Vujka 543 Napisano Maj 1 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam i91, a ova RPHA 91 je bolje ocenjena. Sa scorpionom nisam imao kontakt, tako da ne mogu da ocenim kvalitet, koji opet moze biti subjektivan. Isto tako ne mogu da dam savet, jer druge kacige nisam vozio. Sto se prakticnosti tice, zato sam i kupio flip up. Po gradu kad je vruce vozim sa otvorenom kacigom, ili ako zelim da popijem nesto ne moram da skidam kacigu, otvorim popijem, i vozim dalje. Ful face jeste bezbednija, ali nije ni ova igracka. Srecna kupovina 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
birca 13 Napisano Maj 22 U prolazu, 17 postova Lokacija: Slovenija Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 4/27/2025 at 3:43 PM, Djomla_ said: Ima ova V6 pro plus da biras sa kime ces da pricas ali moras da stiskas dugmice koji su sitni jos u rukavicama malo zeznuto. Birca i mene zanima iskustvo sa V4 plus,porucio sam 2 para za 4 vozaca. Jedina je sa mesh a da je iole jeftina. Djomla, jesei li dobio V4 plus? Ja sam dobio V6 pro plus. Birat moraš, sa kime da pričaš. Kada slušam MP3 čuje se fenomenalno. Kada pričam sa kolegom, do 70km/h je OK, ako je viša brzina ne razumijem ništa. Kada počinje kolega govoriti pri viši brzini, jedne dvije riječi su još OK, poslije ne razumijem ništa više. Isto i on mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 186 Napisano Maj 22 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Isto tako i moja V6pro plus a V4 nije stigla,evo krenulo juce na carini posle mesec dana. Bas me zanima dal ce se bolje cuti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vsasa 74 Napisano Maj 22 (promenjeno) U prolazu, 95 postova Lokacija: Futog Motocikl: BMW F750GS Prijavi odgovor kao problematičan Zna se gde je najgora carina: Stoji, sutra punih mesec dana. Pre mislim 2 nedelje su trazili podatke koliko sam platio i dokaze po porudzbini i placanju. Roba porucena 05.04.2025, kinezi za 5 dana dopremili u Srbiju i sve ostalo javasluk. Promenio Maj 22 član vsasa 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 615 Napisano Nedelja u 20:04 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Koper,SLO Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Meni stigle Ejeas V6PRO+. Danas namontirao i probali ih. Nije loše. Trenutno nemam mogućnost da probam sa više motora domet i to, ali komunikacija sa saputnicom je super čak i do 120 km/h. Preko te brzine je već kaciga bučna ali i dalje je upotrebljivo.Muzika se čuje do nekih 100 km/h odlično,poslije malo slabije ali ipak nije loše. Basa fali a visokih malo previše ali ja inače volim mekši zvuk sa više basa pa je možda i do mene. Uglavnom,zadovoljan sam,za 52 eur/par mislim da nema bolje. Dugmići jesu malo sitni ali kad se malo navikne u redu je. Nismo je gasili 160 km vožnje a baterija i dalje na 100%. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19355 Napisano Nedelja u 20:51 Integrisan, 5906 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim ekvilajzer za muziku na sluskama tako da dodam bas po zelji. Mozda malo poboljsa kvalitet muzike, probaj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2881 Napisano Nedelja u 21:06 Drug član, 1614 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam dva modela kineskih komikacija. Jedna je je ta V6pro, imam u paru sa zenom, i bas kao opisano, cuje se lepo do 100kmh, a druga je neka bez antene, slabiji zvuk, nosim je na jet kacigi i nisam probao da razgovaram telefonski. Jet je, msm da se od sustanja nista ne bi culo. Medjutim, v6 se cuje izuzetno ispod 100kmh. Ima i basa i cistine zvuka. Ova druga je malko šuplja. E sad... necete mi verovati, moj prijatelj ima neku Cardo, nemam pojma koji model, moj kinez daje bolji zvuk, kada se slusa muzika. Kakva je na brzinama preko 100kmh, nisam probao. Vrv ima (posto je drasticno skuplja) active noise cancellation, i verujem da nema šuma... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 615 Napisano Nedelja u 21:13 (promenjeno) Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Koper,SLO Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan @Motorcyclist hvala,podesio i bolje je ali naravno ne treba očekivati audiofilski zvuk od ovog čuda. Ja zadovoljan. @MaxiS ne znam ima li ova to filtriranje buke ali čak i sa otvorenom flip up kacigom ne šušti vjetar u mikrofonu pa bih rekao da ima. Promenio Nedelja u 21:16 član igogitar 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 120 Napisano Nedelja u 22:23 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan Koristio v4 pro do 80kmh ok.Preko toga nista ne raumes samo se nerviras Cardo na 150kmh normalno pricas.Poslato sa CRT-NX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19355 Napisano Ponedeljak u 06:51 Integrisan, 5906 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan A razlika u ceni je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 230 Napisano Ponedeljak u 08:22 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Razlika u ceni je draasticno Velika,ja sam razmisljao da li da uzmem sena komunikaciju koja se proizvodi za shark kacige koja Kosta 25k ili da uzmem ejeas q8 koja me je izasla ispod 7k.odlucio Sam se za jeftiniju varijantu I za te novce sam zadovoljan.nisam je jos probao van grada Ali u gradu razgovori funkcionisu super,cujem sagovornika super I on mene cuje ekstra.basa fali Ali opet kazem za te novce zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2881 Napisano Ponedeljak u 10:49 Drug član, 1614 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, igogitar je napisao: ne znam ima li ova to filtriranje buke ali čak i sa otvorenom flip up kacigom ne šušti vjetar u mikrofonu pa bih rekao da ima. Nema sigurno. Da ima i to, nebi cinilo buku pri vecim brzinama... a sama komunikacija bi bila drasticno skuplja. E sad... gde je balans? U potrebama. Ja vrlo malo km prelazim, i skoro da ne prelazim 100kmh, i meni zadovoljava. Nista vise, nista manje. Kada sam ja kupovao, par sam platio cca 50€, taman! Ove druge cca 20€. E, da imam dobra primanja, skup motor, vrhunsku kacigu, naravno da bih kupio i skuplju komunikaciju. Da ne lupam sad. Ali, naspram mojih mogucnosti, cinim ustupke i "istrpim" mane... Tako da mi je odlicna! