Aca96 39 Napisano April 9, 2012 U prolazu, 55 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Suzuki TS 125 R Prijavi odgovor kao problematičan Mi danas na'vatali nekog drvoseču da nas snima malo.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca96 39 Napisano April 10, 2012 U prolazu, 55 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Suzuki TS 125 R Prijavi odgovor kao problematičan Evo par slika od ponedeljka: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca96 39 Napisano April 10, 2012 U prolazu, 55 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Suzuki TS 125 R Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 11, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan definitivno vam na ovom tsr-u trebaju ozbiljnije gume 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca96 39 Napisano April 11, 2012 U prolazu, 55 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Suzuki TS 125 R Prijavi odgovor kao problematičan Trebaju, trebaju. Ali finansije. A planiram i da polazem za A1 krajem aprila, da reg. masinu i da se vratim u civilizaciju. Pa mi je ovo neki kompromis da bih mogao na voznje po off-u i dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca96 39 Napisano April 11, 2012 U prolazu, 55 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Suzuki TS 125 R Prijavi odgovor kao problematičan Nedavno sam uzeo ovu zadnju gumu: http://www.motorcycle-superstore.com/2/29/393/14723/ITEM/Bridgestone-TW302-Trail-Wing-Dual-Sport-Rear-Tire.aspx Ok je, solidan kompromis za asfvalt i off. Medjutim, dvokomponentna je, tako da mnogo slabo drzi na off-u, pogotovo blatu i travi. Na zadnjoj slici sam baš vezbao slide u 2. brzini, i okreneš se odmah.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano April 13, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se prijavim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano April 13, 2012 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Danas posle duge zime ponovo sa klincima u sumi sa njima je najbolje voziti ,sve dok mogu da ih pratim 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano April 13, 2012 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan . 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 13, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Danas posle duge zime ponovo sa klincima u sumi sa njima je najbolje voziti ,sve dok mogu da ih pratim Alal' vera!! :care: :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano April 13, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Eh da i kod vas zima prodje . Svaka cast omladincima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano April 14, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan I ja bejah na popularnoj glinari. Nadao samse da cu utrefiti Erzbergovce, al smo se izgleda mimoisli... http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=66C7JsI-laM 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2372 Napisano April 14, 2012 Andragog, 4941 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Lep ti je motorrr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano April 15, 2012 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan I ja bejah na popularnoj glinari. Nadao samse da cu utrefiti Erzbergovce, al smo se izgleda mimoisli... http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=66C7JsI-laM Lijepo! Fino si izasao na 0:20! ...a i na drugim mjestima gdje je bilo prilime dici prednji. Jesi razmisljao da stavis km sat na zadnji kotac cisto radi kilometraze izmjene ulja? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2791 Napisano April 16, 2012 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Danas na stazi... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2791 Napisano April 16, 2012 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano April 17, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan uh, izgleda da smo ipak zaprasili... meni se onako iz prvog lica i nije cinilo tako strasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1843 Napisano April 17, 2012 Skuteras, 3687 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mi jos nismo zamenili zimske gume. Ovo drzi i blato i livadu i sumu.... samo frezira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 17, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan koliko vidim, ako ne znas bar malo na zadnji, nisi enduras salim se naravno, samo kacite .... za koji dan idem na voznju pa cu i ja na zadnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6299 Napisano April 17, 2012 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nisi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano April 17, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan kepo, samo prednji i u rikverc nizbrdo, u inat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1843 Napisano April 17, 2012 Skuteras, 3687 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan koliko vidim, ako ne znas bar malo na zadnji, nisi enduras salim se naravno, samo kacite .... za koji dan idem na voznju pa cu i ja na zadnji. Ma zadnji zaju svi. Ako ne znas da letis nisi enduras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano April 17, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan koliko vidim, ako ne znas bar malo na zadnji, nisi enduras Nisi Znam ja kako si ti ucio i vezbao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6299 Napisano April 17, 2012 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa posle neka neko kaze da mi motor nije bio u sveći 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro R 51 Napisano April 17, 2012 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Bgd Motocikl: KTM 690 ENDURO R, EXC 450 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha, kraljuuuu :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...