steva 3 Napisano April 5, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan zbog vas ce mi prolupati moped pre leta :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano April 5, 2010 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Mi se opet juce malo smarali... Photo by Busman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano April 5, 2010 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano April 5, 2010 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Kalina, bravo Mladene ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano April 6, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Kalina, bravo Mladene ;D Kale se sprema, a tenerasi i afrikanci, a i sudije, nek vide sta ce... MlaDeR neumoran... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano April 6, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Stevo i BusMane: sjajne slike! Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano April 6, 2010 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Nasli smo i neko dete u glinari. Hteli mi da ga nosimo kuci, kad Busman skoci, hoce on. Rek'o ajde, neka ti ga... :-\ ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano April 6, 2010 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Nasli smo i neko dete u glinari. Hteli mi da ga nosimo kuci, kad Busman skoci, hoce on. Rek'o ajde, neka ti ga... :-\ ;D ;D ;D Lici mi na nekog koga znam ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano April 6, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nasli smo i neko dete u glinari. Hteli mi da ga nosimo kuci, kad Busman skoci, hoce on. Rek'o ajde, neka ti ga... :-\ ;D ;D ;D hahahAHHAaHaha, ne može! svaka čas'! mada sam ja pregledao sve jučeR kod BusMana tako da je utisak još jači Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano April 6, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Stevo i BusMane: sjajne slike! Bravo! Hvala Bane, hvala ! Nasli smo i neko dete u glinari. Hteli mi da ga nosimo kuci, kad Busman skoci, hoce on. Rek'o ajde, neka ti ga... :-\ ;D ;D ;D Lici mi na nekog koga znam ;D Ma samo ti se cini... to je Mladen lovio fazane po Glinari... ... ali je ulovio ... ...mnooooooogo mi se svideo, pa sam ga odvezao kuci ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano April 6, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Jole je zmaj, cekaj jos malo da dobije na visini, molices ti njega da ti da krug. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano April 6, 2010 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Razmislja li neko da se oproba? http://www.redbullromaniacs.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 6, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Razmislja li neko da se oproba? http://www.redbullromaniacs.com/ ma kako da ne...jos mi se zivi a i ne saranjuje mi se motor ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano April 6, 2010 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan eto prilike za mlade snage prijavitese sta cekate ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3313 Napisano April 6, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5452 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja dvoicu za dogodine :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3313 Napisano April 10, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5452 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo..jes da je ovaj link za +18 ;D http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=52219.msg795108#new Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano April 11, 2010 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi vozio ovo RedBull romaniacs takmicenje,SAMO da imam sponzore koji ce da mi nabave pristojan motor za takmicenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano April 11, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo i moje danasnje voznje . Posle duge zime jedva sam docekao da pokusam da se popnem motorom na vrh Rtnja . I ako to na slikama deluje kao srednje tezak offroad , uveravam vas da nije tako . Znaci non stop prva brzina i velika koncentracija jer ako se malo skrene sa staze .... bolje i da ne pricam sta ce se desiti . Trava je toliko klizava da bilo kakve gume ne pomazu . Znaci samo paznja . Vrh rtnja je na 1565 m nadmorske visine . Eko nekih slicica pa zaknjucite sami . Snimali smo i video klipove ali nemam pojma kako da ih postavim . Mizda ce te iz njih videti koliko je bilo tesko . Moram da priznam da treba dobra kondicija za obaranje motora . Vec na polovini sam hteo da se vratim . Ali me je prijatelj ubedio da nastavimo dalje . Odmarali smo se u pdnozju rtanj pa na negde na polovini . To su jedine dve malo vece ravnice . Nismo ni mogli da pravimo mnogo fotografija jer je poceo da veje sneg , a na vrhu ga jos i ima . Otvoricu temu u kratkim putovanjim ili gde je vec prikladno i stavicu sve da ne gusim ovu temu . Ako ima zainteresovanih za voznju nek se jave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano April 11, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano April 11, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano April 11, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano April 11, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ivinjavam se urednicima nisam mogo vise da smanjim slike . Ako nesto smeta slobodno ih izbrisite nema ljutnje, Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6384 Napisano April 11, 2010 Enduraš, 6381 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan To majstore Kako grebe ova guma od motokultivatora ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...