Aleksa04 0 Napisano Jul 10, 2023 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, zanima me da li neko ima ili zne nekog ko ima rezervne delove za Malaguti Madisona k400, nigde ne mlgu da nadjem trebaju mi klizaci lanca u masini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6588 Napisano Jul 11, 2023 Ne silazi, 6518 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Pre jedno 15 godina, sretnemo se sa problematikom Madison 400. Super skuter, ide kao mećava....ali kad crkne nešto, ozbiljan problem. Da skratim...za JEDAN ventil su nam tražili..116€ u Italiji. U Srbiji nači delove, nemoguća misija....i čudi me da toga uopšte još ima, jer su svi imali ista iskustva Strani sajtovi, uglavnom italijanski i spremi se za dobar trošak, ako uopšte hoćeš to da praviš. Srećno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15793 Napisano Jul 11, 2023 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan U promašeno (agregat) ne treba ulagati. Sve i da ga napravi, opet neće valjati ubrzo. Madison 400, Pezola 125 samo u kobasice ili pod presu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...