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1818 Napisano Ponedeljak u 10:54 Drug član, 1129 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Stigla. Majka mi javila, oporezovali 900 din. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 615 Napisano Ponedeljak u 13:31 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Koper,SLO Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan @MaxiS nisam se dobro izrazio vjerovatno. Nema buke u zvučnicima interkoma na velikim brzinama nego je buka u kacigi tolika da se slabije čuje komunikacija. A za taj noise cancelation ne mogu da tvrdim da ima ili nema, ne znam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19355 Napisano Ponedeljak u 14:11 Integrisan, 5906 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Zarkela said: Stigla. Majka mi javila, oporezovali 900 din. Preko Alija ili Temu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1818 Napisano Ponedeljak u 14:11 Drug član, 1129 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Ali, Temu ne preferiram. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikec 210 Napisano Ponedeljak u 16:29 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Žabalj, Novi Sad Motocikl: Honda X-ADV '23 Shasta White Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam dugo Lexin B4FM kojim sam bio prezadovoljan, ali mi je trebala jos jedna kom za devojku, pa rekoh da nas malo unapredim.Uzeo sam ASMAX S1, u principu najjeftiniji njihov model koji se nesto sitno razlikuje od ovih skupljih, pre svega po kacenju i samom dizajnu/materijalima, funkcionalno isti. Izasla je 105e za dual pack i 2000din harac za carinu.Uzivo je malo ruznjikava u ovoj boji, videcu da je prelepim nekim folijama mozda. Testirao sam je malo, i prilicno sam odusevljen svakim aspektom, od samog pakovanja i prvog utiska, preko zvuka, preko glasovnih komandi, lakoce upravljanja pa do same aplikacije za telefon preko koje napokon moze da se uradi sve. Preostaje jos testiranje sa suvozacem, cim malo vreme dozvoli pa krenemo nekud, pisacu o tome kad probam.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1818 Napisano Ponedeljak u 21:50 Drug član, 1129 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Postavio komunikaciju, nisam nesto ni odusevljen a ni razocaran. Za 3500 + 900 din pdv, ni kinez nije dobio platu. Ali bez motora radi posao. Postavio sam na Scorpion jer sam imao pripremu za zvucnike i tu se fantasticno cuje, htedoh na hjc medjutim nema udubljenje za zvucnike, probao nesto da skarabudzim al su mi usi otpale od skucenosti, na kraju sam prebacio na flip up koja ima pripremu. Kupicu samo dodatno mikrofon stabilni, da bi imao pun efekat. Videcu kako rade posao u voznji, buka, vetar, remus kad zarezi itd... Ne ocekujem nesto vau, bar da mogu da se javim i slusam Prijovicku Za muziku se salim. Javljam utiske iz voznje. Pa cu okaciti i link koje sam uzeo ako valjaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19355 Napisano Utorak u 14:17 Integrisan, 5906 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam prelistao sajt EJEAS, sa V4 modelom pise da se moze komunicirati i slusati muzika u isto vreme? Na ostalim, pa cak i skupljim modelima Q itd. ne vidim da to pise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 120 Napisano juče u 16:28 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan @Motorcyclist Vredi te razlike.Ja nisam uspeo u isto vreme da pricam i slusam muziku na v4 ako si na to mislio na.Poslato sa CRT-NX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 120 Napisano juče u 16:31 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan Q8 ejeas ima zet.Nije mogao da je poveze sa nekom senom nikako.Ni blutut ni mesh.Sa cardom moze preko blututa.Poslato sa CRT-NX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 844 Napisano juče u 16:50 Zainteresovan, 608 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CRF 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Sena povezuje komunikacije drugih proizvođača kao drugi telefon ili drugi uređaj. Jedino je Cardo otvoren za sve druge komunikacije. A zbog kineskog V6 i nenošenja čepova sada imam tinitus. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19355 Napisano juče u 18:09 (promenjeno) Integrisan, 5906 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Bas zbog interkoma i cepova? Mislim da je to vise do osobe. Sta je tacno problem sa V6? Ja vozim aktivno 17 godina, ne prelazim mnogo ali opet. Nisam nikada nosio cepove do sada, a i sada ih ne nosim cesto pa nemam problema. Mislim da i genetika igra ulogu u tome. Promenio juče u 18:22 član Motorcyclist Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2881 Napisano juče u 19:05 Drug član, 1614 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan I meni pisti u usima zadnjih 10 god. Intercom imam par god Pistalo i pre motora... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1818 Napisano juče u 19:14 Drug član, 1129 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Komunikacija isprobana. Na dve kacige, jedna je flip up Held. Druga je Skorpion 1200 nesto... Dobro se cuje, ali mnogo zavisi od tipa i kvaliteta kacige. Jasno se cuje i razgovor. Muziku lepo pusta i nije preglasno a ujedno cujem i motor. Sad mi vise cepici za usi ne trebaju. Komunikacija je X1 plus. Zamerka je sto je stari tip kabla za punjenje, noje c tip. I malo je kabastija u odnosu na ostale sa alija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...