Darko Mihajlovic 5532 Napisano Avgust 24, 2023 Drug član, 1622 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan muzicarska fora... ne moras da znas uvek sta je... primer : ako sa stola padne casa , a ti ne gledas , mozes da preDpostavis da li je puna vode , ili prazna ..upravo po zvuku koji cujes ... i tako , ima dosta primera.. kad se to prenese u saobracaju , kontraefekat je ( ajde bas za tramvaj , jer si ga spomenuo ) , ako covek na motociklu stavi sirenu tramvaja , misleci da ce ga tako svi cuti , zapravo je pogresio !!! coveku u autu , koji te ne vidi a cuje zvuk sirene tramvaja - on ce pogledom da trazi tramvaj , i da ocekuje tramvaj a ne motor... tako da,.... drugari , samo FABRIKAAAAAA !!!!! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 1691 Napisano Avgust 24, 2023 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno se slažem. Rađena su istraživanja na ovu temu zbog električnih vozila, i zaključak je bio da zvuk mora da se gađa sa onim što ljudi očekuju. Na Super Soco TC sam ugradio zvuk klasičnog motora... a imam i dugme da mogu da biram svakog dana - harli, bmw, skuter 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mali Ika 209 Napisano Avgust 24, 2023 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Ninja 250r '08 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre par dana vratio fabricki auspuh, i siguran sam da necu opet stavljati ovaj aftermarket koji imam. Uzivam vise u voznji jer me ne boli glava nakon pola sata voznje, i nema vise guranja motora 200m da ne bih uznemiravao komsije 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9912 Napisano Avgust 24, 2023 Drug član, 1985 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pošaljite adrese da vam pošaljem tampone, delile neke devojčice na Z.keju pre neki dan... @Darko Mihajlovic - Ti ne moraš, sutra ću da ti stavim jedan, u auspuh... Cavulje.. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2858 Napisano Avgust 25, 2023 Drug član, 1208 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Sad kad treba da prdnem u sedište ,gledam da li ima pandur za buku. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1904 Napisano Avgust 25, 2023 Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Džim Džarmuš je napisao: Sad kad treba da prdnem u sedište ,gledam da li ima pandur za buku. Samo "Tihomir ubica" dolazi u obzir 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2858 Napisano Avgust 25, 2023 Drug član, 1208 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Taj truje na semaforu i levo i desno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grunff 44 Napisano Avgust 25, 2023 U prolazu, 37 postova Lokacija: Negde po belom svetu... Motocikl: Jednog lepog dana... Prijavi odgovor kao problematičan Samo treba dobro naspanovati kais,da Tihomir ne bi stigao do kacige... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Septembar 1, 2023 (promenjeno) bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Kada budu hapsili ljude koji kolima idu na policajce i kada mamini i tatini sinovi budu išli u zatvor za još goru stvar nego sto sam ja ležao tada ću da se povinujem opštem zakonu da lale treba da cvetaju uz mir i tišinu . A dokle god se bude terao mak na konac preko naših ledja , a mi budemo imali zajednicu po kojoj pisaju utoliko će nas j****i više . Šta koj k onda gledate Akrape i ostale izduve onda brate svi na elektromotore , romobile i menjajte forum jer niste ni za gledanje moto GP . I ovde lično hejtujem SVE ALI SVE koji su i sa ovim primerom pokazali neslogu , zato nas j*** za svaku sitnicu + i porez i registraciju i sve ostalo . Licno mi je muka svih fejk vozača motora , moj pokojni deda koji je vozio Triumpha je uživao u zvuku istog i prevrće se u grobu sada dok mi kao satro jedna zajednica nismo u stanju da podržimo jedni druge . Ili bar da nađemo rešenje da pokazemo da ne mogu da nas vuku za nos kako im se cefne . Al ok neće uvek kod komšije biti samo problem doći će i kod nekog od vas . Promenio Septembar 1, 2023 član Aleksandar Sh. 3 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1177 Napisano Septembar 1, 2023 Zainteresovan, 450 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan @Aleksandar Sh.Sta mi kao zajednica da podrzimo? Da je dovoljna jedna cevka iz motora koju nam Pera limar navari u garazi umesto izduvnog sistema koji je izmislio, testirao i napravio citav tim strucnjaka, inzenjera...? 