Jump to content

Moto Zajednica

BJB enduro fanovi

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 293 postova
  • Motocikl: 450 EXC

Ne znam zašto T 63 :zbunjen:

Mislim dobre su za neku soft varijantu ali ako ćeš stvarno negde da uđeš u OFF onda su 00.

Kad je suvo ok ali čim je malo vlažnog ,prednji točak je bez kontrole a za zadnji da ne pričam.

Uzeo sam nove 2 za KLXa negde u martu stvarno sam ih djirao skoro celu sezonu i ON i OFF do septembra dok nisam rešio da uzeo SM za ON I KXa za OFF i dođe mi nekako žao što sam dao 150 eura za nijh.

Opet to je moje skromno mišljenje tako da ne mora da znači da je baš tako.

@acapn

To što su bez kacige to je verovatno zbog toga da ne mislimo da su tj da vidimo da su oni a ne neki pro dubleri :Mina:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1423 postova
  • Motocikl: Honda CRF300L

Ne znam zašto T 63 :zbunjen:

Mislim dobre su za neku soft varijantu ali ako ćeš stvarno negde da uđeš u OFF onda su 00.

Kad je suvo ok ali čim je malo vlažnog ,prednji točak je bez kontrole a za zadnji da ne pričam.

Uzeo sam nove 2 za KLXa negde u martu stvarno sam ih djirao skoro celu sezonu i ON i OFF do septembra dok nisam rešio da uzeo SM za ON I KXa za OFF i dođe mi nekako žao što sam dao 150 eura za nijh.

Opet to je moje skromno mišljenje tako da ne mora da znači da je baš tako.

@acapn

To što su bez kacige to je verovatno zbog toga da ne mislimo da su tj da vidimo da su oni a ne neki pro dubleri :Mina:

Bagi mislim da si prevideo jednu sitnicu, Muljaz vozi Freewinda tako da bi za neki ozbiljan off prvo morao da promeni motor a posle toga i gume ;)

Na zalost T63 nema tu dimenziju gume inace je solidna guma za sve terene osim za blato.

80/90-21 48S

90/90-21 54S

130/80-17 65S

110/80-18 58S

120/80-18 62S

130/80-18 66S

• Drug član, 1423 postova
  • Motocikl: Honda CRF300L

Gledah da zamenim moje gume za T63 ali izgleda da nema prednja u dimenziji 100/90 19 ili mozda ima. Sta onda da uzmem u tom rangu

Imas Mitas E09 100/90 - 19 TT ista sara kao T63, ja je bas nesto ne volim jer je malo tvrdja pa na mokrom klizi vise od T63 ali znam ljude koji je voze bez problema. Cena u Sloveniji oko 40€ .

Ili Continental 100/90-19 57S TT TKC 80 Twinduro tu ti je cena duplo veca i jos malo odozgo

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

Da da bas je losa

ne znam sad da li je ovo bilo sarkasticno?! Samo kazem da sam cuo da je guma solidna za neki soft enduro ali za pravo valjanje po blatu nije. Bez ikakvih uvreda,jednostavno mi treba guma za cross ili hard, tipa: mitas C02 ili C04,Dunlop D756,Michelin AC10,Pirelli Scorpion MX Extra,Pirelli Scorpion Pro, Metzeler MCE 6 Days....nesto tako

• Skuteras, 3716 postova
  • Motocikl: T-Max 500

Objasnio TA96 umesto mene. Moj motor nije za neke teske vratolomije po OFFu. Samo sam hteo da imam neku gumu koja moze bilo koliko u blato, na makadam, a da nije losa po asfaltu. Nema veze ni koliko se trosi ni koliko kosta. Sad sa mizbor suzio na taj TKC 80 i neku dunlop 606s. Ima li neko sa licnim iskustvom?

• Drug član, 4834 postova
  • Motocikl: enduro

Hoces t63, presla 200km

za nju sam jedinu cuo da je bas bas losa pogotovo po mokrom. A na fruska gora to ne prasta.

Guma nije losa, vec nije ono sto ti hoces. Dosta je blizu neke hard gume, pa sam pomislio da ti mozda odgovara.

• In Mud We Trust, 1918 postova
  • Motocikl: 950ADV

Hoces t63, presla 200km

za nju sam jedinu cuo da je bas bas losa pogotovo po mokrom. A na fruska gora to ne prasta.

Guma nije losa, vec nije ono sto ti hoces. Dosta je blizu neke hard gume, pa sam pomislio da ti mozda odgovara.

ocu ja prednju !? :D

• Andragog, 5076 postova
  • Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS

Evo za 38e gume i prednje za 31e .

http://biltema.se/sv/Bil---MC/MC/Dack-och-Slang/Endurodack/

http://biltema.se/sv/Bil---MC/MC/Dack-och-Slang/Crossdack/

Meni drugar donosi iz Svedske za 15 tak dana.

Ako imate nekog u Svedskoj, Danskoj, Norveskoj ili Finskoj tamo ima BILTEMA pa vam mogu doneti. Ipak je novo novo !!! :zdravo: :zdravo:

• Drug član, 4834 postova
  • Motocikl: enduro

Ako imate nekog u Svedskoj, Danskoj, Norveskoj ili Finskoj tamo ima BILTEMA pa vam mogu doneti. Ipak je novo novo !!! :zdravo: :zdravo:

Nemamo mi, ali imaš ti. Za mene dva para ako može? :lol:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja