spiri 68 Napisano Maj 15, 2023 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bi Kawasaki zrx 1100 godina 2001 prešao 32 hiljade u top stanju Dali je neko od vas ima iskustvo sa ovim modelom Znaci dali je udoban na duže relacije kako se vozi potrošnja na šta obratiti pažnju pri kupovini istog Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6585 Napisano Maj 15, 2023 Ne silazi, 6515 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo crno top stanje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 590 Napisano Maj 15, 2023 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Zar nemaju svi onaj cetvrtasti far i maskicu oko njega? Kolko gubi na smeku i postaje bezlican sa okruglim farom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4240 Napisano Maj 15, 2023 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, JoeD je napisao: Zar nemaju svi onaj cetvrtasti far i maskicu oko njega? Kolko gubi na smeku i postaje bezlican sa okruglim farom. Ne. Ima tri modela. S, N i R. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 590 Napisano Maj 15, 2023 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Priznajem samo onaj sa televizorom napred 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6585 Napisano Maj 15, 2023 Ne silazi, 6515 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Čak i da je taj koji ima okrugli far (model N)... slab je. Bar po mojem. Moze biti da se lepo vozi, ništa nije krivo, sve ispravno i sl....ali je daleeko od top stanja. Svako je slobodan da smatra, veruje, misli šta god mu volja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4240 Napisano Maj 15, 2023 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Moj sledeći u kolekciji. 1100R ili 1200R,zeleni ELR. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spiri 68 Napisano Maj 15, 2023 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Zamolio bi iskljucivo one osobe koje su posjedovali ili vozili ovaj model da daju svoje mišljenje Znaci stručnjaci kriticari volim ne volim ovakav onaj far to nisam pitao Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4240 Napisano Maj 15, 2023 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ops, izvini... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spiri 68 Napisano Maj 15, 2023 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Ops, izvini... Ne trebaš se izvinjavati samo nemoj kritizirati nešto sto nisi probao vozio na to sam mislio Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spiri 68 Napisano Maj 15, 2023 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Čak i da je taj koji ima okrugli far (model N)... slab je. Bar po mojem. Moze biti da se lepo vozi, ništa nije krivo, sve ispravno i sl....ali je daleeko od top stanja. Svako je slobodan da smatra, veruje, misli šta god mu volja.Kako po slikama možeš zakljuciti da je slab objasni molim te Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1313 Napisano Maj 15, 2023 Drug član, 1132 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Možda su ljudi imali iskustva (posedovali) sa tim modelom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6585 Napisano Maj 15, 2023 Ne silazi, 6515 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, spiri je napisao: Kako po slikama možeš zakljuciti da je slab objasni molim te Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Za mene jeste...jer su mi, eto samo po fotografijama, u oko upale stvari koje me na prvu odbijaju. Ja razumem da je motor poželjno personalizovati i u tom smislu više držim do vožnje negoli estetike. Međutim, ovde je (meni) jasno da je motor bio na zemlji i da je nakon toga "parsonalizovan"...onako. Farban je (loše...."airbrush" je super tehnika, mene NE greje), nema originalne nalepnice...zamenjeni su: čunak, guvernal, možda i cela gornja ploča sa nosačima, komande kočnice i kvačila, creva (provučena katastrofalno), stavljen "štitnik" na hladnjak (još jedan detalj, koji je uz trakice na felni i kofer za mene apsolutni no - no). Nema desne sirene i rukohvata za suvozača....eto toliko sa fotografija. Dovoljno da se ne gleda uopšte....kakvo crno top stanje. 32000 možda i ima (khm). Velika većina motocikala do te kilometraže, naročito TOP i čuvani, imaju možda originalne pločice i lanac...recimo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spiri 68 Napisano Maj 15, 2023 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Za mene jeste...jer su mi, eto samo po fotografijama, u oko upale stvari koje me na prvu odbijaju. Ja razumem da je motor poželjno personalizovati i u tom smislu više držim do vožnje negoli estetike. Međutim, ovde je (meni) jasno da je motor bio na zemlji i da je nakon toga "parsonalizovan"...onako. Farban je (loše...."airbrush" je super tehnika, mene NE greje), nema originalne nalepnice...zamenjeni su: čunak, guvernal, možda i cela gornja ploča sa nosačima, komande kočnice i kvačila, creva (provučena katastrofalno), stavljen "štitnik" na hladnjak (još jedan detalj, koji je uz trakice na felni i kofer za mene apsolutni no - no). Nema desne sirene i rukohvata za suvozača....eto toliko sa fotografija. Dovoljno da se ne gleda uopšte....kakvo crno top stanje. 32000 možda i ima (khm). Velika većina motocikala do te kilometraže, naročito TOP i čuvani, imaju možda originalne pločice i lanac...recimo.To sto si napisao slažem se u potpunosti ali ja nisam tražio mišljenje o motoru sa fotki gore nego mišljenje o modelu zrx 1100 znaci njegove karakteristike kako se vozi koliko troši itd itdVerzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...