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2244 Napisano Septembar 1, 2023 Drug član, 841 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Slično se priča na forumima građevinaca. Kažu zato ih svi i jebu za svaku sitnicu od kada su dozvolili da prođe zakon o kućnom redu pa ne sme da se radi hiltijem u zgradama 24 časa dnevno. Pre neko veče je komšija po kraju jurio pištoljem klince koji su skuterom zujali po garažama, rekao bih bez ikakvog auspuha, pa su mu probudili bebu koja inače teško spava. Sreća pa ih nije našao, pošto bi verovatno pobio pola kraja umesto njih koliko je neispavan mučenik. Ali zato kod tih klinaca na skuteru nema ništa fejk. Uživaju u zvuku i još više u svakom momentu jebanja ljudi oko sebe. Kažu podržava ih zajednica. 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Septembar 1, 2023 (promenjeno) bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan 19 minutes ago, ske said: @Aleksandar Sh.Sta mi kao zajednica da podrzimo? Da je dovoljna jedna cevka iz motora koju nam Pera limar navari u garazi umesto izduvnog sistema koji je izmislio, testirao i napravio citav tim strucnjaka, inzenjera...? Da čitaš kako sam napisao skapirao bi da se ne radi ovde o 5% ljudi koji imaju sjebane kompletno izduve nego da se radi o tome da su oduzimani motori koji se i ne deru koji su skroz legalni itd . Radi se o tome da ma koliko tebe nervirao neki klinac i ja sam nekad bio taj klinac sa Tomosom koji je prdeo po kraju i jurcali po ulicama sa BT i sa Electronic 90 itd . Divili se kako se čuje motor vece kubikaze i kako i pucaju na skupovima itd . Ja ovde pričam o tome da postoji zakon koji kada se uvede može da sankcioniše kaznom NE ODUZIMANJEM vozila za prekrsaj koji sad još uvek nije ni prekrsaj , a ne da se nekome krši Ustavno Pravo . Shodno tome smatram i stojim iza toga da svi vi koji ste dopustili da se to radi bez obzira da li imate tog jednog ili dva idiota koji nemaju mere ste zadrti starci na klupi koji prde po ceo dan jer je golub srao po njihovom oluku . Za ovakve stvari mi kao zajednica treba da reagujemo , ali dokle god imamo starkelje imaćemo i poreze i registracije kao da vozimo motore od 50k EUR . Promenio Septembar 1, 2023 član Aleksandar Sh. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3897 Napisano Septembar 1, 2023 Astro Puki krsi sva pravila!, 955 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50, X max 125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo na moru sam vec par nedelja svuda po Jadranu koliko sam dohvatio,stranaca na motorima bas dosta. Svi voze fabrika auspuhe ili Akrapa koji se cuje samo nesto dublje ali ne i glasnije. Danas sam vozio kroz Budvu cujem dolazi neki motor znao sam da nije fabricki auspuh i bas sam ga pogledao jer je jedini koji se tako seljacki cuo. I naravno GSXR , BG table 2 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6089 Napisano Septembar 1, 2023 Drug član, 4162 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Sve rečeno.