vlajko 2670 Napisano Januar 17, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan O pa Lenji.. ti si se ozbiljno nameracio na oranje? lepo, lepo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 17, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Dobri motori, al preskupo za drndanje. Jebo 116 kg, bitan je rock n roll 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 17, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan jupiiiiiiiiiiiii koji god da uzmeš, super ... taman nam treba linijski sudija za ATvsST da ide sa nama i za#ebava i jedne i druge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14569 Napisano Januar 17, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Dobri motori, al preskupo za drndanje. Jebo 116 kg, bitan je rock n roll probao sam sa afrikom pa sam se usro probao sa cr-om pa se nisam snasao sa 2t probao zolijevog exc 525 i raspametio se jupiiiiiiiiiiiii koji god da uzmeš, super ... taman nam treba linijski sudija za ATvsST da ide sa nama i za#ebava i jedne i druge jbg brate znas da mi voznja slabo ide moracete da me cekate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 17, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan jupiiiiiiiiiiiii koji god da uzmeš, super ... taman nam treba linijski sudija za ATvsST da ide sa nama i za#ebava i jedne i druge jbg brate znas da mi voznja slabo ide moracete da me cekate tebe samo da odučimo od ružne navike da jedeš bumbare i pčele dok voziš na offroadu i nema problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14569 Napisano Januar 17, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan jupiiiiiiiiiiiii koji god da uzmeš, super ... taman nam treba linijski sudija za ATvsST da ide sa nama i za#ebava i jedne i druge jbg brate znas da mi voznja slabo ide moracete da me cekate tebe samo da odučimo od ružne navike da jedeš bumbare i pčele dok voziš na offroadu i nema problema nema voznje bez jela, za off je potrebna snaga, sto bi cekao da pcela napravi med kad mogu nju odma da pojedem ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 17, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan to se zove skil... ja hvatam samo neke obične bube, nikako pčelu da navatam ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Januar 18, 2011 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan to se zove skil... ja hvatam samo neke obične bube, nikako pčelu da navatam ... Svasta covek nauci po forumima ...male tajne velikih majstora enduro vestine ! Kad sad nisam umro od smeha , nikad necu :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Januar 18, 2011 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Danas mi motor izbacio ulje na semeringu osovine lancanika (pretpostavljam da je tu, jos nisam rasturio da vidim tacno mesto) u sred planine. Imao sam veliku srecu sto sam stao da odmorim, pa sam video sta se desava, inace bi bilo svasta, sledecu sezonu bi proveo na bicikli. A veliku nesrecu sto sam se nasao prilicno daleko od prohodnog puta za kombi, pa sam gurao motor po gudurama do puta, umal' dusu da ispustim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Januar 18, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan znaci bilo veselo. dobro je što si skontao evo jedna sa mišeluka u nedelju,bilo motora kao da je sredina seZone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 1021 Napisano Januar 18, 2011 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan auu bagi,dobro mu stoje sm tockevi moracu i ja na xt-a da metem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dase 66 Napisano Januar 19, 2011 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kosjeric Prijavi odgovor kao problematičan Kako to rade na Aljasci http://www.youtube.com/watch?v=YQWx9nbV4xg 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Januar 19, 2011 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Danas mi motor izbacio ulje na semeringu osovine lancanika (pretpostavljam da je tu, jos nisam rasturio da vidim tacno mesto) u sred planine. Imao sam veliku srecu sto sam stao da odmorim, pa sam video sta se desava, inace bi bilo svasta, sledecu sezonu bi proveo na bicikli. A veliku nesrecu sto sam se nasao prilicno daleko od prohodnog puta za kombi, pa sam gurao motor po gudurama do puta, umal' dusu da ispustim Moguce je da si provukao neku granu ili zicu ispod lancanika pa je semering odran. Drugi uzrok moze biti samo pretezanje lanca, ipak DRZ ima lep hod zadnjeg tocka... