Jump to content

Moto Zajednica

III Akcija dobrovoljnog davanja krvi - Beograd 31. Januar 2009.

Recommended Posts

• Drug član, 1465 postova

Pozdrav,

Ok, zavrsena je i prica oko parkinga onako kako sam planirao.

Dakle, da malo rezimiramo. Doz Zdravlja Savski venac nalazi se u Pasterovoj 1, na samom uglu sa Resavskom (bivsa General Zdanova), i to odmah preko puta kompleksa KBC, odnosno Urgentnog centra, ako je nekome to bolji reper. Kolima/motorom se moze prici iz Resavske i to smerom od Tasmajdana recimo, ili kontra-smerom od strane auto-puta smerom iz Kneza Milosa, pa prateci putokaze za Urgentni, uzbrdo Visegradskom do Resavske pa onda bez problema. Naravno, moze i niz samu Pasterovu od strane decije klinike u Tirsovoj.

post-159-12879018019654_thumb.jpg

post-159-12879018020116_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pozdrav,

Na ulazu u Dom zdravlja se treba prijaviti nekome iz organizacije AMS (imace na sebi redarske prsluke BJB sa voznji), tako da ce upucivati one koji dodju na parking iza rampe, a zatim na drugi sprat u salu.

Naravno, parkinga ima dovoljno i u redovnoj varijanti, ali je muka sa onim slanjem porukica za parkiranje.

post-159-12879018021016_thumb.jpg

post-159-12879018022724_thumb.jpg

Pozdrav,

Posle parkiranja, samo davanje krvi je u sali na drugom spratu, gde cemo organizovati i administrativne poslove i samo davanje krvi. Druzicemo se i u sali i ispred nje, treba prakticno poneti samo dobro raspolozenje i volju.

Tako cemo imati prilike da se ispricamo o svim temama koje su interesantne za nasu zajednicu, a trebalo bi da ovo bude i akcija na kojoj ce se startovati sa uclanjivanjem u Asocijaciju za one koji to zele.

post-159-12879018023465_thumb.jpg

post-159-12879018023993_thumb.jpg

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981

Pozdrav,

.... Druzicemo se i u sali i ispred nje, treba prakticno poneti samo dobro raspolozenje i volju.

..... i krv  :D

• Nadrkani komšija, 1231 postova
  • Motocikl: Bandit 1200S

Jel to ta zgrada koja je na slici,da znam...jer neam pojma shta je tamo dom zdravlja....???

Jes' vala! Samo hrabro, a ja ako padnem u neosves', neću biti prvi kome se to desilo! I ne obazirite se previše! ;D :D

• U potrzi za performansama..., 3388 postova
  • Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE

Zo, da li ti se kum hvalio kako se proveo na Zlataru 2007. kad su mu vadili krv? ;) ;D

Nisam kuma vidio bas odavno ;)

• Svakom po zasluzi, 12422 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Bio oko podne, izljubio se sa drugarima, bocnuli me u prst, sve u redu...ali teta mi nije dala da dam krv :(

Pošto sam na bolovanju već druga nedelja zbog leđa, ja budaletina popunio u onom upitniku da sam na bolovanju i teta mi automatski zabranila da dam krv....džabe bilo ubeđivanje, pravdanje da mene džebe kičma a ovako mogu biku rep da izčupam...hteo sam da pocepam onaj upitnik i da popunim drugi...ne da, kaže ne može po zakonu....jebga, ispao sam u glup u društvu, što je najveći blam.... :D

Baš sam se smorio....jedino pozitivno je bilo što smo napokon saznali pravu Lalajkovu tonažu ;D ;D ;D ali o tome više Gremlin :D

• Svakom po zasluzi, 12422 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

:D :D :D

Stvarno mi bilo bez veze...15 puta sam do sada davao krv i sad da se svojom glupošću ispalim...nauk za odsad.

• Nadrkani komšija, 1231 postova
  • Motocikl: Bandit 1200S

Aj' da se prijavim i ja. Bio, dao, video neke poznate ljude, upoznao one koje sam znao samo preko foruma, nažalost morao relativno brzo da odem, čekao me neki ugalj ispred kuće. :P Oduži se zima, mamicu joj...

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

e naravoucenije... sad da doktori gledaju videli bi da 99 posto bajkera nije imalo sex u zadnjih 6 meseci, da cak i ne znaju nikoga ko je imao a takodje niko nije trudan (iako neki lice)  ;D ;D ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja