli, al' nastavimo dalje. Nedugo zatim staje i drugar, silazi sa motora i skače ko oprljen. Ujed za nogu kroz moto pantalone Ubolo ga je 'nešto' baš na mestu onog streč materijala moto pantalona. Za nepoverovati. Kaže dobro je, nastavljamo dalje, i posle nepunih 200m staje on opet. Skida i pruža mi kacigu, i kaže "loše mi je". Dok sam spustio njegovu kacigu na travu, on pada zajedno sa motorom. Gledam i ne verujem. Gubi se, oči kolutaju, pobeleo, leži u prašini kolskog prilaza a ja u čudu. Vučem ga na travu i zovem u pomoć pošto su tu neke kuće, a on polako dolazi sebi i mrmlja nerazgovetno, ne može da priča. Par minuta kasnije dolazi sebi i kaže "dobro sam". Pričamo, ja podižem motor, on sedi na travi i dok sam ja podigao motor on opet u neki šok! Jezivo izgleda, baš sam se usrao, traje to stanje minut-dva-tri i ponovo dolazi sebi. Samo malo kasnije ponovo!!! Po treći put... Sad jbg, znam da ga je nešto ujelo, al' meni laiku deluje jezivo, strašno, kao da se pozdravljam sa drugarom. Da skratim, jedva dobijam hitnu, dajem podatke, dolaze po njega (jako brzo - hvala im), a za to vreme dok ih čekamo on skroz dolazi sebi,. Voze ga u šabačku bolnicu, pratim ih da vidim kako i šta dalje. Ostavljaju ga na posmatranju, da bi on do sutra bio kao nov i sam je otišao po motor i dovez'o ga kući. Svi sumnjaju na stršljena...kažu da ništa manje ne može da izazove takvu reakciju. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2127 Napisano Septembar 19 (promenjeno) Drug član, 410 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da javim povratni info, zamka definitivno radi, uletelo je 30ak komada osica. Našli smo osinjak (kod kutije za roletne), na našu sreću, eliminacija je bila lagani poslić, jer nas je štitio komarnik. Uveče smo samo kroz prozor isprskali sprej za insekte a ujutru uklonili osinjak. Da ih je bilo mnogo, bilo je. Ćaletu bilo žao da ih dira, meni nije, jer mi se oko dece stalno motaju ose kada odemo na vikend, prosto ne želim da rizikujem ubod (još posle iskustva koje sam imao). @PremieRacing Au koje iskustvo... Promenio Septembar 19 član Luka9905 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...