pitans 390 Napisano Jul 27, 2023 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem 3 lit Scotoiler ulja od 500ml.Ulje je kupljeno pre 2 meseca u Louisu. Cena po flaši 2.800 din. Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1778 Napisano Jul 27, 2023 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan SCOTTOILER Red Oil ulje za podmazivanje 500ml | Motoland WWW.MOTOLAND.RS SCOTTOIL Crveno Ulje posebno je dizajnirano za toplije klimatske uslove, posebne formule specijalno napravljene Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Jul 27, 2023 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan SCOTTOILER Red Oil ulje za podmazivanje 500ml | Motoland WWW.MOTOLAND.RS SCOTTOIL Crveno Ulje posebno je dizajnirano za toplije klimatske uslove, posebne formule specijalno napravljene Sent from my SM-A705FN using TapatalkNe znam da li si upoznat da nemaju Scotoiler ulja već neko vreme na stanju..nije u pitanju moja trgovina, prodajem ga koliko sam ga i platio, nažalost ne trebaju mi.Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1778 Napisano Jul 27, 2023 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da su dobili jer na sajtu stoji da kao imaju na stanju...I ja sam kupovao preko...Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8069 Napisano Jul 28, 2023 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, pitans je napisao: Ne znam da li si upoznat da nemaju Scotoiler ulja već neko vreme na stanju..nije u pitanju moja trgovina, prodajem ga koliko sam ga i platio, nažalost ne trebaju mi. Sent from my iPhone using Tapatalk Pita, kada ovako završiš rečenicu zabrinem se... Prešao na kardan? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11625 Napisano Avgust 6, 2023 Drug član, 1292 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Daj broj telefona,drugar hoce da uzme Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Avgust 6, 2023 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Daj broj telefona,drugar hoce da uzmeBio drugar.. Ostalo još 2 kom.Izvinjavam se što nisam stavio br. tel065 8385 027Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Avgust 6, 2023 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Bio drugar.. Ostalo još 2 kom.Izvinjavam se što nisam stavio br. telSent from my iPhone using TapatalkProdato sve..Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11625 Napisano Avgust 6, 2023 Drug član, 1292 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, pitans je napisao: Bio drugar.. Ostalo još 2 kom. Izvinjavam se što nisam stavio br. tel 065 8385 027 Sent from my iPhone using Tapatalk Kad pre bio Inace broj tvoj mi je dobavio @DraganNS,hvala mu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...