srbac 2389 Napisano Novembar 17, 2012 Andragog, 4968 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Maksimalna brzina 45 km/h u polegnutom polozaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6358 Napisano Novembar 18, 2012 Enduraš, 6375 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Danasnja voznja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Novembar 18, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Novembar 19, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jednog . Malo losija slika ali vidi se . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoLiBrI 233 Napisano Novembar 19, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun-Ugrinovci Motocikl: suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan cao enduro manijaci skoro sam se uclanio u bj...tek sad sam video temu i obradovah se do neba. hteo sam da pitam za neke savete.skoro sam pazario dr-a 650 1995 g,ulje je promenjeno pre 1200 km a vec je potrosio 800g,lik sto sam kupio od njega me pravi budalom i kaze da tako mora,kao to je to,to je normalno. nisam hteo da se svadjam jer moze cale da mi bude...no nije to vazno nego zbog cega toliko guta majku mu? i da...koje su gume dobre i za asfalt i za off,svidjaju mi se tkc kontinentalove.sta mislite o njima,iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZlajoX 47 Napisano Novembar 19, 2012 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Suzuki DR600 DJEBEL Prijavi odgovor kao problematičan cao enduro manijaci skoro sam se uclanio u bj...tek sad sam video temu i obradovah se do neba. hteo sam da pitam za neke savete.skoro sam pazario dr-a 650 1995 g,ulje je promenjeno pre 1200 km a vec je potrosio 800g,lik sto sam kupio od njega me pravi budalom i kaze da tako mora,kao to je to,to je normalno. nisam hteo da se svadjam jer moze cale da mi bude...no nije to vazno nego zbog cega toliko guta majku mu? i da...koje su gume dobre i za asfalt i za off,svidjaju mi se tkc kontinentalove.sta mislite o njima,iskustva? Pa desi ti druze nestao,nema te sto g. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2389 Napisano Novembar 19, 2012 Andragog, 4968 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Poznato je da stare enduro vazdusare piju ulje. To je to. Teraj pa kad ti ne bude bilo više rentabilno (zbog dolivanja ulja) okariči ga itd. :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2389 Napisano Novembar 19, 2012 Andragog, 4968 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan cao enduro manijaci skoro sam se uclanio u bj...tek sad sam video temu i obradovah se do neba. hteo sam da pitam za neke savete.skoro sam pazario dr-a 650 1995 g,ulje je promenjeno pre 1200 km a vec je potrosio 800g,lik sto sam kupio od njega me pravi budalom i kaze da tako mora,kao to je to,to je normalno. nisam hteo da se svadjam jer moze cale da mi bude...no nije to vazno nego zbog cega toliko guta majku mu? i da...koje su gume dobre i za asfalt i za off,svidjaju mi se tkc kontinentalove.sta mislite o njima,iskustva? To je to. Teraj dok ne poveća još potrošnju. Možeš i automobilsko ulje da cepaš, ne isplati se kupovati.... Malo će ti proklizavati kvačilo dok se ne ugreje ali posle drži dobro. Vozi Miško :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZlajoX 47 Napisano Novembar 19, 2012 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Suzuki DR600 DJEBEL Prijavi odgovor kao problematičan Za mene je i to mnogo. Pa ebes ga ko da vozis yugo 45. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Novembar 19, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ma moj XR potrosi 1,5l na 1000 Nije strasno dok znas da trosi i imas litru pri ruci Strasno je kad nestane... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZlajoX 47 Napisano Novembar 19, 2012 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Suzuki DR600 DJEBEL Prijavi odgovor kao problematičan Sad si mu dao nade za zivotom, bice mu lakse kad zna da je tek na pola do tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 19, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jednog . Malo losija slika ali vidi se . Hehe, al` vrebaju "zeleni džavolčiči". Jel si mu stavio 18-icu, ili mi se cini? Karlo, KLX 250 Glinara, Novembar 2012. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2389 Napisano Novembar 20, 2012 Andragog, 4968 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao Dominatora 650 i trosio je litru na 1000 km i vise kad ga przis. Tako da nema veze koje ulje imas, Galax, Castrol, Total, Luk oil, Buvljak oil....traktoil.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6358 Napisano Novembar 20, 2012 Enduraš, 6375 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, nije normalno da motor trosi toliko ulja. To sto vama trosi ne znaci da je normalno Imao sam ja XL-a koji je trosio 1 litar na 300 km dok mu nisam promenio karike i gumice ventila, posle nije trosio NISTA. