b00zda 13 Napisano Novembar 25 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Prijavi odgovor kao problematičan Да се упишем и ја, поручена EJEAS V6 Pro+ малопре са Темуа, паковање 2 комада изашло 3.200 РСД уз неке купоне које сам добио тако да нисам пуно размишљао... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2272 Napisano Novembar 25 Drug član, 432 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 39 minutes ago, b00zda said: Да се упишем и ја, поручена EJEAS V6 Pro+ малопре са Темуа, паковање 2 комада изашло 3.200 РСД уз неке купоне које сам добио тако да нисам пуно размишљао... Džabe cena! Bravo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bane_ns 429 Napisano Novembar 26 (promenjeno) U prolazu, 49 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT Prijavi odgovor kao problematičan Da i ja dodam svoja iskustva. Koristio sam stariju verziju v6 komunikacije (Inetphone). Verno me je sluzila od 2017 pa sve do 2024. Po kisi, suncu, nikad je posebno nisam pazio. Najbolja kupovina sa Alija ubedljivo. Prosle godine, jedna (imao par) komunikacija je konacno otkazala (baterija otpevala), pa sam resio da probam nesto novo. Izbor je pao na Fodsports FX8 Pro (110 eur za par). Pozitiva: Laka za koriscenje (veliki dugmici, tocak > mnogo lakse u odnosu na v6) Odlican zvuk (puniji i glasniji u odnosu na v6) Dual BT chip > u prevodu cujes muziku/navigaciju dok istovremeno pricas sa drugim interkomom (v6 ovo nije mogao) FM radio (nema na v6) Solidna baterija i type C Jednostavno uparivanje Mane / bugovi: Kablovi slusalica deluje jako tanko u odnosu na v6. Ne ulivaju poverenje nikako. Ima da se kupi kvalitetniji set na Aliju sto sam i porucio. Losije ponistavanje suma: na neku foru, 10 godina stari v6 je bolje ponistavao sum vetra. Sada prilikom poziva ljudi su svesni da vozim i losije me cuju. Na v6 nisu imali pojma da sam na motoru. Maksimalna glasnoca prilikom pustanja muzike / mobilnih poziva kao da je za 20% jaca u odnosu na interkom - interkom Ako si povezan sa drugim interkomom, npr zenom, i telefonom, i neko te pozove, ako rucno ne iskljucis interkom (ima dugme), zena ce te sve vreme slusati sta pricas Muzika i interkom lepo radi istovremeno, ali FM radio ne, muzika ide samo na jedan speaker Ima deljenje muzike, ali nema, ali ima; Naime po uputstvu mozes da delis muziku sa drugim intekomom, ali onda nema price. Slucajno sam provalio da ako ponovis postupak za deljenje muzike, iz drugog puta radi i interkom i music share Zakljucak: Na papiru, ima sve sto mi treba i preko. U realnosti: dobar prototip koji je pusten u prodaju pre vremena Promenio Novembar 26 član bane_ns 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 231 Napisano Novembar 26 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Imam v6 pro+ i V4+ u mom slucaju V4+ se dosta bolje pokazala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...