Čubrilo 5 Napisano April 22 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam 350D u Autoprometu,razvukao po autoputu i malo po B. kosi ..ide bolesno,startan je,dobro koci...narucio ga odmah,i jedva cekam da stigne,bice zanimljivo leto 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano April 27 (promenjeno) Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Danas preuzet 350E. Sve super osim 1 stvari....dugo svetlo ne radi na prekidac vec samo na blicanje. Prekidac za svetlo nema funkciju. Da li je neko imao takav problem? Promenio April 27 član Zigi011 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarioM 29 Napisano April 27 U prolazu, 27 postova Lokacija: Niš Motocikl: E350 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Zigi011 je napisao: Danas preuzet 350E. Sve super osim 1 stvari....dugo svetlo ne radi na prekidac vec samo na blicanje. Prekidac za svetlo nema funkciju. Da li je neko imao takav problem? Radi,samo upali svetlo Ne radi kada je motor na poziciju Kada upalis svetla,svetlece ti crvene boje na volanu dugmici (tako znas da ti svetla rade) i onda probaj na prekidacu da uplalis duga svetla 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano April 28 (promenjeno) Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem. Sta da upalim, uvek su upaljena?! Prekidac ima samo 2 polozaja, kratko i dugo. Nema pozicije, nigde nista ne svetli oko tog dugmeta niti ima indikacije na displeju. Meni zapravo ni glavna svetla ne rade. Kad dam kontakt jave se na sekund i ugase. Svetli led traka i prvi i drugi par svetala. Jel najnizi par za kratko i dugo svetlo? Promenio April 28 član Zigi011 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikmih 134 Napisano April 29 U prolazu, 96 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Kako god da stoji pozicija prekidaca.. kod mene rade linije i 4 led sijalice...ako je na nuli ili polozaj desno.. to je pozicija.. levo je oboreno svetlo.. i onaj prekidas sa leve strane za dugo jos pali dodatne dve led sijalice najnize postavljene.. i ako je dugo ugaseno.. onda radi i blinkanje prekidac iznad. Upali skuter kad zadje sunce.. i ne mozes da ne vidis razliku... ako ne radi ... fotkaj.. ili pravac Autopromet 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CuleBG 136 Napisano April 29 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, Zigi011 said: Ne razumem. Sta da upalim, uvek su upaljena?! Prekidac ima samo 2 polozaja, kratko i dugo. Nema pozicije, nigde nista ne svetli oko tog dugmeta niti ima indikacije na displeju. Meni zapravo ni glavna svetla ne rade. Kad dam kontakt jave se na sekund i ugase. Svetli led traka i prvi i drugi par svetala. Jel najnizi par za kratko i dugo svetlo? Na desnoj strani kormana moras ukljuciti prvo kratka svetla, prekidac klizni na desno...zatim dugo svetlo na levoj strani kormana prekidac ka napred...radi li? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CuleBG 136 Napisano April 29 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan @Zigi011 da se ispravim, prekidac na desnoj strani kormana ide levo, tek kad sam seo shvatio sam da sam pogresio prekidac se klizne na levo da upali svetla a na levoj strani kormana podesavas duga ili ostavljas kratka.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano April 29 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahah, jao jesam glup od sume dugmica nisam ni uocio. Da, desnim palcem se pale svetla, a levim podesava kratko/dugo. Sad vozim i dokon zevam okolo jer sam u razradi i videh dugme "viska". Radi naravno. Hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CuleBG 136 Napisano April 30 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, Zigi011 said: Hahahah, jao jesam glup od sume dugmica nisam ni uocio. Da, desnim palcem se pale svetla, a levim podesava kratko/dugo. Sad vozim i dokon zevam okolo jer sam u razradi i videh dugme "viska". Radi naravno. Hvala Ne ne, nisi glup, uzbudjen si zato sto si sebi kupio nesto sto si zeleo i srecan si kao malo dete 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4775 Napisano April 30 Drug član, 3649 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan A i dugmići na Zontesu su kao na 'armoniki pasuljari 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 205 Napisano Maj 7 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Sretoh danas kod firme coveka, radi wolt. Presao sa Zontes 350D 24000 za 6 meseci, bez greske, po njegovim recima. Iz moje perspektive, motor vizuelno odlicno izgleda . Deluje malko manji od mog. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kabac 82 Napisano Maj 14 U prolazu, 47 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan ChrisFacebook WWW.FACEBOOK.COM 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CuleBG 136 Napisano Maj 15 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna postavka...licno mislim da su naslednika 350E malo poruznili sa ovim napred, podseca me na Lignjoslava.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4775 Napisano Maj 15 Drug član, 3649 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Baš, baš je antipatičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CuleBG 136 Napisano Maj 15 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, boza_kg said: Baš, baš je antipatičan apsolutno...ajde ok nove plastike, nove crte , noviji i bolji...al brate, gde "nos" da mu stave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4775 Napisano Maj 15 Drug član, 3649 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Neka osveta nosatog dizajnera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CuleBG 136 Napisano Maj 16 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ovo je moje skromno misljenje nakon godinu dana voznje... