deda 1 0 Napisano Januar 19, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdravljam sve bajkere,javljam se iz ade zovem se cernus stevan imam 52 godine i hvala motoru dobro se osecam,zadnji motor mi je bio WR450f,bas onako zestok motor,inace imam troje unucadi i bas volim kad pricaju u zabavistu kako im deda vozi sajt mi se dopada,za sada toliko pozdrav od dede1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1301 Napisano Januar 19, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, deda Stevo!! To je duh! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Januar 19, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, dobrodosao... B R A V O !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 734 Napisano Januar 19, 2009 Drug član, 1736 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav mladicu Stevane i dobro nam dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireclaw94 1 Napisano Januar 19, 2009 U prolazu, 99 postova Lokacija: Backa Topola Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Januar 19, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan svaka čast. skidam kapu. pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Januar 19, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Stevane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Januar 19, 2009 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao generacijo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Januar 19, 2009 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao extreme deda , svaka cast majstore . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Januar 19, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasa 0 Napisano Januar 19, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav to je ljubav prema motorima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1290 Napisano Januar 19, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki91 0 Napisano Januar 19, 2009 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Januar 19, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav dedi!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Januar 19, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 86 Napisano Januar 19, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 19, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Tvoji unuci imaju super deku!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3290 Napisano Januar 20, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, dobro dosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BOBan_skuter50cm3 0 Napisano Januar 20, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Surcin Prijavi odgovor kao problematičan pozzzzz dedai dobro nam došao na ovaj predivni sajt... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzigs 0 Napisano Januar 20, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: negotin Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano Januar 21, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Stevane i svaka cast na duhu!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 21, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Stevane, trostruki deko Svaka čast! Blago tvojim unucima, a i tebi sa njima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel024 0 Napisano Januar 22, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan pozdravljam sve bajkere,javljam se iz ade zovem se cernus stevan imam 52 godine i hvala motoru dobro se osecam,zadnji motor mi je bio WR450f,bas onako zestok motor,inace imam troje unucadi i bas volim kad pricaju u zabavistu kako im deda vozi sajt mi se dopada,za sada toliko pozdrav od dede1. frajer si matori nema sta !!!!!!!! voli te tvoj drug TECSA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pikec-tuning 1 Napisano Januar 23, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Subotica -Vojvodina -YU Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za DEDU Stevu A sta vozi BABA ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...