VELJA YZ 250 89 Napisano Mart 14, 2010 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan Ide vam ovaj JUMP, samo mi se cini da ste zaboravili motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Mart 14, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Mi opet danas malo skakali u glinari Hehehe , dobra fora! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Mart 14, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ma isli su bez motora, da se igraju u snegu i da guraju traktore . ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Mart 16, 2010 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Kako si pogodio?! Bio je drugar sa KTM ADV-om, koji pritom ima asfaltne gume. Nagurali smo se kao magarci i trebalo nam je oko 3 sata za jedan krug oko glinare, ali je zato trening bio vrh :-) Bilo je: traveling without movement... ;D @ Popsy: cisto da znas, ono guranje po blatu prosli put kada nisi imao anlaser-to je bila decija igra. Trebalo je da vidis ovo pre neki dan, visecasovna blatnjava klanica... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 17, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan samo za cika Bura veliko ljubitelja DT 125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Mart 17, 2010 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan da da sura te zovem malo gasa da vozimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 17, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan da da sura te zovem malo gasa da vozimo koju radis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 18, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan @ Popsy: cisto da znas, ono guranje po blatu prosli put kada nisi imao anlaser-to je bila decija igra. Trebalo je da vidis ovo pre neki dan, visecasovna blatnjava klanica... ;D razmisljao sam da vam banem al mi se nesto iskomplikovalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Mart 18, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan @ Popsy: cisto da znas, ono guranje po blatu prosli put kada nisi imao anlaser-to je bila decija igra. Trebalo je da vidis ovo pre neki dan, visecasovna blatnjava klanica... ;D razmisljao sam da vam banem al mi se nesto iskomplikovalo... I ja sam trebao da idem, ali me posao omeo, proklet bio !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Mart 18, 2010 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je, slava bogu! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija1973 4 Napisano Mart 18, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Kazu kisa u nedelju...u subotu 20 stepeni Hoce li neko biti u subotu u Devojackom bunaru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 18, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan evo danas ja i Bure napravili malo zagrevanje za subotu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Mart 19, 2010 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, da li neko mozda zna gde da kupim ili preko koga mogu da narucim kopce za Thor Quadrant? Sve su mi se iskidale u roku od dve nedelje... :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLASA 2 Napisano Mart 19, 2010 U prolazu, 36 postova Lokacija: sabac Motocikl: dr650se Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, da li neko mozda zna gde da kupim ili preko koga mogu da narucim kopce za Thor Quadrant? Sve su mi se iskidale u roku od dve nedelje... :-[ kod onog gde si kupio cizme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 19, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, da li neko mozda zna gde da kupim ili preko koga mogu da narucim kopce za Thor Quadrant? Sve su mi se iskidale u roku od dve nedelje... :-[ kod onog gde si kupio cizme jesi ti neki saljivdzija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Mart 19, 2010 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Cizmake sam uzeo polovne-kao nove, na tra-la-la, tako da od toga nema nista na zalost... :-\ Nego...nesto je mnogo lep dan, odoh ja da se vozim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Mart 19, 2010 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan pa stasi do sad radio ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Mart 19, 2010 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan pa stasi do sad radio ;D Pa vozio sam se do sada, upravo se vratih ;D Evo koja fotkica u Hamlet fazonu da zacini suncano popodne. Rokati ili ne rokati, pitanje je sad! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Mart 19, 2010 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Nego, jel ima iko informaciju za kopce za cizme? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 19, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra u 10h NikolaSA,Bursac i ja krecemo prema ceru. Ako je jos neko raspolozen iz okoline da ide sa nama u kaljanje i glavljenje neka se javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Mart 19, 2010 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan staje sa rumnjanima i vrdnicanima niko se ne javlia jel sve u redu ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 19, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan staje sa rumnjanima i vrdnicanima niko se ne javlia jel sve u redu ??? vidis da oni samo umeju da zovu na njihov teren...ne upustaju se u nepoznato Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Mart 19, 2010 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan ne znam gavro sigurno nesto spremaju ???mozda bika na raznju zeceva vise nema sve su pojeli ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Mart 19, 2010 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan staje sa rumnjanima i vrdnicanima niko se ne javlia jel sve u redu ??? vidis da oni samo umeju da zovu na njihov teren...ne upustaju se u nepoznato Docemo uskoro, od Boleta sve zavisi njegov je kombi, a i neke testere jos nisu naostrene ;D.A za nedelju nacemo valjda nekog zeku ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 19, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan u nedelju mozete da nas ocekujete jedino asfaltnim masinama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...