gavragavra 24 Napisano Jun 2, 2023 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1100 RT Prijavi odgovor kao problematičan Kakva su Vam iskustva sa ograničenjem brzine za motocikle u okruženju , konkretno za Bugarsku gde je koliko čujem za motocikëe ograničenje 100km/h ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8070 Napisano Jun 2, 2023 Solo Rider, 3137 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pa platiš kaznu ako te upecaju i teraš dalje. Za sada ne j.bu samo uzimaju pare Bane loneridersa osmehom i stolicom 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1965 Napisano Jun 2, 2023 (promenjeno) Drug član, 797 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan https://trip.studentnews.eu/s/4086/77065-Motorcycles-standard-speed-limits-in-Europe.htm Fale zemlje van EU, ali je ovo dosta precizno Promenio Jun 2, 2023 član Mr_Wolf 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Jun 2, 2023 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Nemam ovaj problem, vozim malog stroma. Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7210 Napisano Jun 2, 2023 (promenjeno) Drug član, 3007 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Nenadbg88 said: Nemam ovaj problem, vozim malog stroma. Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока ...nisi ti probao CRF... Strom je za ovo furija. prvi put u životu čujem da postoji ograničenje brzine za motorcikle? Postoji ograničenje brzine. Tačka. koga briga šta voziš? Promenio Jun 2, 2023 član Andrej_Hotstepper 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Jun 2, 2023 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je ono da se izjednači nepravda. Što mi da se provlačimo i budemo brži?Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7210 Napisano Jun 2, 2023 Drug član, 3007 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj one debile što se trude da me zagrade kad me skontaju u retrovizoru... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jun 2, 2023 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moj savet je da malo pogledate zobs i pravilnik o saobraćnoj signalizaciji pa kad vas nahvataju da vozite brže odma znate da li su u pravu ili ne. To je zbog toga što ima dosta znakova koji su postavljeni mimo propisa. Recimo 2 godine je stojao znak kad se spusti sa venca prema ns 30 pa se onda vozi par kilometara magistralom i sledeći znak je ulazak u naseljeno mesto pa onda može da se ubrza na 50.u kontra smeru je sve vreme 80. Tu deonicu održava bačka put i ja odem pre 2 meseca kod njih i tražim inžinjera koji je taj znak isprojektovo da ga pitam dal poznaje propise i vidim obrazloženje znaka na projektu puta. Neka šefica mi kaže da znaju problem i biće skinut znak. Sutra su skinuli znak. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1591 Napisano Jun 2, 2023 Drug član, 999 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam danas da je ogranicenje u Grckoj na auto puta za motore 90 km/h. Nisam proveravao da li je tacna ili nije informacija. Kakva su iskustva za Grcku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...