Bagi 175 Napisano Februar 13, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan @ ninja Kakvo stanje gore ,jel ima snega još mislim puno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sejn 17 Napisano Februar 13, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan Extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2848 Napisano Februar 13, 2011 Drug član, 2758 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan @ ninja Kakvo stanje gore ,jel ima snega još mislim puno? Neverovatno, dosli skroz cisti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Februar 14, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Daj postavi neke slike sa voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Februar 14, 2011 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Njinja i ja nismo isli, ali smo bar snabdeveni marketinskim materijalom 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Februar 14, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Јел' камера на глави Забрањеног Човека? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 14, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Јел' камера на глави Забрањеног Човека? mislim da su se dodavali sa kamerom. a sto zabranjenog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Februar 14, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Па видиш да га нема данима... Ако мислимо на истог? И ај на ПП да нас не етикетирају као политичке дисиденте! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Februar 14, 2011 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Па видиш да га нема данима... Ако мислимо на истог? И ај на ПП да нас не етикетирају као политичке дисиденте! Je SpaVe, to je cijela f. family! ...jel se samo meni cini ili oni prebrzo voze preblizu drvecu? Pitao sam kamermana kolikom brzinom se voze? 86 u sumi najveca zabiljezena na satu. Kaze blato je pa ne pretjeruju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Februar 14, 2011 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Па видиш да га нема данима... Ако мислимо на истог? И ај на ПП да нас не етикетирају као политичке дисиденте! Je SpaVe, to je cijela f. family! ...jel se samo meni cini ili oni prebrzo voze preblizu drvecu? Pitao sam kamermana kolikom brzinom se voze? 86 u sumi najveca zabiljezena na satu. Kaze blato je pa ne pretjeruju... Cela familija, pa se menjaju za kacigu na kojoj je kamera! Nekako je tata f. uspeo da izbaci sve momente gde je on padao, tako da cemo morati da ubacimo ubuduce jos jednu objektivnu kameru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Februar 14, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Испада да само деца отресају! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2102 Napisano Februar 14, 2011 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jes' malo zajebano po liscu. Srecom kad se padne ne boli kao na kamenjaru. P.S. Slobodno napisite FARBACH. Niko nije zabranio ni njega ni njegovo ime. Sam je trazio da se obrise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Februar 14, 2011 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Jes' malo zajebano po liscu. Srecom kad se padne ne boli kao na kamenjaru. P.S. Slobodno napisite FARBACH. Niko nije zabranio ni njega ni njegovo ime. Sam je trazio da se obrise Mislim da je farbach keyword tamo negde u urednickom delu, a mislim da smo svi imali doboljno povoda da trazimo da nas obrisu, tolerantni urednici su obrisali dosta materijala za koje su se neki od nas poprilicno iscimali da napisu... sad, sto je mr.F malo stariji gospodin pa popustio sa zivcima... Malo kad razmislim mislim da ne bi trebalo da se pozivamo na njega i da stavljamo njegove snimke, on misli da ih urednistvosmatra neprikladnim (iz koggod razloga) i zato je i otisao i trazio da se njegov nalog i poruke obrisu. Ako je on mogao da se odrekne svog dela i rada, sto ga mi ne bi ispostovali u toj odluci... Ja brisem poslednji klip, a vi kako hocete... