FFBikerSar 810 Napisano Maj 26, 2023 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Pomozite stranim bajkerima (ja ne mogu - nikad nisam sam vozio kroz Beograd, niti pojma imam gdje parkirati bilo šta na 2 ili 4 točka), pitaju na Trip Advisoru gdje parkirati 3 motora sigurno pri posjeti: https://www.tripadvisor.com/ShowTopic-g294472-i6206-k14404757-Belgrade_Motorcycle_parking-Belgrade.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6420 Napisano Maj 26, 2023 Drug član, 1829 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Sve sto mi trenutno pada na pamet je neka garaza parking servisa. Ili ukoliko im nije daleko Borča imam dovoljno mesta na parkingu u svom dvoristu koje je bezbedno, jedino sto nema nikakve nadstresnice, ali cu rado ponuditi bez nadoknade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4042 Napisano Maj 26, 2023 Drug član, 919 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih rekao garaža nekog od tržnih centara, Ušće, Galerija, Beo... Zavisi gde su smešteni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2648 Napisano Maj 26, 2023 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Takođe mogu ponuditi garažno mesto u zajedničkoj garaži, na karaburmi, negde oko polovine mirijevskog bulevara.Garaža ima Segmentna vrata. Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 810 Napisano Maj 26, 2023 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Super, možete im tamo odgovoriti. Za TA se čak ne treba praviti ni profil, može "ući" ko god ima Google/Gmail Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...