Jovan Ristic 5348 Napisano Jul 11, 2023 Ne silazi, 4793 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Po prvi put na testu sam imao električni skuter. Reč je o ZEEHO AE8S+ skuteru, koji ima solidnu autonomiju od oko 120 km i sasvim dobro ubrzava i ima dobre vozne karakteristike. Vozio sam ga po Bg-u i fokus mi je bio na to da li električni skuteri imaju smisla za obavljanje posla po gradu, to jest odlazak na posao i povratak i slično. Ono što je pozitivno kod električnog skutera je što zaista povlači odlično. Do 100 km/h stigne očas posla, kočnice su solidne, jedino se treba navići malo na raspored mase kad se skreće, jer su baterije ispod sedišta. ZEEHO AE8S+ - Električna budućnost sa smislom - BJBikers.com BJBIKERS.COM Testirali smo ZEEHO AE8S+ električni skuter, razvijan od strane ZEEHO kompanije, sestrinske firme CFMOTO fabrike 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 170 Napisano Jul 11, 2023 Svrati ponekad, 176 postova Motocikl: Yamaha xj 900 S Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je kod ovih bešumnih vozila baš ta njihova osobina i najopasnija, jer će se lako desiti da vam neko iskoči na put sa parkinga pošto nije čuo uobičajen zvuk .Svaki dan gledam ta vozila kao da gledam neki nemi film . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 1537 Napisano Jul 11, 2023 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan Zato sam ugradio zvuk (klasičnog motora) u Super Soco TC. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5348 Napisano Jul 11, 2023 Ne silazi, 4793 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, waterman je napisao: Mislim da je kod ovih bešumnih vozila baš ta njihova osobina i najopasnija, jer će se lako desiti da vam neko iskoči na put sa parkinga pošto nije čuo uobičajen zvuk .Svaki dan gledam ta vozila kao da gledam neki nemi film . Da, osećao sam se kao da sam ogluveo. Takođe je nezgodno steći osećaj za brzinu. Jer na klasičnim SUS motorima dodaješ gas i prema zvuku motora znaš da ideš tipa nešto brže. Ove se taj osećaj malo izgubi. U svakom slučaju, potezanje od nule je onako, vau. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...