vlada53 27 Napisano Petak u 20:37 Svrati ponekad, 150 postova Motocikl: vog2 525 dsx Prijavi odgovor kao problematičan Danas napravio krug od jedno 250 km motor je extra bas se lako vozi vetar mi nije smetao mada sam ja nizi ali mora stalno da se radi sa menjacem kratke su brzine i ako se malo zablejis ostanes u visem stepenu ocas posla pa brzo menjas na dole tu je malo neprecizan mada tu sam ja kriv,motor u krivinama lezi top dosta tu doprinose i gume koje su odlicne jos ga razradjujem tako da pazim na obrtaje potrosnja 3,7 za sad. Kocnice takodje dobro koce mozda bi malo podesio prednju vilu malo mi trvdja ali otom potom. Eto neko moje misljenje 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 371 Napisano Subota u 07:49 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan stigao danas poviseni vizir, +15 isproban sa 160-170 na autoputu, nula vetra na kacigi... pre za do vo ljan! svaka preporukaAko možeš da se pohvališ vizirom, možeš valjda i da odgovoriš oko poručivanja, da i drugi znaju kakve opcije imaju. To je valjda poenta foruma...Sent from my SM-S918B using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cika miloje 75 Napisano Subota u 11:29 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan Viđen jedan "crnac" parkiran na Tesli u PA danas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos81 69 Napisano pre 21 sati U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 525dsx Prijavi odgovor kao problematičan izvinjavam se, nisam ispratio posle par neuspelih pokusaja na aliexpressu (svi vraceni zbog nemogucnosti dostave zbog gabarita) na kraju porucen sa unclewang DS525X Windshield (Model B) UNCLEWANG.NET The original windshield is 36cm, and the B model design is closer to the original factory design. 90$ (duplo vise od aliexpressa nazalost) + dranje koze od fed-ex sa jos oko 60. sve u svemu pi8darija sto se tice para ali je super kvalitet i bas ce znaciti za voznju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10729 Napisano pre 12 sati Drug član, 1096 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas okrenuo nešto preko 300km. Ok sve ali dupe me boli nenormalno.Moraću uzeti onaj podmetač neki.Sent from my M2006C3MII using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18403 Napisano pre 12 sati Integrisan, 5490 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 41 minutes ago, Interceptor BP said: Ja danas okrenuo nešto preko 300km. Ok sve ali dupe me boli nenormalno.Moraću uzeti onaj podmetač neki. Sent from my M2006C3MII using Tapatalk Ako isprobas one gel sa Temu i sl. ako valjaju prosledi mi link. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 226 Napisano pre 11 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 75 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas napravio skoro 200 pa me dupe boli haos... Ja da sam imao plan za 300km ja bih odustao... . Mada ja mislim da samo treba da se istreniram. Ovo boli samo od nevoznje Inace danas gledao po netu ovaj Voge motocikl, interensantno izgleda... Gledao ovaj novi 625 i ima neki jaci oko 900ccm...nisam zapamtio. Promenio pre 11 sati član Vujka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2176 Napisano pre 11 sati Drug član, 727 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Voge 900 DSX, sad izlazi i 800, više offroad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...