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 121 Napisano Januar 19, 2011 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan A moze biti i da je semering jednostavno istrulio, propao, doslo mu vreme za menjanje Zar ne bi od pretegnutog lanca prvo trebao lezaj ( te osovine da strada, pa onda tek semering ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 19, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Drznuo se drz da te zajebaje.. sram ga bilo.. Taraba te nikad nebi ostavila u bespucu..jeli tako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano Januar 19, 2011 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Danas mi motor izbacio ulje na semeringu osovine lancanika (pretpostavljam da je tu, jos nisam rasturio da vidim tacno mesto) u sred planine. Imao sam veliku srecu sto sam stao da odmorim, pa sam video sta se desava, inace bi bilo svasta, sledecu sezonu bi proveo na bicikli. A veliku nesrecu sto sam se nasao prilicno daleko od prohodnog puta za kombi, pa sam gurao motor po gudurama do puta, umal' dusu da ispustim To je poznat problem sa DRZ-ovima prvih par godina. Mislim da u FAQ na TT postoji rešenje. Baci pogled i ovde Probaj google za *DRZ Counter Shaft Sprocket Loctite Fix* 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Januar 19, 2011 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan A moze biti i da je semering jednostavno istrulio, propao, doslo mu vreme za menjanje Zar ne bi od pretegnutog lanca prvo trebao lezaj ( te osovine da strada, pa onda tek semering ) Na srecu mnogih, prvo semering ode, onda peta brzina pa tek onda lezaj! Tako iskustvo kaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Januar 19, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan pffff sta se bre ovo desava, sva sreca pa nije mnogo ozbiljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Januar 19, 2011 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ama ljudi ostavite se mog lanca, nije bio pretegnut, pa ne vozim motor od juce majku mu Ilajdza, u pravu si, to im je fabricka greska ako tako moze da se nazove. Nasao sam vec resenje. Ima tu jedna biksna koje ide izmedju semeringa i osovine, ona je zardjala, pa podeljala semering. Nju pravim od prohroma, tako da sa tim i stavljanjem locktite-a valjda vise necu imati problema. Ostaje mi jos samo da nadjem semering. Inace meni matica nije bila otpustena jer postoji osigurac koji ovaj tip na snimku nije namestio kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Januar 19, 2011 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ama ljudi ostavite se mog lanca, nije bio pretegnut, pa ne vozim motor od juce majku mu Ilajdza, u pravu si, to im je fabricka greska ako tako moze da se nazove. Nasao sam vec resenje. Ima tu jedna biksna koje ide izmedju semeringa i osovine, ona je zardjala, pa podeljala semering. Nju pravim od prohroma, tako da sa tim i stavljanjem locktite-a valjda vise necu imati problema. Ostaje mi jos samo da nadjem semering. Inace meni matica nije bila otpustena jer postoji osigurac koji ovaj tip na snimku nije namestio kako treba. Dobro, pricamo u globalu sta se zbiva. DRZ ima tako nekih sitnih gluposti, ne samo u ranim godinama vec i kasniji primerci... treba samo konsultovati ThumperTalk ili slicne sajtove... Jesi siguran da treba da stavis biksnu od tvrdjeg materijala nego sto je osovina? Semering bi trebao da je standardni, tako da to ima u da se kupi, procitaj oznaku pa u shoping... P.S. jesi siguran da nisi pretegao lanac :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Januar 19, 2011 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si, ima nekih fabrickih propusta, skoro sve sam ih otklonio, mislim da mi je ovo poslednje. ThumperTalk sam proucio u sitna crevca sto se tice DRZ-a, nema boljeg foruma, jedino je steta sto je americki, posto su oni dosta zamlaceni Biksna je vec od tvrdog materijala, od celika je pa jos cementirana. Ta cementacija zardjala, pa te neravnine podeljale semering. A to nije klasicna biksna, deo koji se oslanja na osovinu ima o-ring gumicu, tako da je samo ona u dodiru sa osovinom, a siri deo biksne dihtuje semering. Nju su u stvari ubacili da bi mogla da se menja kad semering napravi urez, jer da je nema urez bi bio direktno na osovini lancanika kao sto je bio kod svih motora do sada koje sam imao. A oko osovine ide debela o ring gumica koja nema sanse da se ureze u osovinu. Dobro resenje, samo los materijal, trebali su bolje da ga zastite od rdje i bilo bi sve ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Januar 20, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan malo sa ovo nedeljne voznje po stazi. CRka nazalost nije izdrzala blato od pola metra dubine koje sam morao prodjem do i od staze, ali ono sto je doslo na prikolici je letelo ko ludo. Enduro moze opusteno jer je i do staze kroz oranje trebalo doci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 20, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ajde.. zavrces to tvoje sokocalo ko da si ga ukro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2110 Napisano Januar 21, 2011 Skuteras, 3708 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Gledah da zamenim moje gume za T63 ali izgleda da nema prednja u dimenziji 100/90 19 ili mozda ima. Sta onda da uzmem u tom rangu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Januar 21, 2011 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Gledah da zamenim moje gume za T63 ali izgleda da nema prednja u dimenziji 100/90 19 ili mozda ima. Sta onda da uzmem u tom rangu Continental TKC Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...