aca-pn 6394 Napisano Mart 6, 2014 Enduraš, 6383 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj imao vise srece nego pameti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anbeast 67 Napisano Mart 6, 2014 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Yamaha 500XTZ Tenere (3AJ) - AGAIN :) Prijavi odgovor kao problematičan Kako li su se peli na ova brda dok nije bilo ktm-ova od sto kg.? Ovako: http://videosift.com/video/Pimp-My-Donkey Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Mart 6, 2014 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je Američki TAT (Trans American Trail) koji je najpopularnija trasa za vožnju težih motora, tako da je ovaj sa drz-om verovatno jedan od lakših. Tuda se voze kojekakve kalabusije i retko da ima neke jake akcije... što se meni čini da ovo nije bilo... jednostavno, za'ebo se čovek, možda mu utrnula ruka, možda je to 'teo... ovako ima dobar broj pregleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 6, 2014 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kako li su se peli na ova brda dok nije bilo ktm-ova od sto kg.? Ovako: http://videosift.com/video/Pimp-My-Donkey ili ovako p.s. zajebao se covek, i to je to 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Mart 10, 2014 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Jučerašnji dan smo iskoristili da malo gazimo preko planine Kozare... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Mart 10, 2014 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Jel to po dogovoru ili silom prilika niko masku nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Mart 10, 2014 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Jel to po dogovoru ili silom prilika niko masku nema Biće da je ovo drugo ! Ja sam se ljetos "posvadjao" sa jednom bukvom u šumi i otada vozim bez maske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jogi 96 Napisano Mart 11, 2014 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Bela Palanka Motocikl: Yamaha XT 600 2KF Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da kupim gumu koja je za tvrdju podlogu, prvo kamen pa sve ostalo je po mojim staroplaninskim i suvoplaninskim obroncima, razmisljam o michelin ac 10, molim za odgovor ako je neko koristio za dobar off road, jer mi je za to i potrebna? Uglavnom i ne pojedem gumu do pola, a vec izgubim 4-5 krampona po sredini, bitno mi je da se ne kidaju lako, da je guma jaka, cena mi nije bitna, jer ako hocu extra jaku gumu necu pitati za cenu, vidim da je jos jedan clan foruma pitao, pre 2 godine ali nije dobio odgovor, ima je na motodelovi sajtu, oko 6000, valjda nije mnogo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ISUS-HAD 7 Napisano Mart 11, 2014 U prolazu, 44 postova Lokacija: München Motocikl: Honda Varadero 1000,honda Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao Danlop za off road i jako se dobro pokazala,a i platio sam je 8000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6394 Napisano Mart 11, 2014 Enduraš, 6383 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da kupim gumu koja je za tvrdju podlogu, prvo kamen pa sve ostalo je po mojim staroplaninskim i suvoplaninskim obroncima, razmisljam o michelin ac 10, molim za odgovor ako je neko koristio za dobar off road, jer mi je za to i potrebna? Uglavnom i ne pojedem gumu do pola, a vec izgubim 4-5 krampona po sredini, bitno mi je da se ne kidaju lako, da je guma jaka, cena mi nije bitna, jer ako hocu extra jaku gumu necu pitati za cenu, vidim da je jos jedan clan foruma pitao, pre 2 godine ali nije dobio odgovor, ima je na motodelovi sajtu, oko 6000, valjda nije mnogo? Mitas C02 Stoneking, ime ti samo kaze Odlicna guma za sve sem za mokre stene, a traje maltene duplo duze od drugih kros guma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 193 Napisano Mart 11, 2014 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Svedska Motocikl: Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu, pitanje za iskusne endurase. Imam magarence KLX 300 R 98. god, razmisljam o gumama ali on nosi malo nezgodne dimenzije. 80-100-21 naprijed i 100-100-18 nazad. Pitanje je , da li je greska uzeti 90-90-21 i 120-90-18. Napominjem da nisam pristalica frljatanja dimenzijama na svoju ruku vec samo iz razloga veceg izbora? E da tockovi su 21x1,60 i 18x2,15. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jogi 96 Napisano Mart 11, 2014 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Bela Palanka Motocikl: Yamaha XT 600 2KF Prijavi odgovor kao problematičan Ako znate gde moze da kupi javite ovde,hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 11, 2014 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ako znate gde moze da kupi javite ovde,hvala Ako hoces C02 javi se B@netu. Imas ovde temu, broj telefona itd... http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/78436-altes-doo-moto-gume-moto-ulja/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Mart 11, 2014 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Kucaj ovo na fb Off-Road Outlet Srbija..cjene su bolje nego kod nas kod Slavka iz Kiseljaka.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Mart 11, 2014 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan mislim da su ovi najpovoljniji, inace ako ti je 18 tocak pozadi onda trazis c04 a c02 je 17ca... http://www.coningdoo.co.rs/pretraga/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6394 Napisano Mart 11, 2014 Enduraš, 6383 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kucaj ovo na fb Off-Road Outlet Srbija..cjene su bolje nego kod nas kod Slavka iz Kiseljaka.. Auuu kako si me sad obradovao, gumu koju sam prosle godine platio 65e je kod njih 50 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Mart 11, 2014 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam aco kod njih prosle godine platio c02 oko 8000... ne znam dal se sad sta promenilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6394 Napisano Mart 11, 2014 Enduraš, 6383 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan sad je 50e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Mart 11, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam upucen ovo radi Gaborov sin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Mart 11, 2014 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan pa jeste za 18icu, al ne vidim dal ima 17ica i koja je cena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Mart 11, 2014 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Jeste on i sin su skoro krenuli..jos jedna pozitivna stvar bar st se opreme tiče je da se mozete dogovarati (cjenkati) nama je davao oko -20% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Mart 11, 2014 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan MITAS program od nedelje kod Zorana iz S.Mitorvice u MOTOMAX. Cijene povoljnije nego u Kiseljaku (za vas iz SRB.nema granice a brza posta dostavi) to je 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Mart 13, 2014 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Teski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Mart 13, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Teski Umreše ovi sa BMW-jcima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Mart 14, 2014 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan MITAS program od nedelje kod Zorana iz S.Mitorvice u MOTOMAX. Cijene povoljnije nego u Kiseljaku (za vas iz SRB.nema granice a brza posta dostavi) to je Ima li Njake kakav cijenik? Daje li povrat poreza? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...