nikmih 150 Napisano Maj 21 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Kucaj poslednjih 7 cifara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule123 0 Napisano Utorak u 12:51 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan probao sve i sa malim i sa velikim slovima ,pa samo brojeve pa zamenio brojeve sasije i motora.Izvrteo sam sve moguce i nemoguce kombinacije i sad stalno javlja da je pogresan broj sasije ili motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikmih 150 Napisano Utorak u 13:48 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uspeo tako, rekao mi neki decko na FB grupi " Samo Skuteri " Rekao mi kucaj poslednjih e sad.. da li sedam ili osam cifara.. vidim da je to ili sedam brojeva ili slovo S pa sedam brojeva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikmih 150 Napisano Utorak u 13:49 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Odem na odabir ekrana i izaberem konektiviti i tu mi se pojavi QR code i onda skeniram kod sa display-a motora preko telefona i app i onda nastavim dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dovla13 0 Napisano Četvrtak u 11:00 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo. Skoro sam kupio novi Zontes 368G. Generalno sam veoma zadovoljan, ali ima jedna stvar koju sam primijetio od prve voznje, a to je neko treskanje skutera pri malo vecoj brzini, npr. 50km/h pa I vise. Kao da idem po neravnom asfaltu. Da li neko jos ima slicnih zapazanja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikmih 150 Napisano pre 5 sati Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam primetio slicno na prvoj voznji ali ono male vibracije od gume jer mi je ovo prvi put sa ovakvim gumama. Ima vibracija najvise oko 3000rpm i to je sve sto sam ja primetio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...