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4751 Napisano Novembar 20, 2012 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, nije normalno da motor trosi toliko ulja. To sto vama trosi ne znaci da je normalno Imao sam ja XL-a koji je trosio 1 litar na 300 km dok mu nisam promenio karike i gumice ventila, posle nije trosio NISTA. Bas tako...mom drugaru je Dominator trosio, pa kad ga je uradio nije trosio nista. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2389 Napisano Novembar 20, 2012 Andragog, 4968 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan A sta ako je neko dva, tri puta vec menjao karike....pa kad otvoris a ono babaroga kaze dobar dan bajkeru.... Naravno da nije normalno, normalno je da uopste ne trosi ali za to treba da je nov ili noviji motor a ne da ima 20 goddd :'( :'( :stabre: :neznam: :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6358 Napisano Novembar 20, 2012 Enduraš, 6375 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ne mora da je nov. Taj moj XL je bio 84 god, klip je maltene bio van tolerancije od potrosenosti, ali je zamena karika i gumica ventila resilo potrosnju 100%. E sad sto bi svi da se voze, a da ne popravljaju i prebacuju vruc krompir sledecem vlasniku je druga prica. Uglavnom problem je resiv sa ne vise od 200e. 60e su karike, 10e komad gumice, vrovatno bi trebali da se uradi sicevi ventila, to je jos 10-20e, toliko je jos dihtung. Plus ruke majstoru ako ne znate sami to da uradite i eto racunice. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2389 Napisano Novembar 20, 2012 Andragog, 4968 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti je ka u Njegosa Aco Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Novembar 20, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan mozel nekako da se prekarici karburator pa da ne trosi gorivo :-) :-) :-) :-) :-) :-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZlajoX 47 Napisano Novembar 20, 2012 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Suzuki DR600 DJEBEL Prijavi odgovor kao problematičan Nista sad sta je tu je, posto je tolika potrosnja treba ga umesto na 1000 kontrolisati na 500 km i dolivati i bitno samo da ga ima. Moras samo obratiti paznju kad ti je nizak nivo da ga ne ostavljas da radi na copavoj posto je kod njega uljna pumpa skroz na drugoj strani pa kad se nakrivi pod niskim nivoom ulja bojim sa da pumpa nebi imala sta da povuce sa dna kartera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Novembar 20, 2012 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan carski problem resavas cescom kontrolom . To sto zbog lufta trpi sve ostalo zivo nema veze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZlajoX 47 Napisano Novembar 20, 2012 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Suzuki DR600 DJEBEL Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo vec kod te potrosnje ulja, ja za sad sa tim nemam problema fala bogu al bi da pitam nesto. Zanima me da li je neko probao da tretira motor sa onim aditivom za poboljsanje viskoziteta ulja i slicnima i kako se pokazalo i dal ima neke nezeljene efekte. EDIT; nasao sam temu o tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoLiBrI 233 Napisano Novembar 20, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun-Ugrinovci Motocikl: suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan hvala na odg...sad mi je malo lakse ma kakvo menjanje karika,kupujem jos 4 l i sipaj. nije mi jasno gde samo izbaci toliko ulje,jer karike da su otisle bacao bi na auspuh.stavio sam papir na kraj izduva i turirao i nista nema ni kapljice velika mi je to investicija da cakam karike,gumice itd...ovako mi je nekako boje,sunem litru na 1000 i opet gas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoLiBrI 233 Napisano Novembar 20, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun-Ugrinovci Motocikl: suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nista sad sta je tu je, posto je tolika potrosnja treba ga umesto na 1000 kontrolisati na 500 km i dolivati i bitno samo da ga ima. Moras samo obratiti paznju kad ti je nizak nivo da ga ne ostavljas da radi na copavoj posto je kod njega uljna pumpa skroz na drugoj strani pa kad se nakrivi pod niskim nivoom ulja bojim sa da pumpa nebi imala sta da povuce sa dna kartera. u majku mu...ja dok sam provalio par puta sam ga ostavljao tako dok otvaram garazu dobro je da nije nista bilo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoLiBrI 233 Napisano Novembar 20, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun-Ugrinovci Motocikl: suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan e da i to sam zaboravio da vam kazem...tamo ispod sedista gde je vazdusni filter na sastavu malo flisuje ulje. pitao sam majstora kaze to nije nista strasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...