Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 19, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan ko ce mi to poslat iz australije? Pa valjda Braca crnogorci. Bogumi ima vas svuda po svijetu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Januar 20, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan e pa onda jbg. sigurno ce I'm zasmetat sto sam ja srbin iz crne gore paa se I ne smijem bas oslonit na njih. oce li mi neko reci da li smijem ja vozit ovaj atv ovako dok mu ne sredim drugi klip,steti li mu to sta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Januar 20, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan oce li mi iko odgovorit na pitanje.ljudiii dje se izgubisteeee???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6424 Napisano Januar 20, 2009 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa napisali ti ljudi odkad. Ako je skinut drugi klip i radilica vozi se, ako nije, ne valja da se vozis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Januar 21, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan jeste izvadjeno je sve iz druge strane I klip I klipnjaca nego ne znam da li je velika kompresija da mi ne polomi I drugi klip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6316 Napisano Januar 21, 2009 Drug član, 3036 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ti bas ne znas puno o motorima? Kompresija mu je ista kao i pre, samo je kubikaza razlicita. Svaki klip pravi "svoju" kompresiju. Teraj bre to, da se ne vataju "misovi" oko nje. Pun gas! Ali pazi sebe . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Januar 21, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan a mora biti veci otpor tj.opterecenje na taj jedan klip.ma da se razumijem u mehaniku ne bi sad bilo ove teme odje nego bih sam rijesio problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Januar 21, 2009 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a mora biti veci otpor tj.opterecenje na taj jedan klip.ma da se razumijem u mehaniku ne bi sad bilo ove teme odje nego bih sam rijesio problem Ne nego imaš manje konja, i teže ti ide u obrtaje, pa je opterećenje čak i manje ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...