Blaza 10132 Napisano Jul 4, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 2336 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio ih pre 3, 4 godine, ovde na forumu, za skuter. I nikada ih nisam koristio... Ne znam ni prethodni vlasnik da li ih je koristio, jer su bukvalno kao nove. Za motor sam kupio kofere, tako da torbe samo smetaju... Cena, 30 evra, za obe... 0641234595 Promenio Jul 4, 2023 član Blaza 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17272 Napisano Jul 6, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2399 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih to prob'o kako cuci na mom motoru, samo da se organizujem sa vremenom, da dodjem... ako ode dotle, ode jbg, necu da rezervisem... baci mi tel u PP. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10132 Napisano Jul 6, 2023 Ne silazi, 2336 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoy Ima jedan broj telefona u oglasu, evo i drugi 0648518347 Bio juče kolega sa Transalp-om, probao, njemu ne odgovara. Bar ti i ja nismo daleko, kad imaš vremena, samo se spustiš do mene, i probaš. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Jul 6, 2023 (promenjeno) MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da rušim sneška, neka se zna da ove bisage nisu nepromočive, da se neko ne pouzda u ''nepromočivost'' pa posle.... Imam ovakve iste pod robnom markom Louis-a i koristim ih na Africi, uradio sam posebne nosače koji se dodaju na nosače kofera i torbe tako stoje kao salivene. Za kačenje koristim dodatni španer koji se ne isteže. Za pakovanje stvari, zbog toga što nisu nepromočive (tako su i bile deklarisane svojevremeno) koristim velike kese za smeće koje sa stvarima spustim u torbe, isto tako ih i vadim. Zapremina svake torbe je 35l, svojevremeno su u Louis-u koštale 20€/par (akcijska cena) Promenio Jul 6, 2023 član Libero (slovna greška) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10132 Napisano Jul 6, 2023 Ne silazi, 2336 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Da kažem koju... I ja sam ih kupio kao nepromočive, nisam ih testirao jer ih nikada nisam ni koristio. Vidi se da su impregnirane, ali verujem ti na reč. Pre 3 nedelje sam se vratio sa puta po najvećoj mogućoj kiši. Nepromočiva bajk jakna, preko nje tanka vodo i vetro nepropusna jakna, i preko svega kišna kabanica. Gaće i majica su mi bile mokre... , al sam terao dalje, 400 km do kuće. Cena ? Hmm, i motori su pre par godina bili jeftiniji, i polovni i novi. Cena je najmanji problem, samo ako odgovara kupcu. Sve je stvar dogovora, ljudi smo... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3753 Napisano Jul 6, 2023 Drug član, 995 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Blažo, Blažo, sjebaćeš prostatu po pljuskovima. Onda ćeš zadržati bisage da turiš jaja u njih. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10132 Napisano Jul 16, 2023 Ne silazi, 2336 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Up... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10132 Napisano Avgust 20, 2023 Ne silazi, 2336 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10132 Napisano Octobar 14, 2023 Ne silazi, 2336 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ja i zaboravio na torbe, i oglas... Kako se kaže, up ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2440 Napisano Octobar 16, 2023 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ovakve platio 50e pre 6 meseci, isto mi stoje kao i tebi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10132 Napisano Mart 5, 2024 Ne silazi, 2336 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Da podignem oglas... Torbe stoje u ormanu, na "suvom i hladnom" mestu..., čekaju kome trebaju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10132 Napisano Mart 5, 2024 Ne silazi, 2336 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Može zamena za 4 migavca za Kawu...original za er5 ili slične, da skinem ove kineze...može i prednji disk, polovan oem, da je bolji od mog, ili nov uz doplatu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...