paja186 158 Napisano Maj 5, 2023 U prolazu, 28 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda CBR650R Prijavi odgovor kao problematičan Gledam danima i danima Five RFX rukavice i ne mogu da utvrdim sta je razlika izmedju RFX, RFX1, RFX2 I RFX3 osim naravno cene, imate li neku blizu informaciju ili predlog gde bi to mogao da nadjem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockica55 272 Napisano Maj 5, 2023 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto ne pozoves Mikelea iz Garagemoto shop , mislim da ce ti rado objasniti razliku a i kod njega mozes da probas jer ih prodaje . You searched for rfx - Garage Moto Shop WWW.GARAGE.RS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penumbra 135 Napisano Maj 10, 2023 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Goettingen-Beograd-Krusevac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u garage uzeo RFX WP "zimske", nisu najtoplije rukavice ali nisu debele tako da zapravo imam neki osecaj, uzmem podrukavicu od merino vune i to mi je super za voznju oko 2-3C. Jedna razlika je spoj malog i domalog prsta, takodje mislim da se razlikuju po dubini dela koji ide preko jakne i mislim da neke imaju drugi tip zastite preko prstiju ili tako nesto, ali u principu mislim da je to-to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeusExMachina 243 Napisano Maj 29, 2023 Svrati ponekad, 319 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger 800 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam 100% siguran ali cini mi se da kod Five-a sto je broj veci to je tehnologija/sigurnost/cena manja. Pozovi Garage Moto Shop kao sto rece kockica55 i Mikele ce ti sve objasniti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...