BikerNoob93 32 Napisano Jun 26, 2023 (promenjeno) U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CTmoto 450sr Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Kao sto naslov kaze, ja sam totalni noob za motore. Obozavam ih, cak i vozio (bez dozvole) vise puta. Danas sam, vec pod stare dane od 30g, upisao auto skolu za A kategoriju. Dovoljno sam star da znam sta zelim, znam da necu da ludujem (van granica normale :D) i svestan rizika ali i nagrade ove masine. Eto, nadam se da sam se nasao u grupi sa ljudima koji dele istu strast, da cemo se druziti i iskreno, da cete mi pomoci sa svim problemima koji pocetnik ima P.S. Da li je ovde ok pitati savete oko motora ili se to ide na drugu temu? Promenio Jun 26, 2023 član BikerNoob93 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Jun 26, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao Ovo je samo za predstavljanje novih članova a forum je pun tema o svemu i svačemu vezano za motocikle. Čitaj i naći ćeš sve što te zanima, a možeš i da postaviš temu u odgovarajuću rubriku i ljudi će ti pomoći. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BikerNoob93 32 Napisano Jun 26, 2023 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CTmoto 450sr Prijavi odgovor kao problematičan @Hertzeg Hvala ti puno. Bas to, ne bih da spamujem, mada video sam vec teme u okviru predstavljanja gde se odmah pitaju za savet. Ljudi, ne znam da vam opisem koliko uzbudjenje imam i sto su imati tu cast da vam se svima pridruzim na putevima. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4580 Napisano Jun 26, 2023 Drug član, 1175 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki13 76 Napisano Jun 26, 2023 Svrati ponekad, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozz i dobrodosao... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8234 Napisano Jun 26, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Jun 26, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, BikerNoob93 je napisao: @Hertzeg Hvala ti puno. Bas to, ne bih da spamujem, mada video sam vec teme u okviru predstavljanja gde se odmah pitaju za savet. Nema na čemu. Veliki broj njih ima problem i želi instant rešenje, verovatno više nikad ni ne posete forum. Sve u svemu ovo je super forum, svašta možeš da pročitaš i dosta toga je od koristi. Uživaj! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6183 Napisano Jun 26, 2023 Drug član, 1781 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao @BikerNoob93 poceo sam kao i ti i svasta sam naucio preko ovog foruma, a pre svega sam upoznao i dosta sjajnih ljudi sa foruma 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bilence 73 Napisano Jun 27, 2023 (promenjeno) U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, i ja sam totalni noob kada je rec o motorima . Mozda ti moji nubovski komentari i pitanja budu pomogli da otklonis neke pocetne nedoumice (linkovacu dole). Ja sam uglavnom pratio njihove savete i sada kada je jedva proslo mesec dana od toga i malo jasnije sagledavam citavu situaciju, vidim da nisam mogao bolje odluke da donesem, a neke od njih su se odnosile na kupovinu motora, opreme, da li ,,puno A" ili manja kategorija, formiranje zdravog pristupa voznji, itd. Nema razloga da se ustrucavas da pitas bilo sta sto ti je potrebno da znas kako bi doneo optimalnu, informisanu odluku, cak i kada postoje slicne teme. Svakog od nas krase individualnosti koje iste teme i pitanja cine krajnje razlicitim, a i situacija na trzistu je sklona promenama tako da azurnost ovde nije na odmet Ovo je bio (i ostao) moj pristup: - postavi 3-4 goruca pitanja u tom trenutku - uporedi, istrazuj i citaj na netu (ovaj forum, youtube - domaci i strani -, raznorazne recenzije, i slicno) - donesi odluku i kreni u akciju - pritaji se na nedelju-dve da vidis kako se odvijaju stvari - nova grupa od nekoliko velikih pitanja - i tako par puta ponovi i videces kako ce se okolnosti iskristalisati da ces se i sam naci u situaciji da savetujes druge (kao sto ovaj nub ovde trenutno radi ) Sta god budes odlucio, srecno i strpljivo Promenio Jun 27, 2023 član Bilence pravopis 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Jun 27, 2023 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1582 Napisano Jun 27, 2023 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, BikerNoob93 je napisao: pod stare dane od 30g e baš si me lepo nasmejao kolega Dobrodošao 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BikerNoob93 32 Napisano Jun 27, 2023 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CTmoto 450sr Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Bilence je napisao: Mozda ti moji nubovski komentari i pitanja budu pomogli da otklonis neke pocetne nedoumice (linkovacu dole). Zapravo, pre nego sto sam se registrovao, procitao sam bas sve to i to je razlog zasto sam se registrovao dosta pitanja je tu bilo, mada naravno, svi imamo nesto sto je specificno za nas, pa otud registracija. Hvala svima puno na tako toploj i lepoj dobrodoslici. Definitivno treba podrske i saveti kad si totalno neupucen kao ja Nadam se da za koji mesec se mozemo videti na putevima, ali predlazem dobar krug odstojanja od mene barem neko vreme haha 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drelens 377 Napisano Jun 27, 2023 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSR 600, APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao kolega. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1500 Napisano Jun 27, 2023 Zainteresovan, 334 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 26.6.2023. at 15:37, BikerNoob93 je napisao: Danas sam, vec pod stare dane od 30g, upisao auto skolu za A kategoriju. Poos stare dane!?Pa sta ja da kazem u 51 god.Dobro dosao deda @BikerNoob93 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6183 Napisano Jun 27, 2023 Drug član, 1781 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Bitno je da smo mi poceli tj seli na motore i shvatili koja je to uzivancija, godine nisu bitne 2 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BikerNoob93 32 Napisano Jun 28, 2023 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CTmoto 450sr Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, MatorKonj je napisao: Pa sta ja da kazem u 51 god. Ja mogu da kazem samo, svaka cast. Kada sam upisivao skolu, zena me je pitala je l sam siguran da zelim bas A kategoriju u mojim godinama Znam da obicno ljudi pocinju mnogo ranije, neki i sa 14god. Ja evo, duplo i kusur neki, ali bolje ikad nego nikad. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6183 Napisano Jun 28, 2023 Drug član, 1781 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan @BikerNoob93 jesi bio do CF-a da vidis 450sr? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BikerNoob93 32 Napisano Jun 28, 2023 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CTmoto 450sr Prijavi odgovor kao problematičan @Sharky - Alex Zvao sam ih i idem ove nedelje da vidim, jer sam se i raspitao za servise, uslove i sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piaggio80 30 Napisano Jun 28, 2023 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Sport city 200 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao, Neka si upisao i ja sam položio sa 33 punu A kategoriju. Na forumu ima iskusnih kolega koji će podeliti savete. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marija_90 72 Napisano Jun 29, 2023 U prolazu, 30 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Kawasaki Er5 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3426 Napisano Jun 29, 2023 Drug član, 950 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Velkom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...