Majstor_kvarisa 957 Napisano Februar 19, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Jbg kad motor koristim samo za voznju ne za produzetak doticnog organa, njemu je lepo kad ga neko stavlja u usta, ali nemoj vise ti gavro, nisi moj tip. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 20, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ja tvoj motor evo obecavam vise necu uzeti u usta..... Gejevskih sklonosti nemam...za ostatak cemo vec popricati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Februar 20, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan hahahahahaah bez gej momenata molim, ove godine sam neobično mnogo homofobičan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Februar 20, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Mani pricanja, skupljaj te pare i bezi iz tudjine, ako tako nastavis od voznji ce nam samo price i ostati! :'( Jadan KTM oplakuje sam u garazi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Februar 20, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan tako je, ugledaj se na Popsya, idi do nekog kafića Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 20, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan tako je, ugledaj se na Popsya, idi do nekog kafića vidi bolje i od kafica do kafica nego od garaže do garaže (da ne kažem od radionice do radionice) :P 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Februar 20, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan a da, ti tvoju popravljaš na putevima, kokakolom, kamenjem... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 20, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Mani pricanja, skupljaj te pare i bezi iz tudjine, ako tako nastavis od voznji ce nam samo price i ostati! :'( Jadan KTM oplakuje sam u garazi... skupljam pare za nesto veliko i putno pa ce ktm imati drustvo da placu zajedno u garazi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Februar 20, 2012 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Joj kad maxxa nesto prica..Pa vise je moja Vespa presla km van puta u 2011 od tvog ``motora``. Ajde daj pomoci cemo ti, nije sramota da pitas, da spakujes vise to cudo i da se sit navozas a ne da kuckas ovde... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Februar 20, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan respect za vespu! a za pomoć vičem prvom prilikom kad mi ustreba samo nije to ko sa tim vašim sokoćalima, kao vozim se i navozao sam se pa pređem na vespu... ovo se vozi godinama i nikad nije dosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Februar 20, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan khm at vs st ostavite za poznatu nam temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Februar 20, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan vajstinu... nisam ni obratio pažnju gde sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
warburg 2 Napisano Februar 21, 2012 U prolazu, 31 postova Lokacija: Mostar Motocikl: Honda TA i VF 750 sabre Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su fotke sa površinskog kopa Kolubara. Ima offroad-a koliko voliš i to svih vidova, pa ko voli nek izvoli dobra boja TA extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2801 Napisano Februar 27, 2012 Drug član, 2739 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Februar 27, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan .... auuuuuuuu,prijatelju! LEEEEPOOOOOO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard enduro 13 Napisano Februar 27, 2012 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Ljubovija Motocikl: Tomos ATX, Yamaha DT 125 R, Sprint Apollo 250 RX Prijavi odgovor kao problematičan Ninja66 Jel mi mozes reci sta si radio sa auspuhom kod KAWASAKI KX 125 kad se onako dobro cuje. Gledo sam snimke na youtube. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 27, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan on je takav nema sta dobro ili lose da se cuje...to je 2T masina koja se konstanto vrti.... jedino sto je mozda trbuh auspuha aftermarket Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2801 Napisano Februar 28, 2012 Drug član, 2739 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Ninja66 Jel mi mozes reci sta si radio sa auspuhom kod KAWASAKI KX 125 kad se onako dobro cuje. Gledo sam snimke na youtube. To nije fabricki nego FMF auspuh. Ne vozim ja nego sin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard enduro 13 Napisano Februar 28, 2012 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Ljubovija Motocikl: Tomos ATX, Yamaha DT 125 R, Sprint Apollo 250 RX Prijavi odgovor kao problematičan Ninja66 Gde si kupio auspuh i koliko si platio. Ja jos malo uzimam Yamaha dt 125 pa bi tako odradio auspuh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Februar 28, 2012 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Ninja66 Gde si kupio auspuh i koliko si platio. Ja jos malo uzimam Yamaha dt 125 pa bi tako odradio auspuh. Kx ima puno veci usisni i izduvni otvor ,zbog toga i zbog velike snage ima rezak zvuk ,tesko Dt moze da se cuje tako. DT ima lonac sa nekom vrstom izolacije ispod vanjskog lima ,takmicarski motori imaju samo tanki lim ,i to je razlika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard enduro 13 Napisano Februar 28, 2012 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Ljubovija Motocikl: Tomos ATX, Yamaha DT 125 R, Sprint Apollo 250 RX Prijavi odgovor kao problematičan GS Reci mi dali je uopste moguce odraditi sta na dt da se cuje ko ful cros. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Februar 28, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Stavis masinu od YZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Februar 28, 2012 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan NajJaca je Markova slika Cast Mladoj mladoj generaciji na nama je buducnost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard enduro 13 Napisano Februar 28, 2012 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Ljubovija Motocikl: Tomos ATX, Yamaha DT 125 R, Sprint Apollo 250 RX Prijavi odgovor kao problematičan To jeste resenje za stazu. Ja cu DT koristiti 70posto za off road a 30 za asvalt. Ja bi nesto ovako uradio ako je moguce naci ovakav auspuh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 28, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan KAzes jos malo uzimas ? znaci ti ni ne znas kako se on cuje... nauka je 2T auspuh,nemoj se zezati sa tim nego samo vozi ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...