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Februar 14, 2011 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jes' malo zajebano po liscu. Srecom kad se padne ne boli kao na kamenjaru. P.S. Slobodno napisite FARBACH. Niko nije zabranio ni njega ni njegovo ime. Sam je trazio da se obrise Mislim da je farbach keyword tamo negde u urednickom delu, a mislim da smo svi imali doboljno povoda da trazimo da nas obrisu, tolerantni urednici su obrisali dosta materijala za koje su se neki od nas poprilicno iscimali da napisu... sad, sto je mr.F malo stariji gospodin pa popustio sa zivcima... Malo kad razmislim mislim da ne bi trebalo da se pozivamo na njega i da stavljamo njegove snimke, on misli da ih urednistvosmatra neprikladnim (iz koggod razloga) i zato je i otisao i trazio da se njegov nalog i poruke obrisu. Ako je on mogao da se odrekne svog dela i rada, sto ga mi ne bi ispostovali u toj odluci... Ja brisem poslednji klip, a vi kako hocete... E jbg ! Marko vidimo se na drugim forumima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2102 Napisano Februar 14, 2011 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan I ja kazem jbg, ali nisam u situaciji da molim nekoga da ostane. Mislim da su neki od tih obrisanih postova bili kolateralna steta, zbog nekih drugih, ali tako je valjda trebalo. Mislim da je hladno vreme svima krivo, sem onima sto krosiraju i po takvom vremenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Februar 14, 2011 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jes' malo zajebano po liscu. Srecom kad se padne ne boli kao na kamenjaru. P.S. Slobodno napisite FARBACH. Niko nije zabranio ni njega ni njegovo ime. Sam je trazio da se obrise Nemam pojma sta ste vi zabrijali, ali ja sam mislio na fucking family, ali nisam htio psovati na forumu. Dobra voznja je dobra voznja ma tko da je vozio. Vracaj klip Kvarisa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 14, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Februar 14, 2011 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 14, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Hehe Fala profesore! Nego, kako da promenim naslovnu sliku. Izgleda da na Vimeu to ne moze, ili ja ne znam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14564 Napisano Februar 15, 2011 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan samo da ja naucim da vozim i polozim za kategoriju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2102 Napisano Februar 15, 2011 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nego, kako da promenim naslovnu sliku. Izgleda da na Vimeu to ne moze, ili ja ne znam? Jbt, Vimeo i VEVO i sva ta sranja sto sporo ucitavaju snimke A moram doci negde da izfreziram tu glinaru. I vi volite da brljate po mom kraju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 15, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan samo da ja naucim da vozim i polozim za kategoriju Krajnje je vreme da polazes! Nego, kako da promenim naslovnu sliku. Izgleda da na Vimeu to ne moze, ili ja ne znam? Jbt, Vimeo i VEVO i sva ta sranja sto sporo ucitavaju snimke A moram doci negde da izfreziram tu glinaru. I vi volite da brljate po mom kraju Jbg, na youtube dva puta kacim i oba puta mi duplira duzinu. Ide prvo normalno, a kad se zavrsi nastavi jos jedan krug bez tona. Ma bre, Glindza je obicna deponija gradjevinskog shuta, nego nama blizu. Al` dodji svakako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Februar 15, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan I ja kazem jbg, ali nisam u situaciji da molim nekoga da ostane. Mislim da su neki od tih obrisanih postova bili kolateralna steta, zbog nekih drugih, ali tako je valjda trebalo. Mislim da je hladno vreme svima krivo, sem onima sto krosiraju i po takvom vremenu Свака част овом кросеру (интересантан термин) у најк и адидас опреми и рукавицама у боји коже! Ето зашто, не да ниси у ситуацији да молиш неког, него немаш легитимно право да сугеришеш било шта било ком у овој теми, а и добро размисли ко је, када и зашто користио термин "колатерална штета" када кренеш да га употребљаваш... Убијени и смрскани у РТС-у су били колатерална штета, ако си случајно заборавио... Слажем се да више не спомињемо Ф. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2102 Napisano Februar 15, 2011 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj na krosu je seo tek da obrne jedan krug tu na livadici, tako da mu je oprema koju ima na sebi bila sasvim dovoljna. Sto se kolateralne stete tice izraz je nastao u Američkoj vojsci i često se koristi u objašnjavanju neke štete nastale vojnom akcijom, ali je vremenom stekao i širu upotrebu. Gde sam ja tu pogresio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 15, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan na cross motoru je nekad dovoljno i 2m da se skrljas i izlomis tako je oprema uvek potrebna. A koliko vidim momak sem kacige od opreme nema nista. A krug na livadici po snegu nije bas vozikanje skutera po ulici. Ja cross necu ni da zakurblam bez cizama. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...