Dacha_011 11 Napisano Jun 17, 2023 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Zovem se Danilo, nadimak Dača, imam 32 godine, iz Beograda sam, politikolog po zvanju Kao tinejžer sam naučio da vozim motore, tako da imam 15ak godina iskustva za volanom motora. Otkud ja u ovom svetu motociklizima ? Odgovor je kratak - otac mi je bajker. U garaži imamo dve mašine: BMW K1200R (2007.) BMW R1200GS (2011.) Planiram trodnevnu turu do Transfagarašana sledeće nedelje, pa imam par pitanja za ekipu sa foruma. Pozdrav, 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Jun 17, 2023 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Danilo! Cestitam na izboru motora Sto se Rumunije tice, imas ovu temu: A ima i dosta putopisa iz Rumunije, koristi pretragu. Uzivaj na forumu i srecan put! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9610 Napisano Jun 17, 2023 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Jun 17, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drelens 377 Napisano Jun 18, 2023 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSR 600, APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao kolega. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8228 Napisano Jun 18, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве Трансфагарашан још није отворен, пише да је планирано време отварања 30. јун Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dacha_011 11 Napisano Jun 19, 2023 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, ПИпезос je napisao: Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве Трансфагарашан још није отворен, пише да је планирано време отварања 30. јун Tачно, мада је било најављивано отварање за 15. јун. На неким ФБ страницама видех да и даље механизација чисти снег. Трансалпина је исто добра опција, а Трансфагарашан можда да се остави за рану јесен. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2106 Napisano Jun 19, 2023 Drug član, 788 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав колега и добро дошао. Пуно безбедних километара. Орепоручио бих ти да ако имаш могућности Трансфагарашан и Трансалпину одвозаш у току недеље, пошто је викендом доста моториста, бициклиста, аутомобила итд.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 99 Napisano Jun 19, 2023 Svrati ponekad, 16 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dacha_011 11 Napisano Jun 20, 2023 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan On 19. 6. 2023. at 12:23, Немања je napisao: Поздрав колега и добро дошао. Пуно безбедних километара. Орепоручио бих ти да ако имаш могућности Трансфагарашан и Трансалпину одвозаш у току недеље, пошто је викендом доста моториста, бициклиста, аутомобила итд.. Хвала Немања Да, то и јесте план, да се избегне викенд. Верујем да ће се одмах по отварању Трансфагарашана многи туристи и бајкери сјатити на исти, нарочито током првих неколико викенда, што може да умањи ужитак јер нико не жели да затекне вашар на врху тако лепе планине. Што не значи да није лепо чак и ако је гужва велика (како сам политички коректан) 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...