shoyyka 10282 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ako ništa barem je raritetna. .. Malo neobična majica, za osobe od 75 pa do 85, možda i više kg. .Kupljena u Parizu pre više godina, nađoh je skoro, slučajno, zaboravljena. .. Ima tu kapuljaču koja se rašnirava pa se dobije nešto kao mornarska kragna. Da ne stoji i da ne bude na poklon, neka bude cena 1500 din. . 50% pamuk,50% akril.Možda se ovim mlađima dopadne.Možda i starijima...who knows? 069780113 viber, sms Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Maj 31, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Em roza, em piše Amerika.... Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 1 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, Štef je napisao: Em roza, em piše Amerika.... Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Pa to je bilo popularno pre dosta godina,peace i "ono"... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10051 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 1496 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan To stavi na oglas pred sledeći "prajd", ima da ode k'o alva! 1 10 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8183 Napisano Maj 31, 2023 Ne silazi, 2140 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Opaaaaa.idemo bata Vojo. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Jun 1, 2023 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3 14 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Jun 1, 2023 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Apsolutno je u trendu trenutnog načina življenja...odeš na tekmu,zašniraš kapu...odeš da podržiš LGBT rašniraš...majica k'o stvorena za političare,poenta je da ti svi tapšu,poeni,glasovi kaplju,fotelja obezbeđena...firme,stanovi...'si vid'o?! 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10051 Napisano Jun 1, 2023 (promenjeno) Drug član, 1496 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jedino što može doope da strada kada nosiš tu "pomalo neobičnu majicu"! Promenio Jun 1, 2023 član bajker71 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11623 Napisano Jun 1, 2023 Drug član, 1292 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan skidaj oglas i okaci to na kontejner brate,mozda neko uzme koga je muka naterala 2 1 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Jun 1, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Javi samo na koji kontinjer si je okacio, super je maja taman ide uz crveni kavez ... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Jun 1, 2023 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, travelman je napisao: Javi samo na koji kontinjer si je okacio, super je maja taman ide uz crveni kavez ... Ako ćeš je nositi,poklanjam ti...valjda ti nije mala?Široka je,mislim da nije?! Kad budeš putovao sa Y,nek' vide Evropljani šta je moderno u SRB! 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Jun 1, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, shoyyka je napisao: Ako ćeš je nositi,poklanjam ti...valjda ti nije mala?Široka je,mislim da nije?! Kad budeš putovao sa Y,nek' vide Evropljani šta je moderno u SRB! Naravno da cu je nositi ali samo preko, da se stopim sa okolinom. Mala jeste al nema veze, ide mi uz helanke. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Jun 1, 2023 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, travelman je napisao: Naravno da cu je nositi ali samo preko, da se stopim sa okolinom. Mala jeste al nema veze, ide mi uz helanke. Gde god,možeš tamo rašniranu,ovde suprotno...taman! Mislim da imam adresu,šaljem ovijah dana,sutra verovatno...u zdravlju je nosio,pusti ove mangupe... Rajberišem oglas! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Jun 1, 2023 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, travelman je napisao: Naravno da cu je nositi ali samo preko, da se stopim sa okolinom. Mala jeste al nema veze, ide mi uz helanke. Čim stigne obuci i slikaj se,da vide mangupi šta je Jevropa... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Jun 1, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Ne obazirem se ja na mangupe, mnogi su je hteli al se stideli da pitaju. Hvala. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Jun 1, 2023 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Molim kolega! Rajber down! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...