M1l2nov1c 28 Napisano Četvrtak u 10:11 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sad imam pitanje za vas koji se razumete šta se desi sa tim vozilima koji su oduzeti a ne mogu se vratiti na koji otpad oni idu i neki su mi rekli da idu na neku aukciju pa bih ja dao drugaru pare da ga otkupi nazad ili kako to već ide i kako ja da dođem do te aukcije ako uopšte postoji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16554 Napisano Četvrtak u 10:51 Ne silazi, 1217 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je! Otkupi ga pa sve iz početka... 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M1l2nov1c 28 Napisano Četvrtak u 11:30 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, Due je napisao: Tako je! Otkupi ga pa sve iz početka... Ja sam ozbiljan ako je stvarno tako kako su mi rekli neka mi onda neko napiše kako i šta kako da dođrm ponovo do njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16554 Napisano Četvrtak u 11:36 Ne silazi, 1217 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ja sam ozbiljan. Možeš i neki internet izazov da napraviš i dokažeš da APN može biti skuplji od BMW-a? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M1l2nov1c 28 Napisano Četvrtak u 11:38 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Due je napisao: Pa i ja sam ozbiljan. Možeš i neki internet izazov da napraviš i dokažeš da APN može biti skuplji od BMW-a? kvalitetniji je al dobro bar ako neko zna na koji otpad oni idu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16554 Napisano Četvrtak u 11:50 Ne silazi, 1217 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Idu čelo bašte. Skuplja im je artija da ga spreme za otpad. Nema ni jedan broj a sigurno neće kucati PUS. Negde će da plaši vrane. Nego daj da isteramo taj 100. post pa da možeš u kafanu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M1l2nov1c 28 Napisano Četvrtak u 12:02 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Due je napisao: Idu čelo bašte. Skuplja im je artija da ga spreme za otpad. Nema ni jedan broj a sigurno neće kucati PUS. Negde će da plaši vrane. Nego daj da isteramo taj 100. post pa da možeš u kafanu? Raspitaću se ja malo al jedino ako ti častiš ja moram platiti te namučene kazne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1167 Napisano Četvrtak u 12:03 Zainteresovan, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Auto otpad Kidi. 2 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M1l2nov1c 28 Napisano Četvrtak u 12:04 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Luka9905 je napisao: Auto otpad Kidi. ozb ili se zezaš on me meni dobar drug 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M1l2nov1c 28 Napisano Četvrtak u 12:04 (promenjeno) Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Luka9905 je napisao: Auto otpad Kidi. Promenio Četvrtak u 12:05 član M1l2nov1c Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1167 Napisano Četvrtak u 12:05 Zainteresovan, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ma zezam se. Nema od te aukcije ništa, piši propalo. To će ili da ostane tamo gde je parkiran, ili će da ode u gvožđe. Svakako, idi do MUP-a i raspitaj se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M1l2nov1c 28 Napisano Četvrtak u 12:08 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Luka9905 je napisao: Ma zezam se. Nema od te aukcije ništa, piši propalo. To će ili da ostane tamo gde je parkiran, ili će da ode u gvožđe. Svakako, idi do MUP-a i raspitaj se. moraću Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1814 Napisano Četvrtak u 12:43 (promenjeno) Drug član, 1043 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Brat je punker u dusi! Samo za tebe prijatelju i - jebi sistem! Promenio Četvrtak u 12:44 član Abi 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M1l2nov1c 28 Napisano Četvrtak u 12:47 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Abi je napisao: Brat je punker u dusi! Samo za tebe prijatelju i - jebi sistem! Ne volim punk ali hvala svakako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1169 Napisano Četvrtak u 15:10 Zainteresovan, 450 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, M1l2nov1c said: ozb ili se zezaš on me meni dobar drug zasto me ovo ne cudi?! 1 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M1l2nov1c 28 Napisano Četvrtak u 16:37 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, ske je napisao: zasto me ovo ne cudi?! Hahahaha svakakvih ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7797 Napisano Četvrtak u 17:05 Drug član, 2971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Depo je ispod Gazele ali sta ti to znaci, cime mislis da ga podignes, nepali flajka vinjaooouПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M1l2nov1c 28 Napisano Četvrtak u 17:17 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Bigor je napisao: Depo je ispod Gazele ali sta ti to znaci, cime mislis da ga podignes, nepali flajka vinjaooou Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Ako hoće otkup ako ne uveče udđem naoštrio sam ga da pali na zub hladan i pun gas napolje naravno drugar bi ga otkupio meni ga ne bi dali jer su mene i nahvatali na njemu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M1l2nov1c 28 Napisano Četvrtak u 17:20 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Bigor je napisao: Depo je ispod Gazele ali sta ti to znaci, cime mislis da ga podignes, nepali flajka vinjaooou Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Jel bi mogao da mi pošalješ adresu ili na mapi da nađeš pa pošalješ sad mi kaže ćale ima tamo drugara koji poznaje te što su na depou možda uspem da ga vratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1814 Napisano Četvrtak u 17:49 Drug član, 1043 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 44 minutes ago, Bigor said: Depo je ispod Gazele ali sta ti to znaci, cime mislis da ga podignes, nepali flajka vinjaooou Turbo Traktorom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7797 Napisano Četvrtak u 17:49 Drug član, 2971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi zajebi te psilocybe, vidis da ne raspoznaje stvarnost od masteПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1169 Napisano Četvrtak u 19:44 Zainteresovan, 450 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mislio da ovaj momak, na zabavan nacin, samo pokusava da pregura 100 postova, ali sad kad vidim da iako ima 105 i dalje gura istu pricu, nista mi nije jasno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M1l2nov1c 28 Napisano Četvrtak u 20:12 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, ske je napisao: Ja sam mislio da ovaj momak, na zabavan nacin, samo pokusava da pregura 100 postova, ali sad kad vidim da iako ima 105 i dalje gura istu pricu, nista mi nije jasno... I dalje čekam da mi neko ko zna objasni ono što mene zanima inače kad dobijete obaveštenje da sam postabio temu ili post mene to zapravo interesuje i nisam džabe tu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M1l2nov1c 28 Napisano Četvrtak u 20:13 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Abi je napisao: Turbo Traktorom Naoštrio sam rusa na 180ks prolazi i kroz crnu rupu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 1901 Napisano Četvrtak u 20:45 Drug član, 657 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, ske je napisao: zasto me ovo ne cudi?! Spreman sam da dobro platim za audio zapis tog razgovora! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...