Jump to content

Moto Zajednica

Kawasaki zrx 1100

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 177 postova
  • Motocikl: Suzuki

Kupio bi Kawasaki zrx 1100 godina 2001 prešao 32 hiljade u top stanju Dali je neko od vas ima iskustvo sa ovim modelom

Znaci dali je udoban na duže relacije kako se vozi potrošnja na šta obratiti pažnju pri kupovini istog c3e3acfc2d7b691eb79918060078afdb.jpg

8d389895b0f042de9426558fce6b0aa8.jpg

d2cd2cded92e98a249f04b1a16c79d40.jpg

f4646f3b2691f53bfbbb80973fe1cb9e.jpg

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 561 postova
  • Motocikl: Honda VFR800 FI

Zar nemaju  svi onaj cetvrtasti far i maskicu oko njega?

Kolko gubi na smeku i postaje bezlican sa okruglim farom.

• motoras, 2454 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500
pre 3 minuta, JoeD je napisao:

Zar nemaju  svi onaj cetvrtasti far i maskicu oko njega?

Kolko gubi na smeku i postaje bezlican sa okruglim farom.

Ne. Ima tri modela. S, N i R. 

• Podržavam 1

• Ne silazi, 6515 postova
  • Motocikl: konzerviran

Čak i da je taj koji ima okrugli far (model N)... slab je. Bar po mojem. Moze biti da se lepo vozi, ništa nije krivo, sve ispravno i sl....ali je daleeko od top stanja. Svako je slobodan da smatra, veruje, misli šta god mu volja.

Zamolio bi iskljucivo one osobe koje su posjedovali ili vozili ovaj model da daju svoje mišljenje

Znaci stručnjaci kriticari volim ne volim ovakav onaj far to nisam pitao

• Podržavam 1

Ops, izvini... 

Ne trebaš se izvinjavati samo nemoj kritizirati nešto sto nisi probao vozio na to sam mislio

Čak i da je taj koji ima okrugli far (model N)... slab je. Bar po mojem. Moze biti da se lepo vozi, ništa nije krivo, sve ispravno i sl....ali je daleeko od top stanja. Svako je slobodan da smatra, veruje, misli šta god mu volja.

Kako po slikama možeš zakljuciti da je slab objasni molim te

• Drug član, 1132 postova
  • Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125

Možda su ljudi imali iskustva (posedovali) sa tim modelom

• Ne silazi, 6515 postova
  • Motocikl: konzerviran
pre 48 minuta, spiri je napisao:

Kako po slikama možeš zakljuciti da je slab objasni molim te

Za mene jeste...jer su mi, eto samo po fotografijama, u oko upale stvari koje me na prvu odbijaju. 

Ja razumem da je motor poželjno personalizovati i u tom smislu više držim do vožnje negoli estetike. Međutim, ovde je (meni) jasno da je motor bio na zemlji i da je nakon toga "parsonalizovan"...onako. Farban je (loše...."airbrush" je super tehnika, mene NE greje), nema originalne nalepnice...zamenjeni su: čunak, guvernal, možda i cela gornja ploča sa nosačima, komande kočnice i kvačila, creva (provučena katastrofalno), stavljen "štitnik" na hladnjak (još jedan detalj, koji je uz trakice na felni i kofer za mene apsolutni no - no). Nema desne sirene i rukohvata za suvozača....eto toliko sa fotografija. Dovoljno da se ne gleda uopšte....kakvo crno top stanje.

32000 možda i ima (khm). Velika većina motocikala do te kilometraže, naročito TOP i čuvani, imaju možda originalne pločice i lanac...recimo.

• Sviđa mi se 2

Za mene jeste...jer su mi, eto samo po fotografijama, u oko upale stvari koje me na prvu odbijaju. 
Ja razumem da je motor poželjno personalizovati i u tom smislu više držim do vožnje negoli estetike. Međutim, ovde je (meni) jasno da je motor bio na zemlji i da je nakon toga "parsonalizovan"...onako. Farban je (loše...."airbrush" je super tehnika, mene NE greje), nema originalne nalepnice...zamenjeni su: čunak, guvernal, možda i cela gornja ploča sa nosačima, komande kočnice i kvačila, creva (provučena katastrofalno), stavljen "štitnik" na hladnjak (još jedan detalj, koji je uz trakice na felni i kofer za mene apsolutni no - no). Nema desne sirene i rukohvata za suvozača....eto toliko sa fotografija. Dovoljno da se ne gleda uopšte....kakvo crno top stanje.
32000 možda i ima (khm). Velika većina motocikala do te kilometraže, naročito TOP i čuvani, imaju možda originalne pločice i lanac...recimo.

To sto si napisao slažem se u potpunosti ali ja nisam tražio mišljenje o motoru sa fotki gore nego mišljenje o modelu zrx 1100 znaci njegove karakteristike kako se vozi koliko troši itd itd

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja