DuleTenere 49 Napisano Januar 15, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ne treba posebno objasnjavati. BJB park negde u Srbiji ili tako nesto od 5000+ clanova neka nas 1000 ucestvuje pa je to stvarno vec sumarak. Moze i uz neki put drvored. A mislim da bi bilo propraceno i pohvaljeno...video danas kako sade jelke pa mi palo na pamet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 15, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa ideja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 125 Napisano Januar 15, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Prihvatam ideju oberucke. Zamislite lep majski dan,svi na motorima (BAR NAS 500) i svako po jednu sadnicu. Neko golo brdo bi zaplakalo od srece a nama reklama do neba (bar u dnevniku u 19,30 ) !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Januar 15, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan A transport sadnice: Otvoris kofer, napunis zemljom i zasadis drvo i tako ga prevezes do mesta za sadjenje :D Ja sam za! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6143 Napisano Januar 15, 2009 Drug član, 3021 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Dule, genijalna ideja!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Januar 15, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ideja je stvarno super i bilo bi lepo da je realizujemo. A šta ćemo da sadimo? Ja predlažem dunju i šljivu :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Januar 15, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno za i ja. Jedino nisam baš siguran da se to radi u maju. Al' za to može da se pita neko iz hortikulture. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet 1 Napisano Januar 15, 2009 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Kac Prijavi odgovor kao problematičan Sadi se u rano prolece, ili pocetkom jeseni. Najbolje je neko drvo, koje nece dusmani lomiti, kidati grane, seci badnjak, i tako dalje. Neko lepo drvo. Koje ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 15, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam za... super ideja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Januar 15, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Pablo i ja sad prokomentarisasmo telefonski ovu lepu ideju, verujem da mozemo iz nje da izvucemo skroz dobru i opste korisnu stvar. Samo sadjenje se radi u saradnji sa lokalnim komunalnim preduzecem koje se inace time bavi ( u Beogradu to je JKP Zelenilo recimo) i oni uglavnom imaju pred sobom te planove zemljista predvidjenog za sadnju, ali i same sadnice. Bilo bi dobro na samoj temi videti koliko je raspolzenje ljudi za takvu jednu akciju, da joj spram toga i procenimo razmere i da je zaista realizujemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 15, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ideja je stvarno super i bilo bi lepo da je realizujemo. A šta ćemo da sadimo? Ja predlažem dunju i šljivu :D I kajsija naravno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 833 Napisano Januar 15, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan odlicna ideja, ja sam za Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Januar 15, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dule pa i nisi tolika sotona ;D ;D ;D Mogli bi da napravimo moto-sumarak ;D Ja za, samo da javite gde i kad ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 15, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Računajte na mene... ne bi bilo loše da se vidi koje sve drveće može da se sadi pa da bude više vrsta ... ne znam zasto ali kao sto sve nas razlicite vezuje prica o motorima... uf... smorih, odo na kanter da odmorim mozak, u svakom slucaju tu sam ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalmatino73 0 Napisano Januar 15, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan . Ja cu da ponesem samo seme za smesne cigare :o. Zamislite da nas 5000 to posadi. Auuuuuuuuu Salim se.Podrzavam akciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Januar 15, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Ideja je ok. Moze... I jos bolje bi bilo da to bude u centralnoj Srbiji da svima bude put oko 200-300 km plafon to skupa... VRH!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcek 1 Napisano Januar 16, 2009 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Prijavljujem se za. Sto se vise vozamo to bolje, jos i ako nesto lepo iz toga moze da izade... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1359 Napisano Januar 16, 2009 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan veoma pametno,zamislite samo koliko cemo da dobijemo na publicitetu ;D ja sam za, ja mislim da je najbolje da se sadi neka borovina ili tako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Januar 16, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan ideja je fonomenalna! jos samo da dodje i to prolece... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 16, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Podrzavam, Samo se mora odabrati dobra i zasticena lokacija ! Evo ja imam imanjce kod Cacka , i prvi komsija - posto zna da nisam tu navalio ko mutav pa udri po mom bagrenju ! Zalosno i primitivno . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Januar 16, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Zadnjih nekoliko godina je bilo mnooogo sumskih pozara po raznim planinama tako da bi mogli da se dogovorimo da se posumi jedan deo cetinarskim drvecem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1359 Napisano Januar 16, 2009 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Podrzavam, Samo se mora odabrati dobra i zasticena lokacija ! Evo ja imam imanjce kod Cacka , i prvi komsija - posto zna da nisam tu navalio ko mutav pa udri po mom bagrenju ! Zalosno i primitivno . Cek ja koliko sam razumeo ti hoces da ti mi posadimo bagremcici ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 16, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Cek ja koliko sam razumeo ti hoces da ti mi posadimo bagremcici ;D Ma ne, nek se sadi ono sto se odluci ( ako se to radi sa nekom sluzbom, valjda se i pravi neki plan gde se sta sadi ). Namera mi je bila samo da se nadje odgovarajuca lokacija koja ce biti pod necijim nadzorom, da nas sumarak ne dozivi sudbinu mojih bagremova ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BOBan_skuter50cm3 0 Napisano Januar 16, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Surcin Prijavi odgovor kao problematičan super ideja rado vam se pridruzujem u ovoj akciji!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 16, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Podrzavam, Samo se mora odabrati dobra i zasticena lokacija ! Evo ja imam imanjce kod Cacka , i prvi komsija - posto zna da nisam tu navalio ko mutav pa udri po mom bagrenju ! Zalosno i primitivno . Jesi ti njemu odpevao onu... ne lomite mi bagrenje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...