Dusan123. 2 Napisano Jul 12, 2023 U prolazu, 18 postova Motocikl: Suzuki rf 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,imam suzuki rg gamma 125 pre 2 dana mi se pocela povremeno da pali lampica za ulja,isti dan sam i zamenio ulje vozio 2 dana sve ok, i sinoc u voznji mi se opet na kratko upalila i ugasila.Da li neko mozda zna do cega je,jer se ja ne razumem bas toliko skoro sam kupio motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6012 Napisano Jul 12, 2023 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zar gama nije 2t? Ona pali ulje kad je nizak nivo dvotaktola u rezervoaru. Nema nikakve veze sa uljem u menjacu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 174 Napisano Jul 12, 2023 Svrati ponekad, 181 postova Motocikl: Yamaha xj 900 S Prijavi odgovor kao problematičan RG 500 gama je bio dvotaktni , a i ovaj je isto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan123. 2 Napisano Jul 12, 2023 U prolazu, 18 postova Motocikl: Suzuki rf 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, abarth_maniac je napisao: Zar gama nije 2t? Ona pali ulje kad je nizak nivo dvotaktola u rezervoaru. Nema nikakve veze sa uljem u menjacu. Da,2t je pravim sam mesavinu za nega stavljam 150mililitara na 5l ali primetio sam da mi auspuh povlaci dosta ulja zato sto nije za taj motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sumar68 3 Napisano Jul 12, 2023 U prolazu, 12 postova Motocikl: Honda XR400,Honda MTX125R Prijavi odgovor kao problematičan Kao što je jedan od kolega već naveo,lampica signalizira nizak nivo dvotaktola u rezervoaru,pošto je motor dvotaktni.Ili dosipaj ulje ili jednostavno premosti taj spoj da lampica ne svetli,pošto ionako mešavinu praviš sam.Ja bih inače pre dolio ulje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11234 Napisano Jul 12, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 2268 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan 3,3% mesavina?Savremena ulja obicno idu 2%.Posto pravis mesavinu licno ,ne obracaj paznju na lampicu.I tu nema zamene ulja ,samo dolivanje.U tvom slucaju ne. 1985 Suzuki RG125 Gamma WWW.MOTORCYCLESPECS.CO.ZA Motorcycle Specifications Overviews and Road Tests Nesto mi ovde nije jasno 25 ks,96kg,max brzina 111km/h? Promenio Jul 12, 2023 član cezarpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6797 Napisano Jul 12, 2023 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Jadna "gamma"... ostaće od nje samo dugmići... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan123. 2 Napisano Jul 13, 2023 (promenjeno) U prolazu, 18 postova Motocikl: Suzuki rf 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, sumar68 je napisao: Kao što je jedan od kolega već naveo,lampica signalizira nizak nivo dvotaktola u rezervoaru,pošto je motor dvotaktni.Ili dosipaj ulje ili jednostavno premosti taj spoj da lampica ne svetli,pošto ionako mešavinu praviš sam.Ja bih inače pre dolio ulje. Hvala na savetu, kao sto sam naveo ne razumem se toliko u motore pa sam mislio da pali lampicu zbog ulja u menjacu Promenio Jul 13, 2023 član Dusan123. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan123. 2 Napisano Jul 13, 2023 U prolazu, 18 postova Motocikl: Suzuki rf 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, cezarpa je napisao: 3,3% mesavina?Savremena ulja obicno idu 2%.Posto pravis mesavinu licno ,ne obracaj paznju na lampicu.I tu nema zamene ulja ,samo dolivanje.U tvom slucaju ne. 1985 Suzuki RG125 Gamma WWW.MOTORCYCLESPECS.CO.ZA Motorcycle Specifications Overviews and Road Tests Nesto mi ovde nije jasno 25 ks,96kg,max brzina 111km/h? Moj je 1996. godiste 30ks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...