Efendija Skalin 470 Napisano Octobar 17, 2023 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan To ce onda morati kolege endurashi da podjele iskustva i posavjetuju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1442 Napisano Octobar 17, 2023 Zainteresovan, 682 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno će me posavetovavati da kupim debelozidne gume i spustim pritisak za 1 bar Šalim se samo, naravno:) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1442 Napisano Octobar 18, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 682 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Stigle upravo. A i specijalista za kontrolu kvaliteta je tu. Promenio Octobar 18, 2023 član Urban Rider 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mali Ika 205 Napisano Octobar 19, 2023 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Ninja 250r '08 Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam dosta dobrih stvari vezano za ove gume, javljaj utiske kada se nakupe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarumi 209 Napisano Octobar 23, 2023 Svrati ponekad, 86 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja 400 '20 Prijavi odgovor kao problematičan gde je specijalista za kontrolu kvaliteta? ja vidim samo parket [he he he]....... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1442 Napisano Octobar 23, 2023 Zainteresovan, 682 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan @zarumi Boja poda i svega ostalog u stanu je prilagođena boji specijaliste za kontrolu kvaliteta da bi se dlake manje videle pošto se užasno linja XD Ima 14 godina iskustva u kontroli kvaliteta btw 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarumi 209 Napisano Octobar 25, 2023 Svrati ponekad, 86 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja 400 '20 Prijavi odgovor kao problematičan On 23. 10. 2023. at 20:42, Urban Rider je napisao: @zarumi Boja poda i svega ostalog u stanu je prilagođena boji specijaliste za kontrolu kvaliteta da bi se dlake manje videle pošto se užasno linja XD Ima 14 godina iskustva u kontroli kvaliteta btw oh ma ne moras da me kupujes dodatno, specijalista za kontrolu kvaliteta me je vec kupio [14 ooohhh ] 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1442 Napisano Octobar 25, 2023 Zainteresovan, 682 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan @zarumi Jel sad imam zeleno svetlo da te zovem na zajedničku vožnju? Mogu da provedem i specijalistu za kontrolu kvaliteta ako treba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Octobar 25, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu biti posrednik u vasem vidjanju. Rekla mi je malopre, da mi uplatis 100e na racun koji cu ti dostaviti u inbox kako bi mogao da odem na moto zurku u RS ovaj vikend. Ako mi to uplatis, ona kaze da verovatno imate zeleno svetlo za voznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1442 Napisano Octobar 25, 2023 Zainteresovan, 682 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pošalji obavezno! Treba biti human i pomoći posebnim kolegama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Octobar 25, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan 54 minutes ago, Urban Rider said: Pošalji obavezno! Treba biti human i pomoći posebnim kolegama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1442 Napisano Octobar 26, 2023 Zainteresovan, 682 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Pingvin37 e pa javila se zarumi, pošalji broj računa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Octobar 27, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan 22 hours ago, Urban Rider said: @Pingvin37 e pa javila se zarumi, pošalji broj računa. Cuti nemoj javno bre si lud. Znam joj decka Uzecemo i njoj onda 100e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarumi 209 Napisano Octobar 28, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 86 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja 400 '20 Prijavi odgovor kao problematičan moramo pod hitno svima da vam nadjemo neke ozbiljne hobije, pored motora. Promenio Octobar 28, 2023 član zarumi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja TS 65 Napisano Octobar 28, 2023 U prolazu, 86 postova Lokacija: Beograd, BBrdo Motocikl: '93. VFR750F Prijavi odgovor kao problematičan Bolje neke jeftinije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1442 Napisano Novembar 2, 2023 Zainteresovan, 682 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nego, da se mi vratimo na temu. Pošto Bridgestone nije predvideo da se sve dimenzije istog modela gume koriste sa unutrašnjom iz samo njima poznatih razloga, i iako verovatno ne bi bilo problema jer je generalno u svaku tubeless gumu moguće staviti unutrašnju ako se montira na žičanu felnu, odlučio sam da ne pametujem previše i da ih zamenim za Michelin Road Classic. Moram da priznam da sam imao averziju prema online prodavnicama guma, ali kupovina sa motogume.rs (autogume.rs) je bila jedno zaista prijatno iskustvo. Pošto gume nisam ni izneo iz stana, zamenili su ih bez pitanja. Organizovali su kurirsku službu da ih pokupi već sledećeg dana o njihovom trošku i odmah poslali nove. S obzirom da posluju po dropshifting modelu, morao sam samo da sačekam nekih 10 dana da mi stignu Road Classic. Elem, juče sam ih montirao i prvi utisak je da je motor mnogo stabilniji u vožnji. Čini mi se i da nema više vibracija, zbog kojih sam zapravo i zamenio gume, ali prerano je za donošenje zaključka. Videću kako se motor ponaša na nekoj dužoj vožnji van grada. Gume inače i vizuelno sjajno izgledaju i savršeno se uklapaju u retro izgled Interceptora. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AleksaZira 2 Napisano Avgust 15 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju set Bridgestone racing battlax v02 120/60/17 i 200/65/17 150e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...