Mikka 431 Napisano April 4, 2011 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Sto vise u sumu ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano April 4, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Da adv motori se drugacije voze. U pirncipu ja imam neka dva DVDa skole za adventure riding, gde se bas objasnjava voznja sa adv motorima. Kod laksih motora mi to nije pilo vodu. Ako hoces mogu ti narezem jer ako skidas sa torenta tesko je jedno 8GB. Koliko je skola dobra takodje ne mogu da ti kazem, ali su DVDovi bili trazeni . Ima negde na BJB i tema posvecena ovim filmovima, tu sam i nasao torrent fajlove. Ovi koji su ozbiljnije vozili MX mogu da ti objasne kako se kvacilo stalno drzi sa dva prsta i kako i kad se jednim prstom stiska prednja kocnica. Licno na terenu prednju nisam stisao ihaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 4, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan poslušaj Mikku i Čeha... moraš da opustiš laktove i da se ne "boriš" protiv motora da ne bi bilo ovako na pola brda znači kao što si gledao Mikku, ti trebaš da si uspravan a motor može da "radi" ispod tebe i "sam" pronalazi put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2102 Napisano April 4, 2011 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sad htedoh da kazem ovo sto je Mika rekao. Ranije sam u sumi vozio sam kros 2T koji je na malim obrtajima bio miran, kad sam sa suzukijem prvi put otisao nisam znao sta da radim. Sad ide sve bolje i bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano April 4, 2011 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan Ja ovaj problem nisam imao sa Afrikom...sa njom je bilo lako na svim obrtajima...ovaj monstrum je besan ko 20-ogodisnja devica...mirno, mirno, mirno, kako dodirnem gas ode sve u pi... materinu...Govorim o malim brzinama... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano April 4, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Само да се увештиш и бићеш пресрећан што има снаге на претек! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 4, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy, ja sam onako izgledao zbog manjka kondicije i loših guma. Motor je baš kako treba... Imam ja i nekih slika od danas samo uploaduju se pola dana na ovom bednom hotelskom netu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano April 4, 2011 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ovaj problem nisam imao sa Afrikom...sa njom je bilo lako na svim obrtajima...ovaj monstrum je besan ko 20-ogodisnja devica...mirno, mirno, mirno, kako dodirnem gas ode sve u pi... materinu...Govorim o malim brzinama... Ako su ti prva i druga prejake, probaj trećom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 5, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy, ja sam onako izgledao zbog manjka kondicije i loših guma. Motor je baš kako treba... vala niko nema kondicije da toliku gvožđuriju gura uzbdro :P Ako su ti prva i druga prejake, probaj trećom Ko drugom kopa, trećom ide na točak :jee: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 5, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Manje priče, više vožnje! http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/10270-super-tenere-vs-africa-twin/page__view__findpost__p__1050014 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano April 6, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Svratio Chomsky malo do Glindze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano April 9, 2011 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan evo nesto slika sa danasnje voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano April 9, 2011 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Stavi samo malo veće slike da bi smo ih mogli gledat u bioskopu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano April 9, 2011 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan hahaha .. a ove su najvece samo pritisni ''save'' u doljnjem desnom uglu na slici i otvorice ti je normalnom velicinom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2102 Napisano April 10, 2011 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan 800x600 je sasvim ok. Nismo fotografski forum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano April 15, 2011 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam imao veoma zanimljivu avanturu po malo dubljem pesku u kome se nisam uopste snasao(generalno sam zelen u off-u ali je pesak bio bas zlo&naopako)pa bih zamolio iskusnije vozace tezih dualsport motora ili ti "krava" za neka iskustva i smernice kako ziv i u jednom komadu preci neku solidnu trasu (5-6km) po pesku na motoru a ne pored ili ispod njega. Takodje da li bi neko mogao da me uputi kako da dodjem do Glinare(tj gde se uopste nalazi, cini mi se da sam negde procitao da je u blizini Visnjice ali nista konkretno) malo da se ucim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 15, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan U subotu smo isli do Deliblatske pescare gde sam i ja prvi put imao kontakt sa peskom... malo je reci, imao sam poginuti dok na Fandjo (stariji covek na KLEu 500 za koga se kasnije ispostavilo da je 20god vozio motokross) nije objasnio da se treba popeti na korman tj. opteretiti prednji tocak i dobiti više gripa... e sad zaista se dobija više gripa ali nemaš sigurnost da ćeš stići nogom da se odgurneš ako zanese prednji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano April 15, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Sve su to cari off road voznje . Samo napred i ne daj se !!! Pozdrav svima !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano April 15, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan @Popsy To je bilo u nedelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14564 Napisano April 15, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan @ markodjurovic To je bilo u subotu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano April 15, 2011 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Eto slucajnosti i ja sam u nedelju bas kod Deliblatske pescare prezivljavao na pesku pa zbog tog iskustva i postavio ovde pitanje. Mogli smo da se sretnemo pa da zajedno ginemo. Jos jednom da pitam, ako mozete da me uputite gde je Glinara(sem ako nije tajna, neciji privatni posed ili nesto slicno). Cesljao sam malo temu i ima par pitanja gde se nalazi ali nigde nisam nasao odgovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano April 15, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan @ markodjurovic To je bilo u subotu Auuuu jesste sta ces godine @Rolle2010 Heh niko od heavy ekipe da ti odgovori . Pazi uglavnom je fora u gasu. Druga i gas jaci, ako te zanese ne spustaj noge nego jos jaci gas. I motor se drzi kolenima. Naravno i gume igraju veliku ulogu. Puna oprema i ne treba se plasiti pada jer je meko. Za ostalo necu te savetujem jer vozim laksi motor i tehnike su drugacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 15, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan glinara se nalazi u Višnjičkoj banji preko puta Lešća mada je najbolji način kada uđeš u Višnjičku banju, prođeš pumpu i na drugoj ili trećoj raskrsnici (prodavnica na ćošku) desno u brdo i do kraja... još bolje je kad bude neko organizovanje da se nađeš sa nekim ko je već bio tamo (standardna priča, na off nikad sam ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 607 Napisano April 15, 2011 Drug član, 1367 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan U subotu smo isli do Deliblatske pescare gde sam i ja prvi put imao kontakt sa peskom... malo je reci, imao sam poginuti dok na Fandjo (stariji covek na KLEu 500 za koga se kasnije ispostavilo da je 20god vozio motokross) nije objasnio da se treba popeti na korman tj. opteretiti prednji tocak i dobiti više gripa... e sad zaista se dobija više gripa ali nemaš sigurnost da ćeš stići nogom da se odgurneš ako zanese prednji... Meni je pijesak noćna mora, nikako ne mogu uhvatiti ritam, prevrnem se svako malo... Ovi moji enduraši kažu bash obratno, da se treba rasteretiti prednji kotač, sjesti što više iza na sic i po gasu... Nema hoću-neću, samo gas... No ne kažem da je to dobitna kombinacija za mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 15, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan meni je zanimljivo što sam probao sa povlačenjem težine na zadnji deo motora i imao sam izginuti a kada sam se prebacio na prednji deo značajno je bilo upravljivije ali i teže... e sad treba biti pametan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...