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1177 Napisano Septembar 1, 2023 Zainteresovan, 450 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Aleksandar Sh. je napisao: Da čitaš kako sam napisao skapirao bi da se ne radi ovde o 5% ljudi koji imaju sjebane kompletno izduve nego da se radi o tome da su oduzimani motori koji se i ne deru koji su skroz legalni itd . Radi se o tome da ma koliko tebe nervirao neki klinac i ja sam nekad bio taj klinac sa Tomosom koji je prdeo po kraju i jurcali po ulicama sa BT i sa Electronic 90 itd . Divili se kako se čuje motor vece kubikaze i kako i pucaju na skupovima itd . Ja ovde pričam o tome da postoji zakon koji kada se uvede može da sankcioniše kaznom NE ODUZIMANJEM vozila za prekrsaj koji sad još uvek nije ni prekrsaj , a ne da se nekome krši Ustavno Pravo . Shodno tome smatram i stojim iza toga da svi vi koji ste dopustili da se to radi bez obzira da li imate tog jednog ili dva idiota koji nemaju mere ste zadrti starci na klupi koji prde po ceo dan jer je golub srao po njihovom oluku . Za ovakve stvari mi kao zajednica treba da reagujemo , ali dokle god imamo starkelje imaćemo i poreze i registracije kao da vozimo motore od 50k EUR . Pa brate, ja sam vec pitao ovde, jel ima neko da su mu oduzeli motor ako je bio regularan, bez prekucavanih brojeva, sa normalnim auspuhom, kojima se nije divljalo kroz naseljeno mesto...? Jel ima neko da nam podeli detalje? Nekad je svasta nesto moglo pa sad ne moze. Nekad se vozilo bez kacige, bez pojasa, bez svetala... a sad ne moze... Znas da ovde moze, nazalost, da se oduzme i zivot a ne motor... Nemam ja nista protiv organizovanog bunta, podrzavam i ucestvujem u mnogim, ali cilj mora da bude ispravan 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Septembar 1, 2023 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, ske said: Pa brate, ja sam vec pitao ovde, jel ima neko da su mu oduzeli motor ako je bio regularan, bez prekucavanih brojeva, sa normalnim auspuhom, kojima se nije divljalo kroz naseljeno mesto...? Jel ima neko da nam podeli detalje? Nekad je svasta nesto moglo pa sad ne moze. Nekad se vozilo bez kacige, bez pojasa, bez svetala... a sad ne moze... Znas da ovde moze, nazalost, da se oduzme i zivot a ne motor... Nemam ja nista protiv organizovanog bunta, podrzavam i ucestvujem u mnogim, ali cilj mora da bude ispravan Ovo je samo jedan deo dakle dva nova Tracer sa kupljenim izduvima u Yamahi Barel . Plus ostali . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17379 Napisano Septembar 1, 2023 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3700 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, Aleksandar Sh. je napisao: Da čitaš kako sam napisao skapirao bi da se ne radi ovde o 5% ljudi koji imaju sjebane kompletno izduve nego da se radi o tome da su oduzimani motori koji se i ne deru koji su skroz legalni itd . Radi se o tome da ma koliko tebe nervirao neki klinac i ja sam nekad bio taj klinac sa Tomosom koji je prdeo po kraju i jurcali po ulicama sa BT i sa Electronic 90 itd . Divili se kako se čuje motor vece kubikaze i kako i pucaju na skupovima itd . Ja ovde pričam o tome da postoji zakon koji kada se uvede može da sankcioniše kaznom NE ODUZIMANJEM vozila za prekrsaj koji sad još uvek nije ni prekrsaj , a ne da se nekome krši Ustavno Pravo . Shodno tome smatram i stojim iza toga da svi vi koji ste dopustili da se to radi bez obzira da li imate tog jednog ili dva idiota koji nemaju mere ste zadrti starci na klupi koji prde po ceo dan jer je golub srao po njihovom oluku . Za ovakve stvari mi kao zajednica treba da reagujemo , ali dokle god imamo starkelje imaćemo i poreze i registracije kao da vozimo motore od 50k EUR . A da ti malo odeš na oporavak u neku banju? Mir, tišina, čist vazduh, ne dira te policija, boli te .... za politiku, za zakone, za Ustav, ... Mnogo se "uzbuđavaš", a to nije dobro za opšte zdravlje, pa ukoliko tako nastaviš teško da ćeš da dočekaš da i ti prdiš po ceo dan (kao ovi starci koje pominješ). 