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4775 Napisano Maj 16 Drug član, 3649 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @CuleBG, odgledao sam video, hvala ti na njemu. Ako može dodatno pitanje, tj. ono što mene zanima, a i za ostale kolege koji voze ovaj Zontes naravno: Ja idem na posao skuterom, i u odlasku i u povratku mi je ogromna gužva uskim ulicama, pešaci iskaču sa svih strana, uvek neko parkiran i nacrtan gde ne treba, raskopani krateri po asfaltu... vožnja se praktično svodi na miljenje stani-kreni u koloni, nema tu mnogo ni provlačenja ni obilaženja. Zanima me kako se skuter ponaša u takvim uslovima? Mnogo me nervira kada prenos treska, da nešto nedajbože tandrče ili lupka u takvim (ne)prilikama A pogotovo ako nešto rezonira na nekom određenom rmp-u, pa da me tera da vozim brže nego što je to pametno u datim okolnostima, edabi "preskočio" tu frekvenciju... Na maxi skuterima, a pogotovo većim i težim, ovo jeste izazov. Ne znam da li sam bio dovoljno jasan, ali unapred hvala na odgovoru. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бобан 7 Napisano Maj 16 U prolazu, 7 postova Motocikl: Kymco downtown 300i, Zontes e350 Prijavi odgovor kao problematičan Добар дан свима, питање за све. Пар пита ми се десило, а нисам простудирао још комплетно упутство, на низбрдици двоје на мотору, мала брзина колона крени стани, притиском на обе кочнице појави се слово P (латинично), упале се сва 4 мигавца и пиштање једно десетак пута и онда то све престане. У том тренутку све остало функционише нормално. Шта је то? Мотор нов у разради пређено 400 км... поздрав. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zinda 126 Napisano Maj 16 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X max 250, SW 400...? Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da bude panično kočenje. Upozorava vozače iza tebe da je naglo kočenje u pitanju. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CuleBG 136 Napisano Maj 16 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, Бобан said: Добар дан свима, питање за све. Пар пита ми се десило, а нисам простудирао још комплетно упутство, на низбрдици двоје на мотору, мала брзина колона крени стани, притиском на обе кочнице појави се слово P (латинично), упале се сва 4 мигавца и пиштање једно десетак пута и онда то све престане. У том тренутку све остало функционише нормално. Шта је то? Мотор нов у разради пређено 400 км... поздрав. to ti je Parking signal koji se pali jer klizis i kreces se a kocnica ti je aktivna...na zalost, skuter ne prepoznaje da li ti rukom drzis kocnicu ili ona polugica "rucne"...pa upozorava na kretanje pod rucnom 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4775 Napisano Maj 16 Drug član, 3649 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan U srpskom uputstvu nije lepo opisano, a ovo piše na engleskom: Sve u svemu, pustiš malo kočnicu, pa će da ugasi upozorenje. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бобан 7 Napisano Maj 16 U prolazu, 7 postova Motocikl: Kymco downtown 300i, Zontes e350 Prijavi odgovor kao problematičan Хвала пуно свима, нов мотор па се тек упознајем са тим новотаријама. Поздрав 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CuleBG 136 Napisano Maj 16 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, boza_kg said: @CuleBG, odgledao sam video, hvala ti na njemu. Ako može dodatno pitanje, tj. ono što mene zanima, a i za ostale kolege koji voze ovaj Zontes naravno: Ja idem na posao skuterom, i u odlasku i u povratku mi je ogromna gužva uskim ulicama, pešaci iskaču sa svih strana, uvek neko parkiran i nacrtan gde ne treba, raskopani krateri po asfaltu... vožnja se praktično svodi na miljenje stani-kreni u koloni, nema tu mnogo ni provlačenja ni obilaženja. Zanima me kako se skuter ponaša u takvim uslovima? Mnogo me nervira kada prenos treska, da nešto nedajbože tandrče ili lupka u takvim (ne)prilikama A pogotovo ako nešto rezonira na nekom određenom rmp-u, pa da me tera da vozim brže nego što je to pametno u datim okolnostima, edabi "preskočio" tu frekvenciju... Na maxi skuterima, a pogotovo većim i težim, ovo jeste izazov. Ne znam da li sam bio dovoljno jasan, ali unapred hvala na odgovoru. Nije tezak za stani kreni voznje, agilan je i udoban. I ja ga 95% vremena koristim za kuca-posao-kuca...nema treskanja i lupanja...dok te pocnes da hvatas rupe i kratere koje ce ti "ublaziti" prednji tocak sto se tice RPM-a, nemas brige, vuce koliko mu das gasa i nema gusenja. Sto se tice samog agregata, nemam zamerki, radi sjajno. Uskoro cu na auto put pa cu preneti jos neke utiske 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikmih 134 Napisano Maj 16 U prolazu, 96 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da se meni pojavilo to kada sam "povukao rucnu" tj. zadnju kocnicu ali na prvi zub i zaboravio na to i krenuo pa me upozorilo.. i vidim ona mala kocnica kod leve rucice povucena.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...