Paf 217 Napisano Jul 25, 2023 U prolazu, 38 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem Givi bocne kofere V 35... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 218 Napisano Jul 26, 2023 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan @Baniša 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano Jul 26, 2023 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tražiš novo ili polovno 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 217 Napisano Jul 26, 2023 U prolazu, 38 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Polovno, naravno da su OK...za koji djiric sa suprugom...nove ima i u ducanu... ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 230 Napisano Jul 27, 2023 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Imam nove, 49900din za V35NT i V35N varijantu. Takođe imam i unutrašnje torbe za kofere. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 217 Napisano Jul 28, 2023 (promenjeno) U prolazu, 38 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Baniša.,aj molin te,ako nije problem,reci mi u eurima to,bez unutarnjih torbi... aaaaaaaaaa...da sam prije sazna,ti nisi daleko,bio sam nedavno u Subotici sa mojom bajkericom...djir na veteranski kosarkaski turnir...,upozna sam super tipa-Vukoju-ima Moto bar... Promenio Jul 28, 2023 član Paf 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 230 Napisano Jul 28, 2023 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Da, blizu si prolazio.. Ja sam 13km od Vrbasa. Koferi bez torbi su 425€. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 217 Napisano Jul 28, 2023 U prolazu, 38 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Baniša je napisao: Da, blizu si prolazio.. Ja sam 13km od Vrbasa. Koferi bez torbi su 425€. Nista Baniša,evo izgleda da sam nasao polovne,thx.koda je... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...