Jump to content

Moto Zajednica

VOGE 525 DSX

Recommended Posts

• U prolazu, 28 postova
  • Motocikl: Voge 525dsx

Inače, za nove i buduće vozače, da podelim kratko iskustvo, sa nekih 3500 km pređenih s njim od avgusta do sad - ako postoji jedna reč kojom bih mogao opisati motor - to je allrounder. Vozim ga po gradu umesto skutera i troši 3,6-3,8l/100 km, vozio sam autoput gde je bez greške držao nekih 130-140 km/h na 6-6.500 r/min sa potrošnjom od nekih 4,5-5l/100 km (mada je bilo dosta vetra), vozio regionalne puteve gde je potrošnja kao u gradu. Pri tome, ja sam relativno visok (188cm) i težak. Motor je izuzetno povozanprašta greške i ako bih nešto mogao da izdvojim to je ta perfektno izvedena ciklistika da u određenim momentima, pri većoj brzini, imaš osećaj kao da lebdiš na njemu. Recimo, 200 km autoputa sam iz cuga izvezao bez da me umori i najmanje, što mi se mnogo dopalo.

I da, izgled pleni i mami poglede. :)

• Sviđa mi se 5
  • Hvala 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 266 postova
  • Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan
1 hour ago, Motorcyclist said:

Za 150e isplati se.

Dal se isplati ?  150 EKU + 30 - 50 filter vazduha otvoreniji + 100 - 150 e. minimum da to sve neko uglavi i povadi katalizatore ! Znamo svi kolko kostaju ruke majstora koji zna sta radi ( u zadnje vreme )   Po meni to nije vredno toliko ( tih 12 konja ) - jedino mi se svidja ta varjanta zato sto bi motor zdravije i dugovecnije radio bez katalizatora i prigusivanja 

• U prolazu, 28 postova
pre 6 minuta, VELJA YZ 250 je napisao:

Dal se isplati ?  150 EKU + 30 - 50 filter vazduha otvoreniji + 100 - 150 e. minimum da to sve neko uglavi i povadi katalizatore ! Znamo svi kolko kostaju ruke majstora koji zna sta radi ( u zadnje vreme )   Po meni to nije vredno toliko ( tih 12 konja ) - jedino mi se svidja ta varjanta zato sto bi motor zdravije i dugovecnije radio bez katalizatora i prigusivanja 

Ja bih rekao da se katalizatori u tom slučaju ne vade. Njemu je 55 KS fabrička maks moguća snaga, s drugim ECU.

Grk koji je vadio katalizatore, eno ga na YT (EnzoRider) i pravio 60 KS nije menjao ECU, koliko ja znam.

• Hvala 1

• U prolazu, 13 postova
  • Motocikl: Voge 525 dsx

Ako imas fabricko sediste i vizir i  izdrzis 200 km u cugu onda svaka cast, a sto se potrosnje tice u Bg je meni 4.3-4.6l i ispod toga nije padala

• Haha 1

• U prolazu, 28 postova
Pre 23 sati, Nikolakv je napisao:

Ako imas fabricko sediste i vizir i  izdrzis 200 km u cugu onda svaka cast, a sto se potrosnje tice u Bg je meni 4.3-4.6l i ispod toga nije padala

Fabričko sedište, čak i vizir je bio fabrički u to vreme, sad stavio 15 cm povišeni. I dodatno je vetar šibao nemilo, u povratku sam ga pola puta vozio na kontru. Potrošnja grad nikad mi nije prešla 4, samo što retko kad u gradu vidi i treću, kamoli četvrtu. BG je drugo.

• U prolazu, 4 postova

Gde si uzeo 15cm povisen vizir? ja sam probao preko aliexpressa da ga narucim i nije stigao, dobio sam refund naravno a razlog je da je prevelik za slanje.

• Drug član, 1048 postova
  • Motocikl: Honda VT750 ACE

Čuo sam se juče sa prodavcom i kaže isporuka za 7-10 dana. Navodno je na carini tako da sam pogrešno pretpostavljao da je motor već u Srbiji. Nije ni bitno sad ostaje da čekam da li će tih 7-10 dana da se oduže ili ne.

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 266 postova
  • Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan
Prije 2 sata, Interceptor BP je rekao:

Čuo sam se jučer sa prodavcom i kaže isporuka za 7-10 dana. Navodno je na carini tako da sam pogrešno pretpostavio da je motor već u Srbiji. Nije bitno sad ostaje da čekam da li će tih 7-10 dana da se oduže ili ne.

Lepe vesti - točno sam imao "insekt" što bi reko her Žika, da će ispostovati dogovore i detalje  😉

Promenio član VELJA YZ 250
Slovna greska

• U prolazu, 45 postova
  • Motocikl: TDM 900
On 9/8/2024 at 4:55 PM, NikolaFZ1 said:

Pozdrav drugari, danas preuzet iz Skuter centra u Beogradu, sve pohvale i preporuke za saradnju sa Ivanom iz Skuter centra, inace i clan foruma @ivan. Ukoliko razmisljate o kupovini ovog motora nazovite Ivana i sve ce vam biti jasnije, imate mogucnost i test voznje, sve pohvale i preporuke, jos jednom... Pozdrav

P.S. Motor je ispunio sva moja ocekivanja...

IMG_20240908_144613.jpg

IMG_20240908_144620.jpg

IMG_20240908_144645.jpg

Pozdrav Nikola, koliko su te izašli koferi? Kakvi su?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja