B@ne 307 Napisano Januar 3, 2012 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Inženjeru, lep ti motor, imaš li i male točkove za njega ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Januar 3, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Inženjeru, lep ti motor, imaš li i male točkove za njega ? zadrzao one stare, no nisam jos krenuo u prepravku... bice do proleca nadam se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2467 Napisano Januar 3, 2012 Andragog, 5042 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo motokrosa iz Amerike, torrent 790 MB AMA.Supercross.2012.Season.Preview.CBS.480p.x264.English.mp4.zip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2467 Napisano Januar 5, 2012 Andragog, 5042 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Dobra Enduro trka !!! Pregled ! 700 Mb Torrent Return.To.Hells.Gate.Enduro.2009.DVDRip.XviD-XSTREEM.zip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2861 Napisano Januar 5, 2012 Drug član, 2768 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan :jee: Sekunda po krugu ?! http://www.motorcycle-usa.com/11/11850/Motorcycle-Article/2012-450-Motocross-Shootout.aspx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Januar 5, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Puko lancic? oštro oko na spojnici ali se tako zaglavio oko prednjeg zupčanika da sam samo mogao da se spustim do sela i čekam pomoć. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2861 Napisano Januar 6, 2012 Drug član, 2768 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Bili nam gosti iz BG. Danas staza extra klizava. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Januar 8, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i nas . Cim smo krenuli moje magarence je imalo havariju . Ispala mi dizna za stelovanje ler gasa pa je tu navlacio fals vazduh i nikako nije hteo da vuce E sada da vidite sta noz,drvo i naravno iskusne ruke mogu da naprave . Napravismo diznu ugurasmo u karburator i teraj dalje . Onda nailazimo ne malo neobicnu prepreku . Od kolicine snega su se nekoliko krosnji drveta savile na put i blokirale prolaz . Opet havarija . Ziletu ispada sraf koji drzi nogostupi opet tu je iskusan majstor , noz , drvo ......... Zadivno cudo izdrzalo je celu danasnju voznju . Onda smo se malo zaglavili i jedva izvukli Zileta iz snega . Malo smo se klizli jer smo naisli na veoma veliki spust . Lepota prirode je da pozelis svaki dan , svaki minut da se vozis . I na kraju sidjosmo do asfata . Sve u svemu nije bilo mnogo snega . Eto toliko od mene bilo nam je ekstra i mogu da vam kazem 100 puta lepse i bolje nego voznja po blatu i suvom . Konstruisali smo lance pa ih sledci put stavljamo obavezno. Pozdrav !!!!! 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Januar 8, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo! Snega k'o u prici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 8, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan extra.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6446 Napisano Januar 8, 2012 Enduraš, 6401 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam da vidim voznju sa lancima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikasb 20 Napisano Januar 8, 2012 U prolazu, 49 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: ktm 600 lc4 Prijavi odgovor kao problematičan uuu voznjica je bila extra evo poneka i odmene 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Januar 8, 2012 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan @draza, @ zikasb, svaka vam čast :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 8, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan :care: Auuuu, 'ebaste mu kevu! :takoje: Tu su trebali spajkovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Januar 8, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno,prava zimska voznja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2467 Napisano Januar 8, 2012 Andragog, 5042 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Alal vammmmm Vidim da vam je glavni alat bio britva. Od sada bez tog alata ne idem u OFF Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Januar 9, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan probudicete medvede sa tim "prangijama" Pozdrav ekipi iz Soko Banje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Januar 