Stefan-GS500 1 Napisano Jun 11, 2023 U prolazu, 2 postova Lokacija: Bor Motocikl: Yamaha R1, Yamaha FZR Prijavi odgovor kao problematičan Cao drugari. Jel ima neko na prodaju osigurac ventila za Yamahu R1 2000 god i one šoljice, tj. podizac ventila? Potrebno mi je 2 osigurača, tj. 4 polutke i 2 podizaca. Jos bolje ako neko ima podizače sa fabrickim pločicama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
triton 232 Napisano Jun 11, 2023 Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g. Prijavi odgovor kao problematičan Nisu to podizači nego zamenljive kapice kojima se šteluje zazor ventila,pa moraš znati meru koja ti treba,imam ja dvadesetak komada,javi se na PP ako se nisi snašao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan-GS500 1 Napisano Jun 11, 2023 U prolazu, 2 postova Lokacija: Bor Motocikl: Yamaha R1, Yamaha FZR Prijavi odgovor kao problematičan @tritonImas pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2877 Napisano Jun 11, 2023 Ne silazi, 4977 postova Prijavi odgovor kao problematičan Значи требају осигурачи за два вентила и две шољице, плочице долазе испод шољица у средини изнад осигурача. Плочице се не троше и не бацају, оне које код тебе не раде посао, радиче код неког другог.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan-GS500 1 Napisano Jun 11, 2023 U prolazu, 2 postova Lokacija: Bor Motocikl: Yamaha R1, Yamaha FZR Prijavi odgovor kao problematičan @KrokodiloTako je. Osigurači za 2 ventila i šoljice isto za 2 ventila. Pločice mi ipak ne trebaju sad. A treba mi I 5 ventila, tj. I usisni i izduvni za jedan cilindar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2877 Napisano Jun 11, 2023 Ne silazi, 4977 postova Prijavi odgovor kao problematičan @KrokodiloTako je. Osigurači za 2 ventila i šoljice isto za 2 ventila. Pločice mi ipak ne trebaju sad. A treba mi I 5 ventila, tj. I usisni i izduvni za jedan cilindar. Шта се десило том једном цилиндру? Ако је била хаварија можда су рупе где улазе шољице оштечене па добијаш лупање док радиSent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan-GS500 1 Napisano Jun 11, 2023 U prolazu, 2 postova Lokacija: Bor Motocikl: Yamaha R1, Yamaha FZR Prijavi odgovor kao problematičan Klipnjaca jedna iskrivila ventile i oštetila radilicu. Zbog toga mi treba tih 5 ventila a osigurači I šoljice mi trebaju jer je neki majstor koji je rasturao mašinu izgubio par delova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2877 Napisano Jun 11, 2023 Ne silazi, 4977 postova Prijavi odgovor kao problematičan То се теби десило или купио као "безобразну понуду" коју ниси могао да одбијеш?Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan-GS500 1 Napisano Jun 11, 2023 U prolazu, 2 postova Lokacija: Bor Motocikl: Yamaha R1, Yamaha FZR Prijavi odgovor kao problematičan Ovo drugo Sam je sklapam sa caletom, cale ima 30 godina iskustva u mehanici i biće ko zna koji motorcikl po redu za sklapanje, ali eto kad prethodni majstori samo rasturili i izgubili delove. span widget Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2877 Napisano Jun 11, 2023 Ne silazi, 4977 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ако је исплатљиво терајтеSent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan-GS500 1 Napisano Jun 11, 2023 (promenjeno) U prolazu, 2 postova Lokacija: Bor Motocikl: Yamaha R1, Yamaha FZR Prijavi odgovor kao problematičan Jeste. Planiram da je celu sredim sve što treba za sebe. A kada je tako sve sredim u bude u ful stanju, doci ce mi kao da sam je kupio upola cene. Samo da nadjem ove delove. Promenio Jun 11, 2023 član Stefan-GS500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2877 Napisano Jun 11, 2023 Ne silazi, 4977 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ако си све друго нашо, ово би требао лако да набавишSent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan-GS500 1 Napisano Jun 11, 2023 U prolazu, 2 postova Lokacija: Bor Motocikl: Yamaha R1, Yamaha FZR Prijavi odgovor kao problematičan Glavne delove sam nasao. Sad ove sitnije stvari tražim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Jun 12, 2023 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja celu glavu dobru ali mozda imam i neku rasturenu pa mozda ima to sto ti treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan-GS500 1 Napisano Jun 12, 2023 U prolazu, 2 postova Lokacija: Bor Motocikl: Yamaha R1, Yamaha FZR Prijavi odgovor kao problematičan @HavarisanImas pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan-GS500 1 Napisano Jun 14, 2023 U prolazu, 2 postova Lokacija: Bor Motocikl: Yamaha R1, Yamaha FZR Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima drugari. Nasao sam delove. Ali mi sada treba jedna vodjica ventila izduvnog. Ako neko ima, nek se javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...