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Septembar 1, 2023 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, zika56 said: A da ti malo odeš na oporavak u neku banju? Mir, tišina, čist vazduh, ne dira te policija, boli te .... za politiku, za zakone, za Ustav, ... Mnogo se "uzbuđavaš", a to nije dobro za opšte zdravlje, pa ukoliko tako nastaviš teško da ćeš da dočekaš da i ti prdiš po ceo dan (kao ovi starci koje pominješ). Bio sam i u Padinskoj Banji da ne bi neko drugi bio očigledno i kad sam se vratio skapirao sam da su ljudi još više počeli da gledaju samo sebe ali bitno da se svi bune oko registracije i ostalo tuga … Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1177 Napisano Septembar 1, 2023 Zainteresovan, 450 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Aleksandar Sh. je napisao: Ovo je samo jedan deo dakle dva nova Tracer sa kupljenim izduvima u Yamahi Barel . Plus ostali . Znaci ti tvrdis da policajci idu po gradu i iz cista mira zaustave regularan motor, sa ispravnim vozacem i oduzmu mu motor, bez objasnjenja zasto su to uradili? Vozacu koji nije prethodno divljao po kraju? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Septembar 1, 2023 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, ske said: Znaci ti tvrdis da policajci idu po gradu i iz cista mira zaustave regularan motor, sa ispravnim vozacem i oduzmu mu motor, bez objasnjenja zasto su to uradili? Vozacu koji nije prethodno divljao po kraju? U paketu te spakuju ako im se cefne da . Pa dovoljno je da ti kažem da meni moj motor ima akrapa ali se ne dere znaci čuje se sto se kaže lepo i to ne tvrdim ja nego ljudi koji su sa mnom putovali do Trebinja itd . Ok ako mu zavrnes gas i ode u RPM visoko gore jbg čuje se . Ali normalne vožnje ne . Elem bukv mi rečeno iskuliraj vožnju po Bg . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17379 Napisano Septembar 1, 2023 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3700 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Aleksandar Sh. je napisao: Bio sam i u Padinskoj Banji da ne bi neko drugi bio očigledno i kad sam se vratio skapirao sam da su ljudi još više počeli da gledaju samo sebe ali bitno da se svi bune oko registracije i ostalo tuga … Pa izgleda da ti ta "banja" nije pomogla (možda nije adekvatna za tvoju boljku). Eto, ja imam opasan problem sa kičmom i išao u Ribarsku Banju, a stanje još gore (ne prija mi topla voda), plivao malo u Dunav i stanje bolje Menjaj terapiju. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Septembar 1, 2023 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, zika56 said: Pa izgleda da ti ta "banja" nije pomogla (možda nije adekvatna za tvoju boljku). Eto, ja imam opasan problem sa kičmom i išao u Ribarsku Banju, a stanje još gore (ne prija mi topla voda), plivao malo u Dunav i stanje bolje Menjaj terapiju. Nije jbg jer i dalje postoje oni koji mogu sve i mi koji se ne borimo za sebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1177 Napisano Septembar 1, 2023 Zainteresovan, 450 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Aleksandar Sh. je napisao: U paketu te spakuju ako im se cefne da . Pa dovoljno je da ti kažem da meni moj motor ima akrapa ali se ne dere znaci čuje se sto se kaže lepo i to ne tvrdim ja nego ljudi koji su sa mnom putovali do Trebinja itd . Ok ako mu zavrnes gas i ode u RPM visoko gore jbg čuje se . Ali normalne vožnje ne . Elem bukv mi rečeno iskuliraj vožnju po Bg . E pa jbg, vrv su neki tvoji drugari mnogo zavrtali pa sad svi morate da iskulirate... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17379 Napisano Septembar 1, 2023 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3700 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Aleksandar Sh. je napisao: Nije jbg jer i dalje postoje oni koji mogu sve i mi koji se ne borimo za sebe A ja mislim da je osnovni problem upravo u tome što se mnogi bore za sebe, a pri tome ih za druge zabole ..... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Septembar 1, 2023 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, zika56 said: A ja mislim da je osnovni problem upravo u tome što se mnogi bore za sebe, a pri tome ih za druge zabole ..... Zato i pizdim jer ne možemo ni za registraciju da se organizujemo a kamoli za nešto sto realno nije po zakonu . I nemoj da me shvatiš pogrešno NISAM za to da se drkaju ljudi po sred noći i generalno ali jesam za to da ne treba da se dopusti ovoliko izdrkavanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...