vasa.93 2923 Napisano Maj 5, 2023 Drug član, 1342 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, ustupio bih na poklon svoju Revit Sand jaknu. Jakna je troslojna, mada kišna membrana nije u nekom zavidnom stanju. Jaknu sam uzeo polovnu od kolege sa foruma, i mene je služila odlično duži niz godina. Sve je i dalje funkcionalno što se tiže čičak traka i rajsferšlusa. Jakna ne izgleda nešto ugledno, ipak ima baš dug staž, ali verujem da funkciju zaštite može da obavlja i dalje. Ima sve protektore, s tim da je leđni protektor samo meka pena. Veličina je XYL, što je valjda neki 3XL ili možda 4XL. Što će reći - za malo jače momke. Ja sam je nosio i sa 130kg i sa 110kg. Ako bi neko bio zainteresovan, može me kontaktirati putem privatne poruke. Još nekoliko sličica možete videti ovde: Revit Sand jakna – Google Drive DRIVE.GOOGLE.COM 17 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2923 Napisano Maj 7, 2023 Drug član, 1342 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Javio se jedan kolega, ide kod njega sutra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2923 Napisano Maj 12, 2023 Drug član, 1342 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam kasnio, obaveze… Danas poslata. Kolegi želim da ga služi dobro! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...