Efendija Skalin 471 Napisano Jul 16, 2023 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, nerado prodajem svog Freewinda. Kupljen je ovdje na forumu. Odrzavali su ga @abarth_maniac i @Jovan Ristic tako da se i kod njih mozete raspitati o stanju motocikla. Evo i link oglasa: Suzuki XF 650 Freewind WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki XF 650 Freewind, 1997. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 49510 km, Novi Sad... Srecna kupovina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6012 Napisano Jul 16, 2023 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jedini komentar koji imam je da mi je zao sto ga prodajes, ali mi je drago da si uzeo nesto drugo sto si zeleo. Motor je zaista bombonica i siguran sam da ce buduci vlasnik biti vise nego zadovoljan! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 471 Napisano Jul 16, 2023 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, abarth_maniac je napisao: Jedini komentar koji imam je da mi je zao sto ga prodajes Mozda se i predomislim... ;-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Avgust 2, 2023 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bio moj, dobar motor. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 471 Napisano Februar 19, 2024 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato, tema moze da se zakljuca. Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...