Jump to content

Moto Zajednica

Komunikacije sa AliExpresa

Recommended Posts

• U prolazu, 6 postova
  • Motocikl: CFMOTO 800MT Explore

Да се упишем и ја, поручена EJEAS V6 Pro+ малопре са Темуа, паковање 2 комада изашло 3.200 РСД уз неке купоне које сам добио тако да нисам пуно размишљао...

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 432 postova
  • Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900
39 minutes ago, b00zda said:

Да се упишем и ја, поручена EJEAS V6 Pro+ малопре са Темуа, паковање 2 комада изашло 3.200 РСД уз неке купоне које сам добио тако да нисам пуно размишљао...

Džabe cena!

Bravo

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 49 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT

Da i ja dodam svoja iskustva. Koristio sam stariju verziju v6 komunikacije (Inetphone). Verno me je sluzila od 2017 pa sve do 2024. Po kisi, suncu, nikad je posebno nisam pazio. Najbolja kupovina sa Alija ubedljivo.

Prosle godine, jedna (imao par) komunikacija je konacno otkazala (baterija otpevala), pa sam resio da probam nesto novo. Izbor je pao na Fodsports FX8 Pro (110 eur za par).

Pozitiva:

• Laka za koriscenje (veliki dugmici, tocak > mnogo lakse u odnosu na v6)
  • Odlican zvuk (puniji i glasniji u odnosu na v6)
  • Dual BT chip > u prevodu cujes muziku/navigaciju dok istovremeno pricas sa drugim interkomom (v6 ovo nije mogao)
  • FM radio (nema na v6)
  • Solidna baterija i type C
  • Jednostavno uparivanje

Mane / bugovi:

• Kablovi slusalica deluje jako tanko u odnosu na v6. Ne ulivaju poverenje nikako. Ima da se kupi kvalitetniji set na Aliju sto sam i porucio.
  • Losije ponistavanje suma: na neku foru, 10 godina stari v6 je bolje ponistavao sum vetra. Sada prilikom poziva ljudi su svesni da vozim i losije me cuju. Na v6 nisu imali pojma da sam na motoru.
  • Maksimalna glasnoca prilikom pustanja muzike / mobilnih poziva kao da je za 20% jaca u odnosu na interkom - interkom🤔
  • Ako si povezan sa drugim interkomom, npr zenom, i telefonom, i neko te pozove, ako rucno ne iskljucis interkom (ima dugme), zena ce te sve vreme slusati sta pricas😆
  • Muzika i interkom lepo radi istovremeno, ali FM radio ne, muzika ide samo na jedan speaker😆
  • Ima deljenje muzike, ali nema, ali ima; Naime po uputstvu mozes da delis muziku sa drugim intekomom, ali onda nema price. Slucajno sam provalio da ako ponovis postupak za deljenje muzike, iz drugog puta radi i interkom i music share😀

Zakljucak:

• Na papiru, ima sve sto mi treba i preko. U realnosti: dobar prototip koji je pusten u prodaju pre vremena🥲
Promenio član bane_ns
  • Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja