NIKOLA 1 813 Napisano Maj 15, 2023 MK Obrenovac, 549 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima na prodaju ili zna nekog ko ima bocnu desnu plastiku na prodaju neka mi se javi na broj 0641780510. Bio bi mu veoma zahvalan ? Zvao sam dosta ovih sto rade sa delovima ali za sada je nigde nisam našao ! U pitanju je ova plastika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 15, 2023 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Брка, Младеновац? Мислим да се тако зове лик... Нисам 100% сигуранПослато са 2109119DG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 813 Napisano Maj 15, 2023 MK Obrenovac, 549 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Znam, ima radi ih od poliestera ali dobije se samo plastika, bez unutrašnjih nosača, žabica i ostalih kukica i zakački. A Deauvill je specifičan jer se plastike kace jedna u drugu, unutrašnje crne plastike takođe se kače na tu bočnu i gornja kaseta se kači u tu bočnu . Tako da sve te ostale plastike posle uklopiti u tu od poliestera je nemoguća misija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...