Jump to content

Moto Zajednica

Stefan-GS500

Članovi
  • Broj tema i poruka

    2
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Stefan-GS500

  • Rođendan 17.05.1997.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Bor
  • Motocikl
    Yamaha R1, Yamaha FZR

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Stefan-GS500's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Cao drugari. Jel ima neko ili zna gde mogu naci vodjicu izduvnog ventila? Nova se čeka 20 dana da stigne, a meni je malo hitno.
  2. Hvala svima drugari. Nasao sam delove. Ali mi sada treba jedna vodjica ventila izduvnog. Ako neko ima, nek se javi.
  3. Cao drugari. Jel neko ima ili zna gde se može nabaviti vodjica izduvnog ventila za Yamahu R1, 2000 god, 4XV mašina. Malo mi je hitno. Nova se čeka 20 dana pa aj da probam i ovako.
  4. Glavne delove sam nasao. Sad ove sitnije stvari tražim.
  5. Jeste. Planiram da je celu sredim sve što treba za sebe. A kada je tako sve sredim u bude u ful stanju, doci ce mi kao da sam je kupio upola cene. Samo da nadjem ove delove.
  6. Ovo drugo Sam je sklapam sa caletom, cale ima 30 godina iskustva u mehanici i biće ko zna koji motorcikl po redu za sklapanje, ali eto kad prethodni majstori samo rasturili i izgubili delove. span widget
  7. Klipnjaca jedna iskrivila ventile i oštetila radilicu. Zbog toga mi treba tih 5 ventila a osigurači I šoljice mi trebaju jer je neki majstor koji je rasturao mašinu izgubio par delova.
  8. @KrokodiloTako je. Osigurači za 2 ventila i šoljice isto za 2 ventila. Pločice mi ipak ne trebaju sad. A treba mi I 5 ventila, tj. I usisni i izduvni za jedan cilindar.
  9. Cao drugari. Jel ima neko na prodaju osigurac ventila za Yamahu R1 2000 god i one šoljice, tj. podizac ventila? Potrebno mi je 2 osigurača, tj. 4 polutke i 2 podizaca. Jos bolje ako neko ima podizače sa fabrickim pločicama.
  10. Da li je neko probao razdvojiti sediste na Suzukiju GS500-1996. god. Kako bi izgledao sa sedistem kao ovi jaci, noviji sportaci?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja