Lazar rudic 0 Napisano Jun 4, 2023 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, novi sam na ovoj platformi i zelio bih da pokrenem temu. Tema je potrosnja kineskog skutera od 125-150cc ne znam tacno kolko ali mislim da je 150. Koliko bi on otprilike trebao da trosi? Hocu da proverim pa da znam koliko je normalna potrosnja...unaprijed hvala na odgovorima:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1777 Napisano Jun 4, 2023 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znamo ni mi koliko je ali nije mnogoSent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11038 Napisano Jun 4, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 2198 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan 3 lit. Promenio Jun 4, 2023 član cezarpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1889 Napisano Jun 4, 2023 Zainteresovan, 740 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Dva ili četiri takta? Cvajtare traže gasiranje da "polete" ali zato troše. Četiri takta, opet, rade uglađenije ali i traže uglađenost. Tri litre su moguće kod potpuno ispravnog agregata i pri normalnim uslovima eksploatacije. Lagano startovanje i linearno kretanje, uz korištenje 2/3 gasa. Prebacivanje u odgovarajući stepen prenosa (sa što manje gubitka u brzini kretanja). Maksimalna brzina vožnje mora biti za 1/4 manja od one koja piše u manualu... Svako naglo startovanje, iživljavanje, vožnja u crvenom polju, duža vožnja na gornjoj granici brzinometra, skidanje blokada, razbušivanje izduva, prebogata smeša koja bi "napojila" takvu vožnju moped od 125-150 ccm, po potrošnji, približava mašini od 500 ccm. Fabrička potrošnja je jedan. A realni svet drugi par opanaka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7173 Napisano Jun 4, 2023 Drug član, 2995 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Honda PCX 125, kupljena nova, 2.1-2.2 potrošnja. Pišem svako sipanje u aplikaciju već godinama za sva vozila. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1889 Napisano Jun 4, 2023 Zainteresovan, 740 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan I Kinez bi trošio "k'o upaljač" da ima start stop sistem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7173 Napisano Jun 4, 2023 Drug član, 2995 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 44 minutes ago, feniks said: I Kinez bi trošio "k'o upaljač" da ima start stop sistem. Kako da ne. Start stop ugašen prvog dana, nikad ga nisam uključio - nervira me i u autu kamoli na skuteru. PCX je ultra moderan agregat i ima fenomenalan CVT, Kinezima svaka čast ali nisu za poredjenje. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1889 Napisano Jun 4, 2023 Zainteresovan, 740 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar rudic 0 Napisano Jun 8, 2023 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Usucu mu goriva i vozim 100km pa dospem da vidim kolijo trosi. Hvala na odgovorima:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mugos 195 Napisano Jun 16, 2023 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM Simphony ST 200i Prijavi odgovor kao problematičan On 4. 6. 2023. at 20:41, Andrej_Hotstepper je napisao: Honda PCX 125, kupljena nova, 2.1-2.2 potrošnja. Pišem svako sipanje u aplikaciju već godinama za sva vozila. Koja aplikacija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7173 Napisano Jun 17, 2023 Drug član, 2995 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, Mugos said: Koja aplikacija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PanterA 39 Napisano Jun 17, 2023 U prolazu, 26 postova Lokacija: bg Motocikl: 636 Prijavi odgovor kao problematičan Kymco grand dink 125, 2008god oko 4, 4.5L Meni je to ok iako ga vrv malo jebe karb Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11038 Napisano Jun 17, 2023 Ne silazi, 2198 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Moglo bi manje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mugos 195 Napisano Jun 17, 2023 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM Simphony ST 200i Prijavi odgovor kao problematičan @Andrej_Hotstepper Hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...