stevo 58 Napisano Februar 20, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan masina starog kova , kao XRV650 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Februar 20, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Februar 21, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan ovaj kao da se rodio sa ovim ktm-om Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Februar 21, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan TIP RASTURA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Februar 21, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan zanimljivo zar nije ljepsi ovako neki projekat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Februar 22, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan ovaj kao da se rodio sa ovim ktm-om Na momente izgleda kao da plese sa motorom! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 535 Napisano Februar 22, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan ovaj definitivno zna zasto je kupio taj motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2946 Napisano Februar 22, 2009 Drug član, 1168 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, nikako mi nije jasno kako ovu temu nisam video ranije, ali evo sad sam tu pa da se prikljucim NAJBOLjOJ temi na forumu... Avgusta '08god. sam sebi ispunio decacke snove i, posle 10-ak godina lutanja, nemam vise nameru da vozim bilo sta drugo osim adventure motora (tj. enduro). P.S. Nadam se da ce ove sezone biti sto vise zajednickih voznji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Februar 22, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2946 Napisano Februar 22, 2009 Drug član, 1168 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan 'fala, bolje vas nasao ;D Koliko vidim ti si i zacetnik i glavni i odgovorni urednik U pozitivnom smislu, naravno! Imam i ja Freewind ali sam ga opasno izgustirao pa je sad u oglasima za 2499eur ako neko hoce odlican motor. Kako se ti ne odlucis za nesto ozbiljniji off road bike posto vidim da si 80% van asfalta a Freewind je ipak soft enduro. Od ovih 'nasih' motora onaj zeleni KLX mi je bas zapao za oko... Extra je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Februar 22, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan zapelo je nesto http://www.automarket.ba/listing-prodajem+ktm+950+super+enduro+r-12786.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Februar 22, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan Samo mi ova cijena prejeftina nesto. da nema neku macu ovaj motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2946 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 1168 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Nema cicu, nema macu a nema ni caku... Prodaje ga Brzi a i on ima svoje kupce. Bio, vid'o, i neverujem kako radi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Februar 23, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Brate Stevo, ako ces uzimati sad je prilika, pa to je zver za male pare... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2946 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 1168 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Samo sto ta zver nije ukrocena, tj. divljak najstrasniji... Sa njim mozes samo po sumama i gorama nase zeeemlje ponosne a i tamo ako te uhvate bice :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Februar 23, 2009 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Nema cicu, nema macu a nema ni caku... Prodaje ga Brzi a i on ima svoje kupce. Bio, vid'o, i neverujem kako radi! Ako moze jedno pitanje ,ko je Brzi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan znaci nema tate i mame Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 379 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 1452 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan znaci nema tate i mame Druze citao sam u oglasima,tih KTM sirocica ima po nemoguce malim cenama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan posle loseg druma i treskanja zeludac pozeli malo odmora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan dva starca ,dva udarca R80 GS I JEDAN sedi harley Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Februar 23, 2009 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan dva starca ,dva udarca Sta je tacno ovo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan dva starca ,dva udarca Sta je tacno ovo? BMW R80 GS PARIZ DAKAR verzija iz 80g naravno prerada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KDX 0 Napisano Februar 23, 2009 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i ja da se "zapljunem" u ovoj temi...kad bude nekih voznji, zovite, da dodjem i ja sa mojim nejakim motoricem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan koji je motoric Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 939 Napisano Februar 24, 2009 Ol' dirty bastard, 606 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav endurashi!!! pratim i ja pomalo,hebede me konekcija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...