9, 2012 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan probudicete medvede sa tim "prangijama" Pozdrav ekipi iz Soko Banje. Samo se ti sali, pasce sneg i kod nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branko-ST 33 Napisano Januar 9, 2012 U prolazu, 99 postova Lokacija: Split Prijavi odgovor kao problematičan ove godine smo vam malo blize http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,220231.0.html 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Januar 9, 2012 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan ove godine smo vam malo blize http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,220231.0.html U dobar cas! Ako navezbam gradivo, eto mene u inostranstvu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Januar 10, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam ceo dan mozgovao kako da napravim lance da vise ne guram motor . Kad ono u cosku kod prijatelja se nasli ovi kvalitetni lanci za sneg koji su se upasovali samo tako . Probao sam i one sa obrucem odlicno pasuju od 14-tice na 18 gumu . Ove sam dobio badava pa sam odbacio one sa obrucem koje sam morao da kupim . Probao sam ih po blatu i zemlji i odradjuju poso . Tj. jos nisu spali ili da se ne daj boze upletu u tocak . Evo kako izgleda a stavljam slike sa prve voznje samo da nadjemo malo vremena jer sam po onim planinama ne idem . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6446 Napisano Januar 10, 2012 Enduraš, 6401 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan A sta ces za prednju gumu ? Jesi li siguran da pasuju lanci od auta za 14 gumu na 18 gumu za motor ? Ako jesi da se ponovim lancima i da probam, ionako mi trebaju 14 lanci za auto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Januar 10, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Prednju cu da zamenim sa full cross gumom . Jer nesto mi se ne stavljsju napred lanci jer ako se ne daj boze upletu .......ode misko ...... Vidi ovako . Uzimao sam one sa obrucem i na njima ima dimenzije 40 50 i 60 . To je za neku velicinu gume . Iskreno nisam zagledjivao koje su . Jedino sto na ovoj sto je kod mene pasovalo je 50 . Ona 60 je bila prevelika a 40 mala . Ali sad kad bolje razmislim tvoja je guma sira a samim tim i veca . Moda je bolje da ako imas nekog da probas 60 . U stvari sve su za 14-ticu automobilsku samo je pitanje sirine i visine gume . Tako da za bas sigurno ne mogu da ti kazem . Da sam probao na ktm-u znali bi sta i kako . Ovaj mi dao 3 komplet pa reko biraj . Niko ne kupuje lance pa gleda covek da izadje u susret da proda . Ako imas negde uzmi i ti . Inace su 1890 din . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Januar 10, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako je cucalo kod mene . Ali nesto i nisam bio zadovoljan jer je prostor izmedju gume i viljuske sasvim mali pa su zakicinjale alke od lanca . Zato sam ovaj drugi ostavio za mene . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Januar 10, 2012 (promenjeno) BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam ceo dan mozgovao kako da napravim lance da vise ne guram motor . Kad ono u cosku kod prijatelja se nasli ovi kvalitetni lanci za sneg koji su se upasovali samo tako . Probao sam i one sa obrucem odlicno pasuju od 14-tice na 18 gumu . Ove sam dobio badava pa sam odbacio one sa obrucem koje sam morao da kupim . Probao sam ih po blatu i zemlji i odradjuju poso . Tj. jos nisu spali ili da se ne daj boze upletu u tocak . Evo kako izgleda a stavljam slike sa prve voznje samo da nadjemo malo vremena jer sam po onim planinama ne idem . Uff preterano kako su dobro legli ti lanci na taj tocak.. vidi se sa slike... ne sumnjam da ne radi posao... ekstra! I ja cu se ponoviti onda sa lancima P.S. Bas sam se ismejao... znaci slucajno sam obratio paznju na radionicu, Prvo sam provalio da imas isti punjac crveni za akumulator kao moj, onda istog momenta i grejalicu istu.. posle nekog vremena skontam i daske na kanalu..isto kao kod mene.. onda sam provalio isti WD kakav sam skoro kupio, i ista klesta crvena za secenje armature.. i na kraju vrh.. PANJ oguljeni isti ama bas isti kao moj, samo nikad na njemu nisam drzao motor Pokazao slike tati, Da covek zaista umisli da je slikano kod nas u radionici Promenio Januar 10, 2012 član Iron_Floyd 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...