Jump to content

Moto Zajednica

Preporuka za gume i gde ih kupiti u Srbiji

Recommended Posts

• Zainteresovan, 682 postova
  • Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650

@zarumi Boja poda i svega ostalog u stanu je prilagođena boji specijaliste za kontrolu kvaliteta da bi se dlake manje videle pošto se užasno linja XD Ima 14 godina iskustva u kontroli kvaliteta btw ;)

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 86 postova
  • Motocikl: Kawasaki Ninja 400 '20
On 23. 10. 2023. at 20:42, Urban Rider je napisao:

@zarumi Boja poda i svega ostalog u stanu je prilagođena boji specijaliste za kontrolu kvaliteta da bi se dlake manje videle pošto se užasno linja XD Ima 14 godina iskustva u kontroli kvaliteta btw ;)

oh ma ne moras da me kupujes dodatno, specijalista za kontrolu kvaliteta me je vec kupio :ljubav: [14 ooohhh :happy:]

• Sviđa mi se 1

Ja cu biti posrednik u vasem vidjanju. Rekla mi je malopre, da mi uplatis 100e na racun koji cu ti dostaviti u inbox kako bi mogao da odem na moto zurku u RS ovaj vikend. 

Ako mi to uplatis, ona kaze da verovatno imate zeleno svetlo za voznju:jee1: 

• Svrati ponekad, 86 postova
  • Motocikl: Kawasaki Ninja 400 '20

moramo pod hitno svima da vam nadjemo neke ozbiljne hobije, pored motora.

Promenio član zarumi
  • Podržavam 1

• Zainteresovan, 682 postova
  • Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650

Nego, da se mi vratimo na temu. Pošto Bridgestone nije predvideo da se sve dimenzije istog modela gume koriste sa unutrašnjom iz samo njima poznatih razloga, i iako verovatno ne bi bilo problema jer je generalno u svaku tubeless gumu moguće staviti unutrašnju ako se montira na žičanu felnu, odlučio sam da ne pametujem previše i da ih zamenim za Michelin Road Classic. 

Moram da priznam da sam imao averziju prema online prodavnicama guma, ali kupovina sa motogume.rs (autogume.rs) je bila jedno zaista prijatno iskustvo. Pošto gume nisam ni izneo iz stana, zamenili su ih bez pitanja. Organizovali su kurirsku službu da ih pokupi već sledećeg dana o njihovom trošku i odmah poslali nove. S obzirom da posluju po dropshifting modelu, morao sam samo da sačekam nekih 10 dana da mi stignu Road Classic.

Elem, juče sam ih montirao i prvi utisak je da je motor mnogo stabilniji u vožnji. Čini mi se i da nema više vibracija, zbog kojih sam zapravo i zamenio gume, ali prerano je za donošenje zaključka. Videću kako se motor ponaša na nekoj dužoj vožnji van grada.

Gume inače i vizuelno sjajno izgledaju i savršeno se uklapaju u retro izgled Interceptora.

20231101_180920.thumb.jpg.46437421e00ac7a98a45267045539cf0.jpg

20231101_180944.thumb.jpg.2ff6ef973ed2340ac50e90bbcb5d6588.jpg

• Sviđa mi se 3

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja